ΜΠΑΡΑ

Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Αισχρή τουρκική πρόκληση με τις ευλογίες Τσίπρα - Καμμένου: Συγκέντρωση στην Κομοτηνή θα κάνει το κόμμα της κεμαλικής αντιπολίτευσης!

Αισχρή τουρκική πρόκληση με τις ευλογίες Τσίπρα - Καμμένου: Συγκέντρωση στην Κομοτηνή θα κάνει το κόμμα της κεμαλικής αντιπολίτευσης!

Προ ημερών στην ιστοσελίδα μας είχαμε παραθέσει τα τουρκικά δημοσιεύματα περί προγραμματισμένης προεκλογικής συγκεντρώσεως στην Κομοτηνή από το κόμμα των οπαδών του παρανοϊκού σφαγέα Κεμάλ.
Το ζήτημα το έθεσε άμεσα στην Βουλή η Χρυσή Αυγή, με ερώτηση του Συναγωνιστή Ηλία Παναγιώταρου, όπου ο υπουργός καλούταν να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει τα δημοσιεύματα, ενώ παράλληλα τέθηκαν και εύλογοι προβληματισμοί για τις επιπτώσεις που θα έχει όλο αυτό το τούρκικο πανηγύρι στην Θράκη μας.
Ο υπουργός, βεβαίως, απέφυγε να απαντήσει, απαξιώνοντας τον κοινοβουλευτικό έλεγχο, όμως η απάντηση τελικώς ήρθε, αφού όπως μεταδίδουν όλα τα μέσα την Πέμπτη ο επικεφαλής του κεμαλικού κόμματος θα βρίσκεται στην Κομοτηνή.
Όπως αναφέρει η «Καθημερινή», αρχικά θα επισκεφτεί το τουρκικό προξενείο στις 13:00 και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση μπροστά από τα γραφεία της παράνομης οργάνωσης «Τουρκική Νεολαία Κομοτηνής».
Όλα αυτά, βεβαίως, συμβαίνουν την ώρα που η τουρκία συνεχίζει να κρατά όμηρους δύο Αξιωματικούς του Ελληνικού Στρατού και κορυφώνει τις προκλήσεις της σε όλα τα επίπεδα.
Η κυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ έδωσε την άδειά της για να γίνει αυτή η πρόκληση της τουρκίας επί ελληνικού εδάφους και συνεπώς είναι υπόλογη για ό,τι περαιτέρω προκλήσεις προκαλέσουν οι επικύψεις τους ενώπιον του σουλτάνου.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου