ΜΠΑΡΑ

Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Ελένη Μενεγάκη: «Τσάκωσε στα πράσα» παπαράτσι που την φωτογράφιζε



Δείτε πως αντέδρασε!
Στην Άνδρο ταξίδεψε η Ελένη Μενεγάκη για να περάσει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος με τα παιδιά και τον σύντροφό της, Μάκη Παντζόπουλο.

Το πρωί του Σαββάτου, όλοι μαζί πήγαν στην παραλία για να κάνουν τις βουτιές τους εκμεταλλευόμενοι τον καλοκαιρινό καιρό, μόνο που την ώρα που απολάμβαναν  τον ήλιο και τη θάλασσα ένα δυσάρεστο γεγονός ήρθε να ταράξει την ησυχία τους.

Η ωραία Ελένη, αντιλήφθηκε από μακριά την ύπαρξη ενός παπαράτσι ο οποίος προσπαθούσε να απαθανατίσει σε προσωπικές στιγμές της. Έτσι, φανερά ενοχλημένη τον φωτογράφησε με το iPad της και ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας:  «Καλημέρα! Ένα συνηθισμένο πρωινό στα Άχλα! Δυο βήματα μακριά μας ο γνωστός φωτογράφος Μ.Μ περιμένει ... Πάει το μπάνιο».

mm-paparazi

Στη συνέχεια, ανάρτησε κι άλλη μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η ίδια ξαπλωμένη στην άμμο, δίπλα στον αγαπημένο της, γράφοντας: «Και όλα αυτά για να πουλήσει καλά μια τέτοια φώτο!».

eleni-mateo-paralia

Ενώ, λίγα λεπτά αργότερα, πόσταρε και την παρακάτω φωτογραφία, στη λεζάντα της οποίας έλεγε: «Κι αυτή! Βλέπετε κάτι σπουδαίο; Μια μαμά με τα παιδιά της και την παρέα της!».

BphC94kCcAAwLX1

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου