ΜΠΑΡΑ

Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Γερμανικές ΜΚΟ μεταφέρουν λαθρομετανάστες από την Λιβύη - Έρχονται και στην Ελλάδα!


Είχαμε αναφερθεί και στο παρελθόν στην ιδιότυπη επιχείρηση που είχαν στήσει οι ΜΚΟ κοντά στις ακτές της Λιβύης, παραλαμβάνοντας από εκεί μυριάδες λαθρομεταναστών και μεταφέροντάς τους στην Ιταλία. Όλο αυτό αποτυπωνόταν με γλαφυρό τρόπο στους χάρτες μετακίνησης πλοίων που βρίσκονται στο διαδίκτυο και όπου φαινόταν με ξεκάθαρο η συνεργασία δουλεμπόρων και ΜΚΟ.
Από σήμερα το πρωί, λίγες μέρες αφότου οι εθνικιστές ανέλαβαν το Υπουργείο Εσωτερικών της Ιταλίας, τελείωσαν αφού η Ιταλία απαγόρευσε σε πλοίο ΜΚΟ με 629 λαθρομετανάστες να δέσει σε ιταλικό λιμάνι. Η αυτονόητη κίνηση της Ιταλίας, που εκτός των άλλων έχει θρηνήσει θύματα από επιθέσεις τζιχαντιστών, συνάντησε την λύσσα των προοδευτικών. 
Ο δε υπουργός εσωτερικών της Ιταλίας, Σαλβίνι, δήλωσε: «Σήμερα και το πλοίο See Watch 3, μιας γερμανικής ΜΚΟ και με σημαία Ολλανδίας, βρίσκεται στα ανοικτά των λιβυκών ακτών, εν αναμονή να επιβιβάσει, για πολλοστή φορά μετανάστες, για να τους φέρει στην Ιταλία. Η Ιταλία σταμάτησε να σκύβει το κεφάλι και να υπακούει. Αυτή την φορά υπάρχει κάποιος που λέει όχι. Κλείνουμε τα λιμάνια»
Το συγκεκριμένο πλοίο εν τέλει κατέληξε στην Ισπανία, όμως σύμφωνα με πληροφορίες από τις ιταλικές αρχές η Ελλάδα  θα αποτελέσει τον εύκολο στόχο για τις ΜΚΟ, προκειμένου να κάνουν το trafficking τους. Εδώ υπάρχει Τσίπρας – Καμμένος – Μητσοτάκης και άλλοι προσκυνημένοι στις ΜΚΟ.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου