ΜΠΑΡΑ

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Προβάρει τα ερυθρόλευκα ο Πουλίδο



Ο Άλαν Πουλίδο όλα δείχνουν πως θα φοράει τα ερυθρόλευκα από τη νέα σεζόν, αφού οι διαπραγματεύσεις του με τον Ολυμπιακό βρίσκονται στο τελικό στάδιο και εκτός απροόπτου οι δύο πλευρές θα δώσουν τα χέρια, επισημοποιώντας τη συμφωνία τους και μάλιστα σύντομα.
 
Ο Μεξικανός επιθετικός είναι έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του με τη μεταγραφή του στην Ευρώπη και το Θρύλο, για τον οποίο έχει εκφράσει την επιθυμία του να γίνει μέλος του άμεσα, από τη στιγμή που το συμβόλαιό του με την Τίγκρες εκπνέει το φετινό καλοκαίρι και είναι ελεύθερος να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του χωρίς να χρειαστεί τη συγκατάθεση της μεξικανικής ομάδας.
 
«Κάτι ξέρω για τον Ολυμπιακό, κάτι φημολογείται αλλά θα περιμένουμε να δούμε τι συμβαίνει και μακάρι να γίνει. Προφανώς και θα ήθελα να παίξω εκεί, είναι μια ομάδα που παίζει στο Champions League και αν θέλετε την αλήθεια, δεν θα ήταν καθόλου κακό. Θέλω να πάω στην Ευρώπη λόγω πολλών πραγμάτων. Δεν είναι μόνο το οικονομικό, αλλά πολλά άλλα, όπως το όνειρό μου να πάω και να παίξω στην Ευρώπη» δήλωσε χαρακτηριστικά στη «Record» προαναγγέλλοντας ουσιαστικά τη μεταγραφή του.
 
Τέλος, να σημειώσουμε πως από την Τίγκρες κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια ν μεταπείσουν τον 23χρονο διεθνή στράικερ και να υπογράψει νέο συμβόλαιο, τονίζοντας πως το ήδη υπάρχον εκπνέει τον Δεκέμβριο του 2014 και όχι τον Ιούνιο., ωστόσο ο παίκτης έχει διαβεβαιώσει τον Ολυμπιακό πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει και είναι έτοιμος να υπογράψει στους Πειραιώτες…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου