ΜΠΑΡΑ

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Στους δρόμους και σήμερα οι παραγωγοί Λαϊκών Αγορών




Συγκέντρωση στην πλατεία Κάνιγγος με πορεία προς τη Βουλή διοργανώνουν σήμερα στις 10.30 οι παραγωγοί των Λαϊκών Αγορών, ενάντια στο επίμαχο νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης.


Χθες, Πρωτομαγιά, μοίρασαν δωρεάν τρόφιμα στα διόδια των Αφιδνών, ενώ στις 30 Απριλίου στον Κολωνό, όπου παρατηρήθηκε το αδιαχώρητο για μία σακούλα τρόφιμα.
Όπως γράφεται σε δημοσίευμα, αύριο, Σάββατο, διοργανώνουν δωρεάν διανομή τροφίμων στις 10.30 το πρωί στην οδό Σαλαμίνος στον Περισσό.
Οι παραγωγοί καταγγέλλουν ότι διατάξεις και άρθρα του νομοσχεδίου εξυπηρετούν τα μεγάλα συμφέροντα και ζητούν συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο. Οι παραγωγοί βρίσκονται σε επαφή με όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, ενώ έχουν κλείσει, όπως αναφέρουν και ραντεβού με τα γραφεία των πολιτικών αρχηγών.
«Στην αδιαλλαξία της κυβέρνησης, απαντούμε με κλιμάκωση του αγώνα μας με συνέχιση της απεργίας διαρκείας» αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους.
Στην ανακοίνωση καταγγέλλονται οι πρακτικές όπως λένε του «αποφασίζουμε και διατάζουμε» για τη διάλυση των Λαϊκών Αγορών, οι οποίες δεν λαμβάνουν καθόλου υπ’ όψιν τους τα αιτήματα Παραγωγών και Επαγγελματιών πωλητών.
«Οι Λαϊκές Αγορές είναι το τελευταίο καταφύγιο της λαϊκής οικογένειας και μας έχουν βάλει στο στόχαστρο για χάρη των μεγάλων αλυσίδων τροφίμων. Ο αγώνας μας είναι αγώνας όλης της ελληνικής κοινωνίας για φτηνά και ποιοτικά τρόφιμα» τονίζουν στην ανακοίνωσή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου