ΜΠΑΡΑ

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

ΠΑΟ: η χειρότερη ομάδα στην ιστορία του Europa League!

Ένα ακόμα μεγάλο ρεκόρ έσπασε ο ΠΑΟ του Αλαφούζου! Έγινε η χειρότερη ομάδα στην ιστορία του Europa League, όσον αφορά στη φάση των ομίλων. Κι αυτή η ομάδα είναι και με τη.. βούλα οι  "πράσινοι". Το κατάφεραν κι αυτοί, να μείνουν στην ιστορία ως οι χειρότεροι!
Ο Παναθηναϊκός έμεινε για 13ο συνεχόμενο παιχνίδι ομίλων δίχως νίκη και ξεπέρασε την Παρτιζάν και την Σλόβαν Μπρατισλάβας έχοντας πλέον το απόλυτο αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία της διοργάνωσης!  Πάντα τέτοια... Και να σκεφτείτε ότι πριν από μερικούς μήνες, όταν έγινε η κλήρωση, έκαναν όνειρα για προκρίσεις.
Να θυμίσουμε ότι η ομάδα του Γιάννη Αλαφούζου έχει να νικήσει σε φάση ομίλων στο UEFA Europa League εδώ και 4 χρόνια, από τις 22 Νοεμβρίου 2012, όταν και είχε επικρατήσει με 1-0 της σλοβένικης Μπάριμπορ. Και τελείωσε τη διοργάνωση με μόλις έναν πόντο. Η χειρότερη επίδοση ελληνικής ομάδας σε όμιλο με 4 ομάδες και 6 αναμετρήσεις.
Πάλι καλά που τελείωσε η φάση των ομίλων, γιατί εάν είχε και άλλα ματς, θα μπορούσαν να πετύχουν νέα ρεκόρ. Από αποτυχία σε αποτυχία ο Αλαφούζος!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου