ΜΠΑΡΑ

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Τα φόρεσε τα "ερυθρόλευκα" ο πρώην "πράσινος"


Η "σφήνα" του Νταμπίζα δεν έπιασε τόπο και ο παίκτης του Παναθηναϊκού θα φορά πλέον τα "ερυθρόλευκα", καθώς υπέγραψε τετραετές στο μεγάλο λιμάνι. Διαβάστε τους δύο βασικούς λόγους που τον οδήγησαν να συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, όπως επίσης και το συναίσθημα που έπαιξε τον δικό του ρόλο.
Παίκτης του Ολυμπιακού και με τη βούλα είναι ο Στέφανος Ευαγγέλου. Ο πρώην πράσινος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους "ερυθρόλευκους" και από την 1η Ιουλίου (για το τυπικό των πραγμάτων) θα ενσωματωθεί στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.
Αποτελεί γεγονός ότι μετά τα ιατρικά που πέρασε μεσολάβησε μία εβδομάδα μέχρι να υπογράψει το συμβόλαιό του ο πρώην "πράσινος", κι αυτό έγινε επειδή... έτρεξαν άλλες προτεραιότητες στο μεγάλο λιμάνι ενδιάμεσα όπως του Γκερέρο, του "κόφτη" και του εξτρέμ. Βέβαια, το θέμα του 20χρονου είχε κλείσει τυπικά...
Στο Contra.gr είχατε διαβάσει πως ο Νίκος Νταμπίζας επιχείρησε... σφήνα για να μεταπείσει τον πιτσιρικά να συνεχίσει να φορά το "τριφύλλι" στο στήθος, ωστόσο αυτό δεν συνέβη για 2 λόγους. 
Πρώτον: Η πρόταση του Παναθηναϊκού ήταν ακριβώς με τα ίδια χρήματα που λάμβανε ο νεαρός αμυντικός. Η συγκεκριμένη προσφορά ήταν περισσότερο για να διατηρήσουν οι "πράσινοι" τα τροφεία σε περίπτωση μεταγραφής του 20χρονου στο εξωτερικό. Για να τα εξασφαλίσει ο ΠΑΟ αρκούσε απλά να του προτείνει ανανεώση έστω με τα ίδια χρήματα που έπαιρνε στο προηγούμενο συμβόλαιο.
Δεύτερον: Τα χρήματα που θα παίρνει στον Ολυμπιακό είναι υπερδιπλάσια συν μπόνους επίτευξης στόχων και συμμετοχών. Οι Πειραιώτες, παράλληλα,  του έδωσαν την προοπτική να πάρει μέρος στην προετοιμασία και να περάσει τις εξετάσεις του Πέδρο Μαρτίνς, διεκδικώντας μία θέση στο ρόστερ της επόμενης σεζόν.
Στον Παναθηναϊκό, ο Ευαγγέλου διαπίστωσε πως δεν υπήρχε πλάνο αξιοποίησης του, κρίνοντας και από το γεγονός ότι κατά την περσινή σεζόν ο Μαρίνος Ουζουνίδης εντελώς ξαφνικά τον έβαλε στη... ναφθαλίνη και δεν του έδωσε καμία ευκαιρία.
Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι λόγω των συμμετοχών του πρώην "πράσινου" στις μικρές Εθνικές ομάδες υπήρχε ενδιαφέρον και από συλλόγους του εξωτερικού. Ωστόσο, από τη στιγμή που του δόθηκε η ευκαιρία να παίξει στον Ολυμπιακό που συμπαθεί από μικρό παιδί, δεν άφησε ανεκμετάλλευτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου