ΜΠΑΡΑ

Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Υπό διάλυση το κόμμα Καμμένου: Μαζική φυγή στελεχών και ψηφοφόρων προς τη Χρυσή Αυγή λόγω Μακεδονικού!


Υπό οριστική διάλυση βρίσκεται το μόρφωμα του Πάνου Καμμένου - Διαγραφές, αποχωρήσεις και καταγγελίες πρώην στελεχών για προδοσία της Μακεδονίας
Αποκαλύφθηκαν πλήρως τα ψέμματα του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνου Καμμένου, ο οποίος το 2015 δήλωνε πως θα ρίξει την κυβέρνηση που θα προδώσει την Μακεδονία.
Η προδοτική συμφωνία όχι μόνο υπογράφηκε σήμερα στις Πρέσπες αλλά ο Καμμένος και οι βουλευτές του στήριξαν χθες το βράδυ την κυβέρνηση καταψηφίζοντας την πρόταση δυσπιστίας. Μετά και τις εξελίξεις αυτές στελέχη και ψηφοφόροι αποχωρούν μαζικά καταγγέλλοντας τον Πάνο Καμμένο.
Διεγράφη από τους ΑΝΕΛ ο βουλευτής Δημήτρης Καμμένος
Την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης υπερψήφισε o βουλευτής Δημήτρης Καμμένος, με αιτία τη συμφωνία της κυβέρνησης για το Σκοπιανό. Η διαγραφή του Δημήτρη Καμμένου από την Κοινοβουλετική Ομάδα των ΑΝΕΛ έγινε με άμεση απόφαση του Πάνου Καμμένου. Με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση ο Πάνος Καμμένος ενημέρωσε ότι ο Δημήτρης Καμμένος δεν είναι πια μέλος στην ΚΟ του κόμματος των ΑΝΕΛ.
Αποχώρησε και η εκπρόσωπος Τύπου Μανταλένα Παπαδοπούλου που είχε αντικατασταθεί προ ημερών: Ιδού η σχετική ανάρτησή της στο Facebook:
«…. Διαφωνώ με τους χειρισμούς προς υπεράσπιση της θέσης μας για το Σκοπιανό, που είναι η μόνη υπερ του εθνικού συμφέροντος. Ενημέρωσα έγκαιρα σε ανώτατο επίπεδο εσωκομματικά για τους προβληματισμούς μου. Ίσως δικαιωθούν στο μέλλον οι όποιες επιλογές. Εμένα όμως η συνείδησή μου επιβάλλει να αποχωρήσω από την ενεργό πολιτική και να γυρίσω στο σπίτι μου. Η κατάπτυστη συμφωνία που προέκυψε και από την ανεπάρκεια και τις εγκληματικές πολιτικές του παρελθόντος δεν πρέπει να υπογραφεί από τον Υπουργό Εξωτερικών και από κανέναν άλλον».
Μαζικές αποχωρήσεις στελεχών των ΑΝΕΛ με κεραυνούς κατά Καμμένου
Την παραίτησή του υπέβαλε στον Πάνο Καμμένο ο πρόεδρος της συντονιστικής Καστοριάς, ένα από τα σημαντικότερα στελέχη των ΑΝΕΛ στη Βόρεια Ελλάδα.  Δύο παραιτήσεις καταγράφηκαν και από τους ΑΝΕΛ Πιερίας κατηγορώντας μάλιστα τον Καμμένο ότι υποτιμά την νοημοσύνη του ελληνικού λαού και δήλωσαν πως ελπίζουν οι παραιτήσεις τους να δώσουν το έναυσμα ώστε να ξυπνήσουν συνειδήσεις.
ΥΓ.:  Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα!


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου