ΜΠΑΡΑ

Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Νέα σενάρια για Ολυμπιακό-Ντιόπ



Ισπανικό δημοσίευμα αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να κινηθεί το ερχόμενο καλοκαίρι για την απόκτηση του Παπακουλί Ντιόπ που ανήκει στη Λεβάντε. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός μέσος να θυμίσουμε πως είχε απασχολήσει και το περασμένο καλοκαίρι τους Πειραιώτες, ωστόσο η περίπτωσή του δεν προχώρησε.   
 
Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει σε δημοσίευμά της η ισπανική ιστοσελίδα «Superdporte.es», η ισπανική ομάδα θέλει να εξοικονομήσει χρήματα για την απόκτηση ενός στράικερ πρώτης γραμμής και δεν αποκλείεται ο πρόεδρός της, Κίκο Καταλάν να ανάψει το πράσινο φως για την αποχώρηση του έμπειρου «κόφτη».
 
«Η Λεβάντε είναι διατεθειμένη να διευκολύνει την αποχώρηση του Ντιόπ αυτό το καλοκαίρι κυρίως για οικονομικούς λόγους, αλλά όχι μόνο. Ο πρόεδρος της ομάδας, Κίκο Καταλάν και ο τεχνικός διευθυντής, Μανόλο Σαλβαδόρ, γνωρίζουν καλά εδώ και μήνες ότι ο Παπακουλί είναι... φευγάτος και ήδη έχουν αρχίσει να εξετάζουν την επόμενη ημέρα της απώλειάς του», αναφέρει μεταξύ άλλων το ρεπορτάζ των Ισπανών και συμπληρώνει:
 
«Η Λεβάντε θα ήταν ικανοποιημένη με ένα ποσό της τάξης των 2 με 3.000.000 ευρώ, σε αντίθεση με πέρυσι, όταν ο Ολυμπιακός στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου πλησίασε αυτά τα ποσά, αλλά δέχθηκε αρνητική απάντηση. Τότε οι συνθήκες ήταν διαφορετικές».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου