ΜΠΑΡΑ

Σάββατο 5 Μαΐου 2018

Κοροϊδία Τσίπρα από την Λήμνο για δήθεν έξοδο από τα μνημόνια και ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση

Κοροϊδία Τσίπρα από την Λήμνο για δήθεν έξοδο από τα μνημόνια και ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση

Μονάχα για… «επισήμους» είναι η σημερινή επίσκεψη Τσίπρα στα νησιά, γεγονός που το κατάλαβαν πρώτοι οι Λήμνιοι με το αποκλεισμό του λιμανιού τους και την μετέπειτα αποστειρωμένη εκδήλωση για… λίγους. Στην εκδήλωση αυτή ο Τσίπρας προέβη σε μία ακατάσχετη ψευδολογία περί της οικονομίας, επιμένοντας στο παραμύθι της «καθαρής εξόδου» και προαναγγέλλοντας ακατάσχετη παροχολογία, η οποία φυσικά είναι ανέξοδη ως καθαρά προεκλογική.
Το γεγονός πως όσα είπε διαψεύδονται τόσο από τους διεθνείς τοκογλύφους, όσο και από τον περί των Οικονομικών υπουργό του, φυσικά, δεν έδειξε να τον πτοεί. Άλλωστε, όπως είπαμε, μιλούσε προεκλογικά και έπλεξε το δικό του “Success Story” όπως και ο Σαμαράς στο παρελθόν.
Στο θέμα της λαθρομετανάστευσης, δεν αναφέρθηκε αμέσως, αλλά έμμεσα κάλεσε τους νησιώτες να αποδεχτούν την λαίλαπα που τους έχει χτυπήσει, κάνοντας μία βλάσφημη και αισχρή σύνδεση - συσχέτιση με τους Mικρασιάτες πρόσφυγες και τους… κομμουνιστές.
Σε μία αποστροφή του λόγου του, περί της ιστορίας της Λήμνου, ο Τσίπρας είπε: «Πολλοί περισσότεροι όμως γνωρίζουν ότι η Λήμνος, έγινε ένας από τους πρώτους φιλόξενους τόπους υποδοχής των προσφύγων της Μικρασιατικής Καταστροφής».
Το ξαναλέμε, μπας και αρχίσουν να το αντιλαμβάνονται οι συριζαίοι ινστρούχτορες: Όσοι μας έρχονται από την τουρκία δεν είναι ΚΑΝΕΝΑΣ τους πρόσφυγας! Δεν έρχονται από εμπόλεμη ζώνη, αλλά από μία ασφαλή χώρα, με τον υπουργό εξωτερικών της οποίας χόρευε ακατάσχετα ο Κοτζιάς στο πρόσφατο παρελθόν.
Η σύγκριση - συσχέτιση των αφρικανικών ορδών με τους μικρασιάτες αδερφούς μας, θύματα του Κεμάλ Ατατούρκ και των βαρβάρων του είναι βλάσφημη πέρα από ανιστόρητη και δείχνει την αναλγησία μίας ανεκδιήγητης κυβερνήσεως, η οποία προκειμένου να κρατάει καλοταϊσμένα τα θρασίμια των ΜΚΟ δεν γνωρίζει κανένα όριο.
YΓ. Η πολύπαθη Λέσβος αναμένει με... ανοιχτές αγκάλες τον ψεύτη πρωθυπουργό. Το νησί έβαλε λουκέτο και του γύρισε κυριολεκτικά την πλάτη!


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου