ΜΠΑΡΑ

Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Νέα νύχτα επεισοδίων στα Εξάρχεια με «βροχή» μολότοφ κατά Αστυνομικών

Σε τριήμερο μολότοφ πάρτι επιδόθηκαν οι γνωστοί παρακρατικοί των Εξαρχείων. Για τρία συνεχόμενα βράδια οι κόκκινες συμμορίες πραγματοποιούσαν επιθέσεις με δεκάδες μολότοφ κατά των αστυνομικών δυνάμεων.
Είναι πλέον αστείο να μιλάμε για προσαγωγές πόσο μάλλον για συλλήψεις αφού σύσσωμο το πολιτικό κατεστημένο όχι μόνο δεν καταδικάζει την παρακρατική δράση των προστατευόμενών του αλλά κάνει τα στραβά μάτια μπροστά στις δολοφονικές τους επιθέσεις.
Το σημερινό τηλεγράφημα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων είναι επανάληψη με του Σαββάτου και της Κυριακής για το σκηνικό που επικράτησε χθες το βράδυ στην περιοχή των Εξαρχείων μεταξύ των αναρχικών και των Αστυνομικών δυνάμεων.
«Επιθέσεις με βόμβες μολότοφ και πέτρες πραγματοποίησαν ομάδες κουκουλοφόρων αργά τη νύχτα και νωρίς τα ξημερώματα της Δευτέρας (28/5) στην περιοχή γύρω από το Πολυτεχνείο, στα στενά των Εξαρχείων.
Τα επεισόδια κράτησαν αρκετή ώρα, από τις 00:45 μέχρι τις 03:15, όταν ομάδες νεαρών έριχναν βόμβες μολότοφ και πέτρες στις διμοιρίες των ΜΑΤ που βρισκόταν στις οδούς Τοσίτσα και Πατησίων και στην οδό Χαριλάου Τρικούπη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία δεν προχώρησε σε προσαγωγές.»


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου