ΜΠΑΡΑ

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

Το 2 στα 2 έκανε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα που μετά το Γιβραλτάρ επικράτησε και της Κύπρου με σκόρερ του Μήτρογλου και Μάνταλο.

Το 2 στα 2 έκανε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα που μετά το Γιβραλτάρ επικράτησε και της Κύπρου με σκόρερ του Μήτρογλου και Μάνταλο.
Τη νίκη με 2-0 επί της Κύπρου πανηγύρισε η Εθνική Ελλάδος στο Γεώργιος Καραϊσκάκις για την δεύτερη αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ που θα διεξαχθεί το 2018 στα γήπεδα της Ρωσίας.
Το πρώτο γκολ για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πέτυχε στο 14΄ο Κώστας Μήτρογλου, όταν μετά από ωραία πάσα του Κώστα Φορτούνη, ο επιθετικός της Μπενφίκα έστειλε την μπάλα με πλασέ στη δεξιά γωνία του Κωνσταντίνου Παναγή για το 1-0.
Στο 26΄πραγματοποιήθηκε η καλύτερη ευκαιρία για την Κύπρο στο πρώτο ημίχρονο όταν μετά από κόρνερ του Κώστα Χαραλαμπίδη, ο Κώστας Λαΐφης πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να περνά έξω από την εστία του Ορέστη Καρνέζη.
Στο 34΄λίγο έλειψε να διπλασιάσουν τα τέρματά τους οι παίκτες του Μίκαελ Σκίμπε όταν ο Φορτούνης βρήκε με ωραία μπαλιά τον Μήτρογλου αλλά το πλασέ του τελευταίου από πλεονεκτική θέση πέρασε εκτός εστίας.
Στο 42΄όμως ήρθε η στιγμή για το 2ο τέρμα της Εθνικής μας όταν ο Παναγή έκανε ολέθριο λάθος προσπαθώντας να δώσει την μπάλα με τα χέρια στον Λαΐφη και ο Πέτρος Μάνταλος επωφελήθηκε, πλασάροντας τον Κύπριο τερματοφύλακα για το 2-0.
Στο 2ο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές του Χρηστάκη Χριστοφόρου μπήκαν πιο δυνατά με στόχο να σκοράρουν ένα γκολ που θα τους επέτρεπε να επιστρέψουν στην διεκδίκηση της νίκης.
Στο 54ο έχασαν σπουδαία ευκαιρία όταν μετά το γύρισμα του Ηλία Χαραλάμπους προς τον Γιώργο Εφραίμ, ο τελευταίος σούταρε αλλά η μπάλα βρήκε στον Νέστορα Μυτίδη και πέρασε άουτ.
Στο 82ο οι φιλοξενούμενοι έχασαν την καλύτερη τους ευκαιρία όταν ο Γρηγόρης Κάστανος σούταρε από πλεονεκτική θέση, μέσα από την περιοχή της Ελλάδας αλλά η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Καρνέζη.
Η τελευταία καλή ευκαιρία ανήκε στην Εθνική μας όταν στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Φορτούνης κατέβασε με το στήθος την μπαλιά του Μήτρογλου αλλά το σουτ που επιχείρησε, πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Παναγή.

Ελλάδα (Σκίμπε): Καρνέζης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Τοροσίδης, Τζαβέλλας (88' Καρέλης), Μανιάτης, Σταφυλίδης (70' Κ. Παπαδόπουλος), Φορτούνης, Μάνταλος, Μπακασέτας (77' Χολέμπας), Μήτρογλου.
Κύπρος (Χριστοφόρου): Παναγή, Χαραλάμπους, Δημητρίου, Λαΐφης, Ντόσα Τζούνιορ, Λαμπάν, Αρτυματάς (78' Κυριάκου), Κάστανος, Χαραλαμπίδης (66' Χριστοφή), Εφραίμ, Μυτίδης (83' Μακρής).







Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου