ΜΠΑΡΑ

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Ξεφτιλίστηκαν Βούτσης-Καμμένος: Ο “Ρουβίκωνας” ήταν οι δήθεν ακροδεξιοί στο γραφείο Κατσίκη!

Ξεφτιλίστηκαν Βούτσης-Καμμένος: Ο “Ρουβίκωνας” ήταν οι δήθεν ακροδεξιοί στο γραφείο Κατσίκη!

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ καταρρέει καθημερινά και εμφανίζει εικόνα διάλυσης, καθώς φαίνεται πως δεν συνεννοούνται ούτε με τα "δικά τους παιδιά", την συνιστώσα του Ρουβίκωνα.
Το πρωί έγινε μια "ακτιβιστική" ενέργεια από τους προστατευόμενους της συγκυβέρνησης, την συμμορία του Ρουβίκωνα προς το γραφείο του βουλευτή των Ανέλ, Κατσίκη.
Τα... καλόπαιδα χτύπησαν το κουδούνι του γραφείου του και επεχείρησαν με δόλωμα μια κοπέλα να εισβάλλουν για να ρίξουν τα κλασικά τρυκάκια, αλλά οι συνεργάτες του Κατσίκη δεν άνοιξαν και κάλεσαν την αστυνομία.
Αυτή η... συγκλονιστική ενέργεια αναδείχθηκε αμέσως από τους κυβερνητικούς εταίρους και αναβαθμίστηκε σε επιχείρηση κατάλυσης του Πολιτεύματος από ακροδεξιούς.
Συγκεκριμένα, ο Βούτσης μίλησε στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες και έκανε λόγο για βρώμικο σχέδιο ανατροπής της κυβέρνησης και για την "ανάγκη καταδίκης ακροδεξιών και φασιστικών ομάδων".
Ο Πάνος Καμμένος από την άλλη με το γνωστό παραληρηματικό του ύφος ζήτησε την ενεργοποίηση εισαγγελέα για την τεκμηρίωση του αδικήματος των προκαταρκτικών πράξεων για ανατροπή του Πολιτεύματος.
Πριν όμως... Κατσίκης λαλήσει τρις, βγήκε ο Ρουβίκωνας και με ανακοίνωσή του ανέλαβε την ευθύνη για τον αποτυχημένο ακτιβισμό στο γραφείο του βουλευτή των ΑΝΕΛ.
Λίγο συνεννόηση ρε παιδιά, να ενημερώνετε για το πρόγραμμα των "ντου". Μην αφήνετε τους προστάτες σας Βούτση και Καμμένο να ξεφτιλίζονται έτσι!


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου