ΜΠΑΡΑ

Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

Κουκουλοφόροι της αριστεράς επεχείρησαν να κάψουν ζωντανούς αστυνομικούς στην Θεσσαλονίκη


Η δολοφονική επίθεση έγινε την ώρα που η διμοιρία φύλαξης του τουρκικού προξενείου αποχωρούσε από το σημείο, μετά το τέλος της βάρδιάς της. Όταν η κλούβα των ΜΑΤ έφτασε στο κτίριο του Φυσικού του ΑΠΘ, 30 κουκουλοφόροι έστησαν οδοφράγματα, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί η κλούβα ανάμεσα σε ΙΧ, και στη συνέχεια άλλη ομάδα βγήκε από τον χώρο του πανεπιστήμιου και εκτόξευσε περίπου 30 βόμβες μολότοφ εναντίον των ΜΑΤ.
Είναι σαφές πως οι δολοφόνοι της αριστεράς ήθελαν νεκρούς και από θαύμα δεν επέτυχαν τον σκοπό τους. Είναι επίσης σαφές ότι η κυβέρνηση δεν διαθέτει την βούληση να τους σταματήσει, αλλά αντιθέτως τους «χαϊδεύει» τακτικά, αφού επιτυγχάνουν να αποπροσανατολίζουν τον κόσμο από την εθνοκτόνα πολιτική της.
Οι αστυνομικοί πλέον ζητούν την παρέμβαση Εισαγγελέα. Όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης: «Η διμοιρία δέχθηκε δολοφονική επίθεση, για να σκοτώσουν συναδέλφους. Το λεωφορείο δέχθηκε 30 μολότοφ. Ευτυχώς δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός. Πλέον απαιτούμε να παρέμβει ο εισαγγελέας για αυτά που γίνονται σε καθημερινή βάση μέσα στα πανεπιστήμια, για τις επιθέσεις που δέχονται αστυνομικοί»
Εμείς από την πλευρά μας να του πούμε να μην θρέφει ιδιαίτερες ελπίδες σε αυτή την κατεύθυνση. Το παρακράτος έχει βαθιές ρίζες που αγγίζουν όλα τα κόμματα του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου» που τους προστατεύουν εδώ και δεκαετίες. Μονάχα μία κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής θα είχε την πολιτική βούληση να σπάσει τα αποστήματα της ανομίας και να συλλάβει τους δολοφόνους της αριστεράς.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου