ΜΠΑΡΑ

Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Θεοδωρικάκος: Ο Τσίπρας δεν εκπροσωπεί τον λαό, μόνο το κόμμα του και τον Καμμένο

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ«Ο κ. Τσίπρας υπογράφει, αλλά δεν εκπροσωπεί με την υπογραφή του τον ελληνικό λαό. Εκπροσωπεί μόνο την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και ούτε καν τους πολίτες που ψήφισαν το κόμμα του. Εκπροσωπεί τον κ. Καμμένο και την κυνική αντίληψη ότι για να μείνει κανείς στην εξουσία μπορεί να αποδεχθεί τα πάντα», δηλώνει σε συνέντευξη του ο Συντονιστής Στρατηγικής και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας, Τάκης Θεοδωρικάκος, αναφερόμενος στη σημερινή υπογραφή της συμφωνίας για το Σκοπιανό στις Πρέσπες.
Μιλώντας στο Έθνος της Κυριακής υπογραμμίζει ότι «Η συντριπτική πλειονότητα των πολιτών είναι αντίθετη σε αυτή τη συμφωνία. Πιστεύουν ότι είναι μια άδικη συμφωνία που πληγώνει την ελληνική αξιοπρέπεια και γίνεται όχι για να εξυπηρετηθεί ένας καλός νοούμενος συμβιβασμός, αλλά επιδιώξεις άσχετες με τα εθνικά συμφέροντα».
Όσον αφορά το περιεχόμενο της συμφωνίας  Τσίπρα-Ζάεφ υποστηρίζει ότι βλάπτει τα εθνικά συμφέροντα και πως η Ελλάδα δεν μπορεί να αποδεχθεί μακεδονική ταυτότητα και γλώσσα καθώς εκεί βρίσκεται η ρίζα του αλυτρωτισμού των Σκοπίων.
«Προφανώς, η δίψα τους για παράταση της εξουσίας  τους είναι μεγαλύτερη από τη συνείδηση εξυπηρέτησης του εθνικού συμφέροντος. Άλλωστε στον Σύριζα πολλοί εδώ και αρκετά χρόνια αποδέχονταν την FYROM με το όνομα «Μακεδονία»  σκέτο» τονίζει ο κ. Θεοδωρικάκος.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου