ΜΠΑΡΑ

Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Χοντρός καβγάς Μπάγεβιτς-Αρδίζογλου



Tην εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου-αφιέρωμα στα 90 χρόνια ιστορίας της ΑΕΚ αμαύρωσε κατά κάποιον τρόπο ένας καβγάς που πέρασε στα πολύ ψιλά του Τύπου, αθέατα σχεδόν. 
Πρωταγωνιστές ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και ο Χρήστος Αρδίζογλου, άλλοτε συμπαίκτες στον δικέφαλο στα τέλη της δεκαετίας του '70, αρχές αυτής του '80. Ο Φίλαθλος online έψαξε, ρώτησε και έμαθε τι συνέβη ανάμεσα στους δύο άνδρες, τους οποίους απομάκρυναν οι πιο ψύχραιμοι για να μην πάρει έκταση το συμβάν.
Πριν λίγο καιρό ο γιος του Αρδίζογλου, ο Μάριος ανήκε στην ομάδα της Ένωσης κάτω των 17, με προπονητή τον Μιχάλη Βλάχο. Ο μικρός, αν και λέγεται ότι πρόκειται για αυθεντικό ταλέντο κάτω από τα δοκάρια, εν τέλει δεν πήρε τις ευκαιρίες που θεωρούσε αυτός και ο πατέρας του ότι έπρεπε να πάρει και έφυγε από την ΑΕΚ.
Ο πατέρας του, όμως, δεν το άφησε έτσι. Θέλησε να μάθει το γιατί. Πήρε τηλέφωνο τον Άκη Ζήκο, υπεύθυνο των κιτρινόμαυρων τμημάτων υποδομής και εκείνος φέρεται να είπε στον πρεσβύτερο Αρδίζογλου ότι το τελικό πρόσταγμα και το δικαίωμα υπογραφής για τις επιλογές στην Ακαδημία το έχει ο Μπάγεβιτς.
Έτσι, εκείνος βρήκε την ευκαιρία την περασμένη Δευτέρα, στο περιθώριο της εκδήλωσης, να πλησιάσει τον Ντούσκο και σε όχι πολιτισμένο, είναι η αλήθεια, ύφος επιχείρησε να του εκφράσει το παράπονό του. "Δεν ντρέπεσαι να συμπεριφέρεσαι έτσι στον γιο μου, τι σου έκανε το παιδί" του είπε και κουβέντα την κουβέντα ο καβγάς άναψε και ίσως να είχαμε χειρότερα, αν δεν παρενέβαιναν οι πιο ψύχραιμοι.
Αργότερα, πάντως, ο Αρδίζογλου αναγνώριζε ότι "εντάξει, του μίλησα άσχημα, φταίω κι εγώ. Πάντως το χέρι μου του το έδωσα, εκείνος όχι".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου