ΜΠΑΡΑ

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

ΑΙ ΠΑΡΑΤΑΤΑ ΡΕ ΙΒΙΤΣ, ΜΑΣ .........Ίβιτς: "Σε κάθε μας ματς, MVP ο αντίπαλος τερματοφύλακας"

Με την αστοχία των παικτών του τα έβαλε και πάλι ο Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος στάθηκε και την παραχώρηση του Γκάρι Ρντρίγκες, που είναι ο πρώτος σκόρερ των ασπρόμαυρων, και θα… παραμένει όσο ο ΠΑΟΚ δεν σκοράρει. Αναλυτικά:
Για το νέο ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών: "Κοιτάξτε… Στο ποδόσφαιρο πρέπει να βάλεις γκολ για να κερδίσεις. Εμείς από την αρχή της σεζόν κάνουμε φάσεις και δεν βάζουμε γκολ. Για την προσπάθεια των παικτών δεν μπορώ να πω κάτι… Το περίεργο είναι οτι, στα περισσότερα παιχνίδια που δεν κερδίζουμε, ο αντίπαλος γκολκίπερ είναι ο MVP".
Για το αν είναι θέμα ικανότητας και χαρακτηριστικών οι χαμένες ευκαιρίες: "Ψάχνουμε παίκτη που να… έχει το γκολ. Κάποιοι που σχετικά βάζουνε γκολ, φέτος δεν το έχουν. Δεν έχω να σας πω κάτι άλλο αλλά από το να δουλέψουμε. Τον Ιανουάριο δεν είναι εύκολο να βρεις παίκτες. Ελπίζω και πιστεύω πως η ενίσχυση θα έρθει σύντομα".
Για την παραχώρηση του Ροντρίγκες:"Ένας παίκτης που δεν θέλει να μείνει εδώ, δεν μπορείς να τον κρατήσεις. Μας είπε οτι δεν θέλει να παίζει άλλο εδώ… Δεν μπορείς να κρατήσει έναν παίκτη που έχει μπάι άουτ".
Για το πότε θα έρθουν νέοι παίκτες: "Με σιγουριά δε μπορώ να σας πω κάτι… Ελπίζω να έχομε τους νέους παίκτες την ερχόμενη εβδομάδα"

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου