ΜΠΑΡΑ

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Αποκαλύπτεται το σχέδιο Σύριζα για τους λαθρομετανάστες: «Στόχος μας η κοινωνική ένταξή τους»!


Αποκαλύπτεται το σχέδιο Σύριζα για τους λαθρομετανάστες: «Στόχος μας η κοινωνική ένταξή τους»!
Με τον πλέον επίσημο τρόπο η νυν εθνομηδενιστική κυβέρνηση φροντίζει να δείχνει ότι θέλει να μετατρέψει την Χώρα σε χώρο και τον Ομοιογενή Λαό της σε ετερογενή πληθυσμό. Ο ίδιος ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας με άρθρο του στην κομματική φυλλάδα του ΣΥΡΙΖΑ, την «Αυγή», είναι σαφής (για μια ακόμη φορά) για το ότι η κυβέρνηση στην οποία συμμετέχει έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε ξέγραγο αμπέλι.
Γράφει χαρακτηριστικά ο Μπαλάφας: «Αναφερόμενοι στους “εγκλωβισμένους” αιτούντες διεθνούς προστασίας, το ουσιαστικό πρόβλημα συνίσταται στο ότι οι εισροές στη χώρα μας είναι μεγαλύτερες από τις εκροές. Αυτό οφείλεται τόσο στη στάση πολλών κρατών-μελών της Ε.Ε., που συμπεριφέρονται σαν το πρόβλημα να μην τους αφορά, όσο και στην αδυναμία της Ε.Ε. να θεσμοθετήσει ένα αποτελεσματικό κοινό ευρωπαϊκό σύστημα ασύλου, με βασικό άξονα την ισοκατανομή».
Αμέσως μετά, έρχεται η πρότασή του, ως «ανθρωπιστική» απάντηση στους μη «ανθρωπιστές» των άλλων κρατών: «Η βασικότερη εκροή του συστήματος πρέπει να είναι η κοινωνική ένταξη. Προτείνουμε ένα διαφορετικό μοντέλο, που έχει στον πυρήνα του την παράλληλη υποδοχή και ένταξη και κύριο εκφραστή των δράσεων την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Η ένταξη στην ουσία της είναι ουσιαστική πράξη συμμετοχής και διαμόρφωσης μιας κοινωνίας χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς».
Αυτή είναι, λοιπόν, η πρόταση του Μπαλάφα και των ομοίων του. Η «κοινωνική ένταξη» όλων όσοι έρχονται παράνομα στην Χώρα μας, ανεξαρτήτως του ανεξέλεγκτου αριθμού τους. Πώς να μην λειτουργήσουν ως «κράχτης», ως ένα άτυπο «διαβατήριο», τέτοιου είδους άστοχες δηλώσεις από τα πλέον αρμόδια επί του θέματος θεσμικά-κυβερνητικά χείλη;
Είναι ολοφάνερο ότι οι εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να αντικαταστήσουν τον ανυπάκουο Ελληνικό Λαό με ανθρώπους από άλλες εθνικότητες. Και μόνο το γεγονός ότι οι αφγανοί, πακιστανοί, μπαγκλαντεσιανοί κ.τ.λ. δεν θα έχουν κανέναν λόγο να διαμαρτύρονται, όπως κάνουν οι «ρατσιστές», «μισαλλόδοξοι» και «φασίστες» Έλληνες, για τα ξεπουλήματα σήμερα της Μακεδονίας και αύριο του Αιγαίου και της Θράκης επεξηγεί πλήρως τους λόγους της τακτικής των ανθελλήνων του ΣΥΡΙΖΑ και των προθύμων συνενόχων τους…


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου