ΜΠΑΡΑ

Σάββατο 24 Μαΐου 2014

«Αντέχουμε, όχι γιατί είμαστε θηρία, αλλά γιατί είμαστε Έλληνες»



Η. Κασιδιάρης: «Αντέχουμε, όχι γιατί είμαστε θηρία, αλλά γιατί είμαστε Έλληνες»
Κάλεσμα προς τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής απηύθυναν οι βουλευτές του κόμματος, κατά τη διάρκεια της χθεσινής κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Μεταξά στον Κολωνό, προκειμένου να γίνουν όλοι εκλογικοί αντιπρόσωποι την Κυριακή στον β’ γύρο των Αυτοδιοικητικών εκλογών όπως και των Ευρωεκλογών έτσι ώστε να μην υπάρξει νοθεία.
Πρώτος στο Βήμα ανέβηκε ο βουλευτής Εύβοιας Ν. Μίχος, ο οποίος επεσήμανε πως παρά τον πόλεμο που γίνεται εναντίον της Χρυσής Αυγής, γέμισε από κόσμο άλλη μία πλατεία, ενώ απέδειξαν περίτρανα πως είναι το μόνο κόμμα το οποίο δεν είναι συστημικό.
Ομιλίες πραγματοποίησαν ακολούθως οι βουλευτές Ελένη Ζαρούλια, Ηλίας Παναγιώταρος και Ηλίας Κασιδιάρης.
Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής συγκέντρωσης όλοι οι βουλευτές τόνισαν πως η Χρυσή Αυγή πήγε πολύ καλά στον 1ο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, θα πάει ακόμα καλύτερα αυτή την Κυριακή, και πως για την Χρυσή Αυγή δεν υπάρχει οροφή μόνο άνοδος.
Εξαπέλυσαν μάλιστα δριμεία επίθεση στους πολιτικούς τους αντιπάλους, του οποίους χαρακτήρισαν ως «τσίρκο Μεντράνο», που την μία λένε ότι οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής είναι εγκληματίες και από την άλλη πως είναι οικογενειάρχες και καλοί άνθρωποι, τονίζοντας πως οι Χρυσαυγίτες δεν θα δώσουν καμία ψήφο στους υβριστές τους.
Ο κ. Κασιδιάρης, διάβασε μάλιστα αναλυτικά τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως αυτοί είναι οι εγκληματίες και οι αγράμματοι της Χρυσής Αυγής ενώ επεσήμανε πως την Κυριακή θα «μιλήσουν»... και οι ένστολοι που στηρίζουν τον αγώνα της Χρυσής Αυγής και πως η νίκη θα αφιερωθεί στα παιδιά που έχασαν τη ζωή τους έξω από τα γραφεία του κόμματος στο Νέο Ηράκλειο, Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη.
Παράλληλα αναφέρθηκαν και σε κάποιες από τις θέσεις του κόμματους όπως για παράδειγμα στην προσπάθεια που θα κάνουν προκειμένου να ξαναμπεί το θρήσκευμα στις ταυτότητες, να καταγγελθεί το Μνημόνιο και να γίνει λογιστικός έλεγχος στο δημόσιο χρέος.
Τέλος ακούστηκε και ηχογραφημένο μήνυμα του Νίκου Μιχαλολιάκου, μέσα από τις φυλακές, όπου έστειλε μήνυμα για εθνική αντίσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου