ΜΠΑΡΑ

Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου (+μπάσκετ)






Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου.
122.        ΓΙΟΚΟΧ. ΜAΡΙΝΟΣ - ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ
Πέντε ματς χωρίς γκολ και επτά (0-2-5) χωρίς νίκη οι Γιοκοχάμα Μαρίνος, Χ2 ή πάσο.
---.          ΤΟΚΟΥΣΙΜΑ – ΣΕΝΤΆΙ
Κέρδισε με 0-1 την Κόφου η Τοκουσίμα (1-0-9 με 3-28 γκολ), δεύτερος φούρνος σε μια εβδομάδα δεν γκρεμίζεται…
123.        ΒΙΣΣΕΛ ΚΟΜΠΕ – ΧΙΡΟΣΙΜΑ
Ντέρμπι κορυφής στη J-League, 3-2-0 εντός η εξαιρετική νεοφώτιστη Βίσσελ Κόμπε, 3-2-0 εκτός η Χιροσίμα που επέστρεψε στις νίκες με το 1-2 στην Τόσου, θα πέσουν κορμιά…
124.        ΚΑΒΑΣΑΚΙ - ΒΕΝΤ. ΚΟΦΟΥ
Σκληρό καρύδι και φέτος η Κόφου (1-2-1) όμως την προηγούμενη αγωνιστική πάτησε μπανανόφλουδα (0-1 από την πεσμένη ήδη Τοκουσίμα) και η αυτοπεποίθηση της αναμένεται να επηρεαστεί. Άσος ναι μεν αλλά…
125.        ΣΙΜΙΖΟΥ – ΤΟΣΟΥ
Τριπλή είναι, όπως δείχνουν και οι αποδόσεις.
126.        ΟΥΡΑΒΑ – ΤΟΚΥΟ
Ντερμπάκι, σωστό βρίσκουμε το σετ, 3-1-1 εντός η Ουράβα, 2-1-2 εκτός του Τόκυο, πάμε παρακάτω.
127.        ΟΜΙΓΙΑ – ΝΙΙΓΚΑΤΑ
Νο Βet.
128.        ΝΑΓΚΟΓΙΑ - ΤΣΕΡΕΖΟ ΟΣΑΚΑ
5/5 over 2,5 και GG μετράει εντός η Ναγκόγια (1-0-4 ρεκόρ), η Τσερέζο σκοράρει αλλά αμυντικά είναι ανασφαλής. Με τα γκολ είμαστε εδώ.
129.        ΓΕΟΒΙΛ – ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ
Αυλαία στην Τσάμπιονσιπ, υποβιβασμένη ήδη η ουραγός Γέοβιλ (4-6-12 εντός), η Μίντλεσμπρο (5-7-10 εκτός) μετράει 5-0-2 στα επτά τελευταία δείχνοντας διάθεση να κλείσει τη σεζόν δυνατά. Φαβορί το διπλό, δεν φέρνουμε αντιρρήσεις.
130.        ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ – ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ
Αδιάφορο βαθμολογικά και αυτό, η Γουότφορντ προσπαθεί επίσης για ένα καλό φίνις αλλά στα τρία πιο πρόσφατα παρότι σκόραρε γνώρισε ισάριθμες εκτός έδρας ήττες. 7-2-0 μετράει στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της (11-5-6 συνολικά), θα υπάρχει διάθεση για μια τελευταία νίκη μπροστά στο κοινό της, η Χάντερσφιλντ (5-5-12 εκτός) μπορεί να βοηθήσει για να δούμε καλό ματς με πολλά γκολ. Άσος και over.
131.        ΙΠΣΟΥΙΤΣ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ.
Εκτός πλέι-οφ η Ίπσουιτς (11-6-5 εντός) αφού στα τρία τελευταία παιχνίδια της κατάφερε να πάρει μόλις ένα βαθμό, σίγουρα θα είναι πιο χαλαρή τώρα κόντρα στη Σέφιλντ Γουένσντεϊ (4-10-8 εκτός) που τελευταία πηγαίνει από ροντέο σε ροντέο (7 σερί GG και over, 6/7 over 3,5). Κρατάμε τα γκολ.
132.        ΛΕΣΤΕΡ – ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ
Πρωταθλήτρια και μακράν καλύτερη ομάδα στη φετινή Τσάμπιονσιπ η Λέστερ (16-4-2 εντός), ένα βαθμό χρειάζεται για να σπάσει την κατοστάρα, περιμένουμε να το έχουν αυτό οι παίχτες της στο μυαλό τους. Η Ντονκάστερ (2-7-13 εκτός, χειρότερη συγκομιδή στην κατηγορία) είχε συνεχόμενα εντός έδρας ματς-μπολ για να σώσει τη χρονιά αλλά μέτρησε 0-1-5 στα έξι πιο πρόσφατα και πλέον είναι αρκετά πιθανό να χρειαστεί αποτέλεσμα στο “King Power” για να τα καταφέρει (θέλει τουλάχιστον ίδιο αποτέλεσμα με τη Μπέρμιγχαμ, αν φέρει Χ και η Μπέρμιγχαμ κερδίσει για να σωθεί θα πρέπει να χάσει η Μίλγουολ από τη Μπόρνμουθ). Πολύ μεγάλο το 1,60+ του άσου, καθαρά λόγω κινήτρου βρίσκεται εκεί.
133.        ΛΙΝΤΣ – ΝΤΕΡΜΠΙ
Εντελώς αδιάφορο βαθμολογικά, ίσως η Ντέρμπι (11-5-6 εκτός, πέντε σερί νίκες στα τελευταία) προφυλάξει/ξεκουράσει παίχτες εν όψει πλέι-οφ. Αντιστοιχηματικό.
134.        ΜΙΛΓΟΥΟΛ – ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ
“Χρυσό” βαθμό –με γκολ στο 91’- πήρε η Μίλγουολ (5-9-8 εντός) στο Λόφτους Ρόουντ από την ΚΠΡ την προηγούμενη αγωνιστική, επεκτείνοντας το αήττητο σερί της σε 3-4-0, όμως η ομάδα του Χόλογουεϊ δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα την παραμονή της. Αν κερδίσει σώζεται, αν φέρει ισοπαλία θέλει να μην κερδίσει μια εκ των Ντονκάστερ και Μπέρμιγχαμ (ή να χάσει η Μπλάκπουλ με 4+ γκολ), αν χάσει να μην κερδίσει η Μπέρμιγχαμ ή να χάσει η Ντονκάστερ. Απέναντι της βρίσκει την πραγματικά εξαιρετική το τελευταίο δίμηνο (9-3-2 αυτό  το διάστημα) Μπόρνμουθ (7-7-8 εκτός), που παρότι διέλυσε με 4-1 τη Φόρεστ δεν κατάφερε να μείνει στην κούρσα των πλέι-οφ μέχρι το τέλος. Οι ομάδα του Χάουι παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο και βγάζει πολλές φάσεις για γκολ, δεν βλέπουμε το λόγο που θα χαριστεί στα “λιοντάρια”, τα οποία λόγο κινήτρου –που στην Αγγλία δεν έχει τη βαρύτητα άλλων πρωταθλημάτων- και μόνο προσφέρονται σε αποδόσεις φαβορί, αν το ημερολόγιο έδειχνε Φλεβάρη το σετ θα ήταν αντίθετο. Αποχή λοιπόν από τον άσο και αναμονή για το live, άλλωστε είναι πολύ πιθανό η Μίλγουολ να σωθεί και με ήττα.
135.        ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ – ΚΠΡ
Αδιάφορο βαθμολογικά, η Μπάρνσλεϊ δεν κατάφερε να πάρει ούτε βαθμό στα τρία τελευταία παιχνίδια της και υποβιβάστηκε, η ΚΠΡ με τον πολύ άσχημο δεύτερο γύρο που πραγματοποίησε θα αρκεστεί στα πλέι-οφ. Δεν μπλέκουμε.
136.        ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ - ΓΟΥΙΓΚΑΝ
Μαθηματικές μόνο οι ελπίδες της Μπλάκμπερν (10-7-5 εντός) για τα πλέι-οφ, για να τα καταφέρει θέλει να μην κερδίσει η Μπράιτον, να χάσει η Ρέντινγκ και παράλληλα να καλύψει τη διαφορά επτά γκολ που τις χωρίζει. Με το μεσοβδόμαδο διπλό στο Μπέρμιγχαμ η Γουίγκαν (9-3-10 εκτός) εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα πλέι-οφ, θα τερματίσει 5η και θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά την ΚΠΡ εκτός και αν χάσει και παράλληλα κερδίσει η Ρέντινγκ, οπότε και θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη Ντέρμπι. 5-6-0 το αήττητο σερί των γηπεδούχων, έχουν παραπάνω λόγους να κυνηγήσουν μια νίκη στο φινάλε, ο -0,25 ασιατικός άσος στο 1,95-2,00 μας κάνει.
137.        ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ – ΤΣΑΡΛΤΟΝ
Σώθηκε η Τσάρλτον (5-6-11 εκτός) χάρις το μεσοβδόμαδο 3-1 επί της Γουότφορντ, η Μπλάκπουλ (7-6-9 εντός) με το 1-1 στο Μπράιτον και κυρίως το τεράστιο διπλό (0-2) στη Γουίγκαν ουσιαστικά και αυτή βρίσκεται μια ανάσα από την παραμονή (πέφτει αν χάσει και κερδίσουν Μπέρμινχαμ/Ντονκάστερ/Μίλγουολ ή αν η τελευταία φέρει Χ και η ίδια ηττηθεί με 4+ γκολ). Δεν θα πάμε φυσικά με τον άσο του 2,10, οι γηπεδούχοι είναι εξασφαλισμένοι και με την ισοπαλία.
138         ΜΠΟΛΤΟΝ – ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ
Κατάφερε να φτάσει ένα βήμα από το γκρεμό η Μπέρμιγχαμ με τις πέντε σερί ήττες στα πιο πρόσφατα, πλέον θα παίξει για τη ζωή της στο “Ρίμποκ” και μάλλον είναι ευχαριστημένη που αγωνίζεται εκτός (9-2-11 ρεκόρ) αφού στην έδρα της έχει να κερδίσει από τις 1/10…Με διπλό της αρκεί να μην κερδίσει μια εκ των Μίλγουολ και Ντόνκαστερ ή να χάσει η Μπλάκπουλ, με ισοπαλία σώζεται μόνο αν χάσει η Ντόνκαστερ. Η Μπόλτον (6-10-6 εντός) δεν κυνηγάει τίποτα εδώ και καιρό αλλά τους τελευταίους 2,5 μήνες έχει χάσει μόλις δύο φορές. Οριακό φαβορί το διπλό, δεν θα τσιμπήσουμε… Στο live τα σπουδαία.
139.        ΝΟΤΙΓΧΑΜ – ΜΠΡΑΪΤΟΝ
Εκτός πλέι-οφ η Φόρεστ (10-7-5 εντός) μετά την ντροπιαστική και καθαρότατη ήττα στο Μπόρνμουθ (4-1), με τις εμφανίσεις το τελευταίο τρίμηνο δεν άξιζε τίποτα παραπάνω, στα δύο προηγούμενα κέρδισε τις τραγικές Μπέρμιγχαμ και Λιντς αλλά αυτές ήταν και οι μοναδικές νίκες της αυτό το διάστημα, στο οποίο παρουσιάζει σημάδια διάλυσης. Πολλοί παίχτες της ήδη ψάχνουν τον επόμενο σταθμό στην καριέρα τους και το ματς με τη Μπράιτον φαίνεται να περνάει σε δεύτερη μοίρα. Οι “γλάροι” (8-8-6 εκτός) θέλουν καλύτερο αποτέλεσμα από τη Ρέντινγκ για να της κλέψουν την 6η θέση, κανένα τρομερό ποδόσφαιρο δεν παίζουν αλλά είναι στιβαροί αμυντικά (2η καλύτερη άμυνα της κατηγορίας) και φτάνουν σε οριακές νίκες. Σε τιμές φαβορί το διπλό, δεν διαφωνούμε αλλά με τα πλέι-οφ να μην περνάνε μόνο από τα πόδια των φιλοξενούμενων θα περιμένουμε το live για να ποντάρουμε τα λεφτά μας.
140.        ΡΕΝΤΙΝΓΚ – ΜΠΕΡΝΛΙ
Με νίκη η Ρέντινγκ (8-9-5 εντός) είναι σίγουρα στα πλέι-οφ (5η ή 6η), με ισοπαλία θέλει να μην κερδίσει η Μπράιτον στο Νότιγχαμ, με ήττα να χάσουν και οι “γλάροι” (δηλαδή με τουλάχιστον ίδιο αποτέλεσμα με τη Μπράιτον παραμένει στην εξάδα). Η Μπέρνλι (11-8-3 εκτός) παρότι εδώ και κάποιες αγωνιστικές έχει εξασφαλίσει την απευθείας άνοδο  συνεχίζει να κερδίζει από κεκτημένη ταχύτητα και το προηγούμενο Σάββατο επικράτησε της βαθμολογικά ενδιαφερόμενης Ίπσουιτς με 1-0, θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τα κέφια –και την 11άδα- των φιλοξενούμενων αφού η Ρέντινγκ δεν είναι και η πιο αποτελεσματική ομάδα στην έδρα της.
141.        ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΤΟΤΕΝΑΜ
Ντέρμπι στο Λονδίνο, με τη Γουέστ Χαμ (6-3-9 εντός) να έχει κερδίσει δύο φορές φέτος την Τότεναμ (10-3-5 εκτός) στο “Γουάιτ Χαρτ Λέιν”, αμφότερες θέλουν βαθμούς για να εκπληρώσουν τους στόχους τους (Ευρώπη και παραμονή αντίστοιχα), ο άσος στο 1,90+ δεν έχει καμία στοιχηματική αξία, ισορροπεί πολύ πάνω στην ισοπαλία.
142.        ΛΑΝΣ – ΑΝΖΕ
Εξάποντο για την άνοδο στη Λιγκ 1, πιο άνετη και σε καλύτερη κατάσταση η Λανς (9-7-1 εντός), για 1,65-1,70 δεν ξέρουμε αν είναι ο άσος της αλλά σίγουρα έχει τον πρώτο λόγο.
143.        ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ – ΕΛΑΖΙΓΚΣΠΟΡ
Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος στην Τουρκία, καυτό εξάποντο παραμονής, στο -5 από τη ζώνη η Αντάλια (2-7-6 εντός), στο -2 η Ελαζίγκ (3-0-12 εκτός), 5/5 άσους δείχνει η προϊστορία, θα κλάψουνε μανούλες…
144.        ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ – ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ
Στο κύπελλο το μυαλό της Εσκισεχίρ (7-5-3 εντός, την Τετάρτη παίζει τελικό με τη Γαλατά), η Καϊσέρι με το 1-3 από την Καραμπούκ ουσιαστικά υποβιβάστηκε,  και το 3/3 κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είναι αρκετό. Ίσως δοκιμάσουμε late goal στο live αν στο τέλος είναι ισόπαλο.
145.        ΚΑΪΣΕΡΙ ΕΡΣΙΓΕΣ. – ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ
Διπλό παραμονής το περασμένο Σάββατο για την Ερσίγεσπορ (5-3-7 εντός) στο Δορύλαιο (0-1 την Εσκισεχίρ), καβάλησε την επικίνδυνη ζώνη και με νίκη κόντρα στη Γκαζιαντέπ (5-0-10 εκτός) θα αγκαλιάσει την παραμονή. Για εξάποντο παραμονής πρόκειται, αλλά ο άσος έχει προβάδισμα. 
146.        ΚΑΡΝΤΕΜΙΡ ΚΑΡΑΜΠΟΚ – ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ
Κυνηγάει την ευρωπαϊκή έξοδο η Καράμπουκσπορ (7-5-3 εντός), η Κόνιασπορ (2-4-9 εκτός) με το εντυπωσιακό 4-0 επί της Ακισάρ (χατ-τρικ ο Γκέκας) ανέβηκε στο +6 από την παραμονή, εξασφαλισμένη ακόμα δεν είναι αλλά έχει την επόμενη αγωνιστική εντός την ουσιαστικά υποβιβασμένη Καϊσέρι. Κοιτάμε δειλά προς τα αριστερά, αν και οι φιλοξενούμενοι δείχνουν κάτι παραπάνω από ικανοί να βρουν δίχτυα.
147.        ΚΑΡΠΙ – ΠΕΣΚΑΡΑ
No Βet.
148.        ΚΡΟΤΟΝΕ – ΠΑΝΤΟΒΑ
Αμφότερες θέλουν τους βαθμούς της νίκης, η Κροτόνε (8-7-3 εντός) για τα πλέι-οφ/άνοδο, η Πάντοβα (3-4-11 εκτός) για τη σωτηρία, 10/18 τα GG τους εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα, από έξι σερί έρχονται οι φιλοξενούμενοι, πάμε με το αμφίσκορο.
149.        ΜΠΡΕΣΙΑ – ΕΜΠΟΛΙ
Με τις μέρες της η Μπρέσια (5-7-6 εντός), ικανή για το καλύτερο αλλά και το χειρότερο, στο 0:0 ασιατικό το διπλό της ποιοτικότερης Έμπολι (7-4-7 εκτός) μας κάνει.
150.        ΝΟΒΑΡΑ – ΠΑΛΕΡΜΟ
Μεγαλύτερη η βαθμολογική ανάγκη της Νοβάρα, που μετράει 4-2-0 στα έξι τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, άνετη η πρωταθλήτρια Παλέρμο (10-5-3 εντός), το 1Χ στο 1,70 μας αρέσει.
154.        ΣΙΕΝΑ – ΜΟΝΤΕΝΑ
Εξάποντο για τα πλέι-οφ, δεν θα πάρουμε πλευρά.
155.        ΤΕΡΝΑΝΑ – ΜΠΑΡΙ
Η ισοπαλία δεν θα δυσαρεστήσει ιδιαίτερα καμία.
156.        ΤΣΕΖΕΝΑ – ΑΒΕΛΙΝΟ
Νο Bet.
157.        ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ – ΒΑΡΕΖΕ
Εξάποντο παραμονής, θα πάει στο μισό-μηδέν.
---.          ΓΙΟΥΒΕ ΣΤΑΜΠΙΑ – ΛΑΤΙΝΑ       
Θέλει νίκη για την απευθείας άνοδο η Λατίνα, έχει τον πρώτο λόγο σίγουρα κόντρα στην υποβιβασμένη Γιούβε Στάμπια.
158.        ΤΟΥΡΚΟΥ – ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ
4/4 0-1 γκολ ως τώρα η Τούρκου, 5/5 under 2,5 και 4/5 NG η Ροβανιέμι, χωρίς εστίες θα γίνει το ματς.
159.        ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦ. – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ
Αδιάφορη βαθμολογικά και χωρίς νίκη στα τρία τελευταία η Άιντραχτ Φρανκφούρτης (5-5-6 εντός),  Λεβερκούζεν είναι σαφώς βελτιωμένη μετά τη φυγή του Χίπια, κέρδισε Χέρτα, Νυρεμβέργη και έφερε 2-2 κόντρα στη Ντόρτμουντ. Την 4η θέση θέλουν να κρατήσουν οι “ασπιρίνες”, αναγκαστικά κοιτάμε μόνο προς τα δεξιά.
160.        ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΜΠΑΓΕΡΝ
Ουκ ολίγες φορές έχει διασύρει τα τελευταία χρόνια το Αμβούργο (5-3-8 εντός) η Μπάγερν (5-0/3-1/4-0/9-2/3-0/1-1/5-0/6-0 τα σκορ τους την τελευταία τριετία), θα ψάξει για απαντήσεις μετά το ντροπιαστικό αποκλεισμό από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Τσάμπιονς Λιγκ, οι γηπεδούχοι παίζουν για τη ζωή τους αλλά η Μπάγερν δεν θα δείξει έλεος…
161.        ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ – ΧΕΡΤΑ
Αδιάφορες και χαλαρές Βέρντερ και Χέρτα θέλουν να κλείσουν τη σεζόν με καλές εμφανίσεις. Η ομάδα από τη Βρέμη σώθηκε την προηγούμενη αγωνιστική και θέλει να αποχαιρετήσει τους οπαδούς της με ένα καλό αποτέλεσμα, όμως οι φιλοξενούμενοι παίζουν καλά εσχάτως και προέρχονται από μια νίκη που έσπασε ένα σερί εννιά ματς χωρίς επιτυχία, ενώ ήταν και η πρώτη εντός για το 2014. 7/8 τελευταία της Βέρντερ ήταν GG, τα έξι ήταν και over παράλληλα και εμείς θα πάμε με τοGG & over σε απόδοση 1,83 στην Bet365 καθώς καμία δεν έχει λόγο να δει την αναμέτρηση αυτή με σκοπιμότητα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
162.        ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΜΑΪΝΤΖ
Το πάθος που έβγαλε η Γκλάντμπαχ στην έδρα της Σάλκε την περασμένη αγωνιστική δείχνει ότι δεν πρόκειται να καταθέσει τα όπλα στη μάχη του Τσάμπιονς Λιγκ, που μέχρι τα μέσα του δεύτερου γύρου έμοιαζε απόλυτα εφικτός στόχος. Επικίνδυνη μεν η Μάιντζ, ωστόσο εκτός έδρας τα έχει κάνει μούσκεμα τελευταία, την ώρα που δύσκολα θα απειληθεί όσον αφορά την έξοδο στην Ευρώπη. Στο 1,90 βρίσκουμε τον άσο στον Stoiximan, με την πορεία του να είναι πτωτική. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
163.        ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ
Τυπικό το ενδιαφέρον της Άουγκσμπουργκ (5-4-7 εκτός) για την Ευρώπη, αν ήθελε πραγματικά θα κέρδισε τη Χέρτα πριν δύο αγωνιστικές. Η Μπραουνσβάιγκ (5-3-8 εντός) αδικείται και από το 0-2 κόντρα στη Μπάγερν αλλά και το 2-0 στο Βερολίνο απέναντι στη Χέρτα, θα δώσει τον υπέρ πάντων αγώνα για τη νίκη που θα της δώσει σημαντικές πιθανότητες για να γλιτώσει τον απευθείας υποβιβασμό (τελευταία αγωνιστική παίζει εκτός με την αδιάφορη Χόφενχαϊμ). Άσος.  
164.        ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ
Πολύ καλό το φινάλε της Ντόρτμουντ στη σεζόν, θέλει να κρατήσει τον ρυθμό της μέχρι τον τελικό κυπέλλου απέναντι στην Μπάγερν, τρέχοντας ήδη αήττητο επτά αγωνιστικών. Το 0-0 της Χόφενχαϊμ την περασμένη αγωνιστική αποτέλεσε… είδηση και δύσκολα θα επαναληφθεί, με τους φιλοξενούμενους να παίζουν χωρίς σκοπιμότητα, ειδικά από τη στιγμή που δεν έχουν τίποτα να χάσουν. Τον συνδυασμό 1 & GG (2,05/Bet365) επέλεξε σε δυάδα ο B66, που πόνταρε και στο εντυπωσιακό αντίο του Λεβαντόφσκι, μιας και αγόρασε το χατ-τρικ του (11,00) και τα 2+ τέρματα (4,00) από τον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
165.        ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ – ΑΝΝΟΒΕΡΟ
Καθαρά θέμα κινήτρου η επιλογή του άσου, το Αννόβερο τις τελευταίες εβδομάδες έκανε τα απολύτως απαραίτητα για να παραμείνει στην κατηγορία και από τη στιγμή που το πέτυχε δεν έχει κανέναν λόγο να σκιστεί, την ώρα που εκτός έδρας είναι μια από τις πιο αδύναμες ομάδες του πρωταθλήματος. Δεδομένου ότι την ίδια ώρα το Αμβούργο θα παίζει με την πληγωμένη Μπάγερν, η Νυρεμβέργη έχει μια καλή ευκαιρία για λίγο οξυγόνο. Στο 2,20 πήρε από νωρίς τον άσο της Bet365 o Β66. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
166.        ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ
3-4-2 το ρεκόρ της Στουτγκάρδης εσχάτως και σε συνδυασμό με τις γκέλες των υπολοίπων ομάδων της ουράς έχει αποσπαστεί στο +5 από το μπαράζ, έτσι με δύο αγωνιστικές να απομένουν δύσκολα θα κινδυνεύσει, ειδικά την ώρα που το Αμβούργο παίζει με την Μπάγερν. Η Βόλφσμπουργκ με ένα ντεμαράζ (4-1-1) έχει βρεθεί μια ανάσα πριν τη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, εκτός είναι εξαιρετική εσχάτως και με την ανάγκη της για βαθμούς να είναι μεγαλύτερη θα πάμε με το ασιατικό 0.0 διπλό να πληρώνει 1,725 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
167.        ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ - ΣΑΛΚΕ
Έτσι όπως τα κατάφεραν οι παίκτες της Σάλκε, αντί να σκέφτονται τις παραλίες και το Μουντιάλ, είναι υποχρεωμένοι να επιστρέψουν στις νίκες, με την Λεβερκούζεν να είναι έτοιμη να τους αρπάξει την τρίτη θέση. Κάθε άλλο παρά αμελητέα ποσότητα είναι η Φράιμπουργκ τον τελευταίο καιρό, ωστόσο έχει πετύχει τον στόχο της παραμονής και το κίνητρο βρίσκεται αποκλειστικά στην πλευρά των φιλοξενούμενων, με το διπλό να πληρώνει 1,95 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
168.        ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΧΑΛ
Με 0-1-5 στα έξι τελευταία η Άστον Βίλα (5-3-10 εντός) έχει μπλέξει για τα καλά, δυσκολεύεται πολύ στο γκολ και έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα (Σίτι, Τότεναμ εκτός) τη συνέχεια, η Χαλ (3-3-11 εκτός) μπορεί να έχει το μυαλό της στο κύπελλο αλλά δεν έχει σωθεί μαθηματικά και την προηγούμενη αγωνιστική τσίμπησε το βαθμό (2-2) στην έδρα της επίσης ενδιαφερόμενης και σαφώς πιο φορμαρισμένης από τους “villans” Φούλαμ. Θέλει προσοχή…
169.        ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. – ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ
Η Γιουνάιτεντ δίνει το δεύτερο σερί εντός έδρας (θεωρητικά εύκολο) ματς με τον Γκιγκς στον πάγκο, έχοντας κερδίσει τη Νόριτς με 4-0 στην πρεμιέρα του, στην προσπάθεια που κάνει να προλάβει την έκτη θέση. Η Σάντερλαντ, όμως, έχει σούπερ ψυχολογία, καθώς έρχεται από ισοπαλία 2-2 εκτός έδρας με τη Σίτι, διπλό 1-2 επί της Τσέλσι και νίκη 4-0 με την Κάρντιφ εντός έδρας. Στο 2,025 προσφέρεται στην Bet365 ο συνδυασμός GG & over, έτσι έληξαν τα 5/7 τελευταία των φιλοξενούμενων. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
170.        ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΚΑΡΝΤΙΦ
Κερδίζει ή πέφτει είναι ουσιαστικά η φάση για την Κάρντιφ (2-4-12 εκτός), και με τον πόντο οι ελπίδες της θα είναι ελάχιστες. Περιοδεύων θίασος τον τελευταίο μήνα η Νιούκαστλ (6/6 ήττες με 1-17 γκολ!), αν δεν την κερδίσει δεν αξίζει να μείνει στην Πρέμιερ.
171.        ΣΟΥΟΝΣΙ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ
Η Σουόνσι κέρδισε για πρώτη φορά δύο σερί ματς έπειτα από 16 μήνες και σώθηκε και μαθηματικά. Εντός έδρας μετράει 13/18 over και δίνει το τελευταίο ματς για φέτος μπροστά στο κοινό της. Σίγουρη 8η η Σαουθάμπτον, που μετά τον τραυματισμό του πρώτου σκόρερ Ροντρίγκες έχει πρόβλημα στο γκολ, αλλά η άμυνα των γηπεδούχων είναι από τις χειρότερες στην κατηγορία (μόνο σε 8/36 ματς κράτησαν το μηδέν). Αξιοπρεπές το 1,825 για το over στην Bet365 για ένα αρκετά χαλαρό ματς. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
172.        ΣΤΟΟΥΚ – ΦΟΥΛΑΜ
Σαφώς ο Μάγκατ έχει ανεβάσει τη Φούλαμ (4-2-12 εκτός), το πολύ άτυχο όμως 2-2 (στο 80’ το σκορ ήταν 2-0) κόντρα στη Χαλ αναγκάζει τους “cottagers” να ψάξουν για αποτέλεσμα στο Μπριτάνια, όπου η Στόουκ φέτος μετράει 9-6-3. Θα πάμε με το διπλό Draw No Bet.
173.        ΓΟΥΛΒΣ - ΚΑΡΛΑΪΛ
Αυλαία στην Λιγκ 1, η Καρλάιλ (3-6-13 με τη χειρότερη εκτός έδρας επίθεση του πρωταθλήματος) πήρε την Τρίτη 0-0 στην έδρα της Κρόουλι αλλά η ισοπαλία αυτή ήταν σαν ήττα, αφού ουσιαστικά την έστειλε στη Λιγκ 2. Για να σωθεί θα πρέπει να χάσει η Κρου (παίζει εντός με την Πρέστον), να κερδίσει η ίδια στο Μολινιού –δεύτερη καλύτερη έδρα της κατηγορίας, 16-4-2 μετράει η Γουλβς εκεί- και να καλύψει και διαφορά τεσσάρων τερμάτων. Οι πρωταθλητές έφτασαν τους 100 βαθμούς με την ισοπαλία στο Κόβεντρι και δεν έχουν κάποιο εμφανές κίνητρο, δεν περιμένουμε όμως να ανοίξουν πόδια, άλλωστε αγωνιστικά είναι κλάσεις ανώτεροι.
174.        ΓΟΥΟΛΣΟΛ – ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ
Σώθηκε η Κόλτσεστερ (4-9-9 εκτός) με το 4-1 επί της Μπρέντφορντ, είναι στο +3 από τη ζώνη αλλά ακόμα και αν κερδίσουν όλες οι ομάδες από κάτω της και χάσει η ίδια έχει συντριπτικά καλύτερη διαφορά τερμάτων. Δεν είναι τίποτα τρομερό η Γουόλσολ (πέντε ματς χωρίς νίκη), ειδικά στην έδρα της (7-7-8 ρεκόρ), όμως σίγουρα θέλει να αποχαιρετήσει τους φίλους της με μια καλή εμφάνιση και νίκη. Ο άσος παίρνει πάνω του τα πρώτα πονταρίσματα.
175.        ΚΡΟΟΥΛΙ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ
Αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, η Μπρίστολ Σίτι παίζει ανοιχτά και σκοράρει αλλά η Κρόουλι είναι σαφώς πιο μαζεμένη σαν ομάδα, δεν θα ασχοληθούμε.
176.        ΚΡΟΥ – ΠΡΕΣΤΟΝ
Από 3η μέχρι 5η θα τερματίσει η Πρέστον (+2 από τις Λέιτον Όριεντ και Ρόδεραμ αυτή την ώρα), εικάζουμε ότι δεν καίγεται να αντιμετωπίσει την ποιοτική Πιτέρμπορο (σίγουρα 6η) στα ημιτελικά των πλέι-οφ… Η Κρου έχει το χειρότερο εντός έδρας ρεκόρ στην κατηγορία (6-7-9) αλλά στα πέντε τελευταία έχασε μόνο από τη Γουλβς και κρατάει τη σωτηρία στα χέρια της, με νίκη σώζεται 100%, με ισοπαλία της αρκεί να μην κερδίσει η Τρανμίρ, με ήττα θέλει ήττα και της Τρανμίρ αλλά και να μην κερδίσει η Καρλάιλ καλύπτοντας παράλληλα τη -3 στη μεταξύ τους διαφορά τερμάτων. Περιμένουμε οι “σιδηροδρομικοί” να τα καταφέρουν στο τέλος, ο 0:0 ασιατικός άσος αποτελεί επιλογή.
177.        ΜΙΛΤ. ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ - ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ
Θα παλέψει για την τιμή των όπλων η ΜΚ Ντονς (8-5-9 εκτός), η Λέιτον Όριεντ (11-8-3 εκτός) προετοιμάζεται για τα πλέι-οφ. Μπορεί να πάει παντού.
178.        ΟΛΝΤΑΜ - ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ
Αδιάφορη βαθμολογικά η Όλνταμ (7-7-8 εντός) αλλά σε εξαιρετική κατάσταση (4-5-0 αήττητο), και η Νοτς Κάουντι όμως δεν πάει πίσω μετρώντας 6-0-2 στα οκτώ τελευταία με αποτέλεσμα να κρατά την παραμονή πλέον στα χέρια της, αφού αν δεν χάσει είναι εξασφαλισμένη (σε περίπτωση ήττας θα πρέπει να κερδίσει και η Τρανμίρ αλλά και η Κρου για να υποβιβαστεί). Τη χειρότερη εκτός έδρας συγκομιδή στην κατηγορία έχουν οι φιλοξενούμενοι (3-2-17), όμως βάσει κινήτρου η ισοπαλία αξίζει να πονταριστεί, άλλωστε η Όλνταμ δεν κερδίζει και τόσο εύκολα.
179.        ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ - ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ
Φορτσάρει για τα πλέι-οφ η Πιτέρμπορο (14-2-6 εντός), η Πορτ Βέιλ μπορεί να βοηθήσει στο να δούμε ματς με πολλά γκολ. Ποντάρονται άσος και over.
180.        ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. – ΚΟΒΕΝΤΡΙ
Θα κυνηγήσει περισσότερο τη νίκη η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (11-7-4 εντός) ώστε να κλείσει θετικά τη σεζόν μπροστά στους φίλους της, 3-4-0 το αήττητο σερί της, 0-3-3 χωρίς νίκη η Κόβεντρι (7-5-10 εκτός). Άσος.
181.        ΣΟΥΙΝΤΟΝ – ΡΟΔΕΡΑΜ
14-3-5 μετράει εντός η Σουίντον, 13-4-5 εκτός η Ρόδεραμ που έχει εξασφαλίσει τα πλέι-οφ, αμφότερες σκοράρουν με άνεση και μπορούν να μας προσφέρουν ματς με πολλά γκολ.
182.        ΤΡΑΝΜΙΡ – ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ
Πρώτη ομάδα κάτω από την επικίνδυνη ζώνη η Τρανμίρ (6-8-8 εντός), για να σωθεί θέλει νίκη και ήττα της Νοτς Κάουντι ή μη νίκη της Κρου, με ισοπαλία μόνο ήττα της Κρου, με ήττα αποχαιρετά σε κάθε περίπτωση. Αδιάφορη βαθμολογικά η Μπράντφορντ (5-8-9 εκτός), για τους γηπεδούχους άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη δεν υπάρχει, στο 1,95 έστω και οριακά είμαστε διατεθειμένοι να πάρουμε το ρίσκο.
---.          ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ – ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ
Αδιάφορη η Τζίλιγχαμ, πεσμένη και ουραγός η Σριούσμπερι, πολλά τέρματα έχουν τα τελευταία ματς των φιλοξενούμενων, οι Τζιλς γενικότερα φέτος σκοράρουν και δέχονται γκολ με ευκολία, θα πάμε με το over.     
---.          ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ – ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ
Γιορτινό κλίμα στη Μπρέντφορντ (18-1-3 εντός) που από του χρόνου θα αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ, μπορεί την προηγούμενη αγωνιστική να έχασε με 4-1 από την βαθμολογικά ενδιαφερόμενη Κόλτσεστερ όμως στην καυτή έδρα της (καλύτερη της κατηγορίας) θα κυνηγήσει τη νίκη ώστε να αποχαιρετήσει τους φίλους της με τον καλύτερο τρόπο κόντρα στην υποβιβασμένη και απογοητευμένη Στίβενεϊτζ (4-4-14 εκτός).
183.        ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ – ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ
Φινάλε στη Λιγκ 2, αδιάφορο βαθμολογικά το συγκεκριμένο, σώθηκε η Άκρινγκτον (5-10-7 εντός) με το 1-2 στην Οξφόρδη, δεν θα ασχοληθούμε παραπάνω.
184.        ΜΟΡΚΑΜ- ΜΠΕΡΙ
Βάσει φόρμας ένα παραπάνω κλικ στο διπλό.
185.        ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ – ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ
Διπλό παραμονής στη Γουίκομ (1-2) έκαναν το περασμένο Σάββατο η Μπρίστολ Ρόβερς, πλέον χρειάζονται ένα βαθμό στην έδρα τους (10-6-6) κόντρα στην αδιάφορη Μάνσφιλντ (7-9-6 εκτός) για να είναι εξασφαλισμένοι (σε περίπτωση ήττας θέλουν να μην κερδίσει η Γουίκομ ή να χάσει και η Νορθάμπτον). Πολύ δύσκολα θα κινδυνεύουν οι “πειρατές”, αλλά το 1,90 στον άσο δεν έχει καμία στοιχηματική αξία.
186.        ΝΙΟΥΠΟΡΤ Κ. – ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ
Θα κυνηγήσει τον τίτλο η Ρότσντεϊλ  (9-6-7 εκτός), το 2,00 του διπλού όμως δεν λέει πολλά, η Νιούπορτ (9-6-7 εντός) έρχεται από καλές εμφανίσεις και θα παλέψει το τελευταίο ματς της χρονιάς μπροστά στο κοινό της.
187.        ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ - ΟΞΦΟΡΝΤ
Με το εμφατικό 0-3 επί της Ντάγκεναμ η Νορθάμπτον (6-7-9 εντός) κρατάει τη σωτηρία στα χέρια της, μόνο αν χάσει και κερδίσει η Γουίκομ πέφτει. Υποδέχεται μια ομάδα απογοητευμένη, αφού με δύο νίκες στα 14 τελευταία (2-2-10) έχασε ακόμα και τα πλέι-οφ που έμοιαζαν εξασφαλισμένα, δεν θα αυτοκτονήσει.
188.        ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ – ΠΛΙΜΟΥΘ
Ντέρμπι του αγγλικού Νότου, 5-1-0 αήττητο με τον Όφορντ στο τιμόνι τρέχει η Πόρτσμουθ (9-5-8 εντός), 1-2-5 ο απολογισμός της Πλίμουθ (8-4-10 εκτός) στα τελευταία οκτώ. Άσος.
189.        ΣΑΟΥΘΕΝΤ – ΜΠΕΡΤΟΝ
Ζευγάρι που μπορεί να συναντήσουμε και στα πλέι-οφ, δεν θα θελήσουν να αποκαλύψουν η μια στην άλλη τα μυστικά της. Το αφήνουμε στην ησυχία του.
190.        ΣΚΑΝΘΟΡΠ – ΓΙΟΡΚ
Νίκη για τον τίτλο θέλει η Σκάνθορπ (10-10-2 εντός), που απώλεσε αήττητο 28 αγωνιστικών (14-14-0) με το 2-0 στο Έξετερ, η Γιορκ (8-7-7 εκτός ) συνεχίζει το δικό της (11-6-0) που την έφερε στα πλέι-οφ. Από τις πλέον σφικτές ομάδες της κατηγορίας, παρότι πρόκειται για τελευταία αγωνιστική τα under/NG κρατάμε, το βλέπουμε να πηγαίνει γύρω στα 0-0/1-0/0-1/1-1.
191.        ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ - ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ
Παντελώς αδιάφορο,  αγωνιστικά και στοιχηματικά.
192.        ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ - ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ
Εξασφάλισε την άνοδο με το κυριακάτικο 0-2 στη Μπέρτον η Τσέστερφιλντ (11-9-2 εντός) και κυνηγάει το πρωτάθλημα πλέον, η Φλίτγουντ (11-4-7 εκτός) δεν κατάφερε να κερδίσει τη Σάουθεντ και έτσι θα αρκεστεί στα πλέι-οφ. Άσος.
193.        ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ – ΕΞΕΤΕΡ
Νο Bet.
---.          ΤΟΡΚΙ – ΓΟΥΙΚΟΜ
Με την πλάτη στον τοίχο η Γουίκομ (5-8-9 εκτός), είναι υποχρεωμένη να κερδίσει και να περιμένει μετά να ηττηθεί μια εκ των Νορθάμπτον και Μπρίστολ Ρόβερς για να σωθεί. Η Τορκί έρχεται από δύο σερί διπλά αλλά ο τραγικός εντός έδρας απολογισμός της (4-8-10) την οδηγεί στη Κόνφερενς, ίσως μας απασχολήσει στο Live, αν και εφόσον στο τέλος οι φιλοξενούμενοι έχουν ελπίδες για τη σωτηρία.
194.        ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΧΕΤΑΦΕ
Πάμε παρακάτω…
195.        ΙΝΒΕΡΝΕΣ - ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ.
Από νίκη επί της Μάδεργουελ με 5-1 έρχεται η Νταντί Γιουνάιτεντ (5-7-5 εκτός), από ήττα με 6-0 στο Σέλτικ Παρκ η Ινβερνές (7-5-5 εντός), προς τα δεξιά δείχνει το κίνητρο, με αυτό θα πάμε και εμείς.
196.        ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ - ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ
Αντίδραση για το 5-1 στο Νταντί θα ψάξει η Μάδεργουελ (11-2-4 εντός), υποδέχεται όμως μια ομάδα που μετράει 5-2-0 στα επτά τελευταία επίσημα. Ο άσος κοντράρεται πολύ.
197.        ΣΕΛΤΙΚ – ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ
Έχει κάνει πολλά χουνέρια στη Σέλτικ φέτος η Αμπερντίν (αφήνοντας την και εκτός κυπέλλου), από μακριά και αγαπημένοι…
198.        ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ - ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ
Εξάποντο σωτηρίας, ο σώζων εαυτόν σωθήτω…
199.        ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ - ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ
Ό,τι ισχύει και παραπάνω.
---.          ΧΑΡΤΣ – ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ
4-1-0 μετράει στα πέντε τελευταία η υποβιβασμένη Χαρτς (έρχεται από διπλό στο ντέρμπι με τη Χιμπέρνιαν), 3-3-11 το εκτός έδρας ρεκόρ της Κιλμάρνοκ, το προσπερνάμε και αυτό.
200.        ΚΑΟΥΝΤΕΝΜΠΙΘ - ΚΟΥΙΝ ΟΦ ΣΑΟΥΘ
Φινάλε στην σκωτσέζικη Τσάμπιονσιπ, αδιάφορη βαθμολογικά αλλά πάντα υπολογίσιμη (έρχεται από δύο νίκες με καθαρά δίχτυα) η Κουίν Οφ Σάουθ (7-2-8 εκτός), μόνο νίκη για να γλιτώσει τα μπαράζ θέλει η Κάουντενμπιθ (7-2-8 εντός), θα πρέπει όμως παράλληλα να μην κερδίσει η Αλόα. Στο 1,90 ο άσος τρώγεται, άλλωστε και οι γηπεδούχοι έρχονται από δύο σερί καθοριστικές νίκες που τους έβαλαν ξανά στο παιχνίδι της απευθείας παραμονής. 
201.        ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ - ΡΕΪΘ ΡΟΒΕΡΣ
Το πλέον αδιάφορο παιχνίδι της τελευταία αγωνιστικής, καμία από τις δύο ομάδες δεν κυνηγάει κάτι, η Ρέιθ έχει πολύ καλύτερη διαφορά τερμάτων από τις ομάδες που βρίσκονται χαμηλότερα από την ίδια και δεν κινδυνεύει.
202.        ΝΤΑΝΤΙ – ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ
Αδιάφορη βαθμολογικά η Νταμπάρτον (8-1-8 εκτός), η πρωτοπόρος Νταντί (10-4-3 εντός) με ένα πόντο κλειδώνει την απευθείας άνοδο, δεν θα λαθέψει.
203.        ΦΟΛΚΕΡΚ – ΑΛΟΑ
Μόνο με θαύμα (νίκη δική της, ήττα της Νταντί, μη νίκη της Χάμιλτον και να καλύψει και τη διαφορά των γκολ) ελπίζει στην απευθείας άνοδο η Φόλκερκ (11-4-2 εντός), η Αλόα θα έχει τις κεραίες της γυρισμένες προς το Κάουντενμπιθ, αφού αν η τοπική ομάδα κερδίζει θα πρέπει να το κάνει και εκείνη για να αποφύγει τα μπαράζ. Πολύ ενδιαφέρον σταύρωμα για live betting, αφού είναι πολύ πιθανό η καλύτερη ομάδα –και γηπεδούχους- να είναι βαθμολογικά αδιάφορη πριν τη λήξη απέναντι σε μια ομάδα που θα καίγεται για νίκη.
---.          ΧΑΜΙΛΤΟΝ – ΜΟΡΤΟΝ
Νίκη δική της και ήττα της Νταντί χρειάζεται η Χάμιλτον (11-3-3 εντός) για να πάρει εκείνη το απευθείας εισιτήριο για την Πρέμιερ, την ουραγό Μόρτον (1-2-14 εκτός) θα την κερδίσει, το δεύτερο σκέλος όμως μοιάζει πολύ δύσκολο…
204.        ΕΪΡ - ΙΣΤ ΦΑΪΦ
Φινάλε στην σκωτσέζικη Λιγκ 1, παρά το 0-1-4 στα πέντε τελευταία η Έιρ (7-3-7 εντός) κρατάει ακόμα στα χέρια της τα πλέι-οφ, αν κερδίσει είναι 100% σίγουρη, σε περίπτωση ισοπαλίας θέλει να μην κερδίσει η Στενχάουσμιουρ στην έδρα της αδιάφορης βαθμολογικά Μπρέχιν, αν χάσει θέλει ήττα της Στενχάουσμιουρ και μη νίκη της Φόρφαρ (παίζει στην Στανράερ). Για βαθμούς καίγεται και η Ιστ Φάιφ (4-3-10 εκτός), θέλει τουλάχιστον ίδιο αποτέλεσμα με την Άρμπροουθ για να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό. Εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό και από τα άλλα παιχνίδια, οπότε στο Live περιμένουμε να βγάλει ευκαιρίες, ο άσος είναι πολύ μικρός δεδομένων των βαθμολογικών συγκυριών αλλά και τις φόρμας των γηπεδούχων.
205.        ΕΡΝΤΡΙΟΝΙΑΝΣ – ΑΡΜΠΡΟΟΥΘ
Με τρομερό ντεμαράζ το 2014 (από τις 18/1 έχασαν μόνο κόντρα στη Ρέιντζερς, μετρώντας 8-6-1) οι Ερντριόνιανς (8-2-7 εντός) έσωσαν με στυλ την κατηγορία, η Άρμπροουθ (3-3-11 εκτός) παλεύει για αν αποφύγει την τελευταία θέση και τον απευθείας υποβιβασμό, θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από την Ιστ Φάιφ που την ίδια ώρα φιλοξενείται στην έδρα της βαθμολογικά ενδιαφερόμενης Έιρ. Με μεγάλο αστερίσκο για το live
206.        ΜΠΡΕΧΙΝ – ΣΤΕΝΧΑΟΥΣΜΙΟΥΡ
Αδιάφορη βαθμολογικά η Μπρέχιν (7-4-6 εντός, 3-1-0 στα τέσσερα πιο πρόσφατα),μόνο νίκη για έχει ελπίδες για την 4άδα θέλει η Στενχάουσμιουρ (6-4-7 εκτός), περιμένοντας παράλληλα στραβοπάτημα της Έιρ. Από 11 σερί GG έρχονται οι γηπεδούχοι, πολύ πιθανό να φέρουν ακόμα ένα, τα γκολ κρατάμε pregame, το διπλό στο 2,10 δεν λέει πολλά.
207.        ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ – ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ
2η εναντίον 1ης, θα ψάξει η Νταμφέρμλιν (9-3-5 εντός) για ένα αποτέλεσμα γοήτρου ή θα κάνει συντήρηση για τα πλέι-οφ; Δεν θα μπούμε στη διαδικασία να πληρώσουμε για να μάθουμε, άλλωστε οι Ρέιντζερς μετράνε 17/17 διπλά στη Λιγκ 1.
208.        ΣΤΡΑΝΡΑΕΡ – ΦΟΡΦΑΡ
Κάτι σαν εξάποντο για τα πλέι-οφ, στην πραγματικότητα η Στανράερ (8-4-5 εντός) έχει εξασφαλισμένη τη θέση της (μόνο με εξωπραγματικά σκορ μένει εκτός), η Φόρφαρ (6-3-8 εκτός) θέλει μόνο νίκη, ήττα της Έιρ και μη νίκη της Στενχάουσμιουρ για να προλάβει. Γέλια προκαλεί το 1,90 του άσου για μια ομάδα που έρχεται από 0-3-6 και είναι ουσιαστικά αδιάφορη βαθμολογικά, η Φόρφαρ έμεινε στο κόλπο με το 4-2 επί της Έιρ και περιμένουμε να παραδώσει ψυχή και πνεύμα στο γήπεδο. Διπλό στο 3,50.
209.        ΑΛΜΠΙΟΝ ΡΟΒΕΡΣ - ΚΟΥΙΝΣ ΠΑΡΚ
Φινάλε στην σκωτσέζικη Λιγκ 2, αδιάφορες βαθμολογικά και οι δύο ομάδες, δυνατή στην έδρα τους οι Άλμπιον Ρόβερς (9-2-6), ουραγός η Κουίνς Παρκ (3-4-10 εκτός), σωστό φαβορί ο άσος.
210.        ΑΝΝΑΝ ΑΘΛΕΤΙΚ – ΕΛΓΚΙΝ
Και αυτό δεν ενδιαφέρει βαθμολογικά, σίγουρα 2η η Ανάν (9-3-5 εντός), σίγουρα 2η από το τέλος η Έλγκιν (3-6-8 εκτός), άσος του 1,50 που δεν παίζεται ούτε στα Διαβατά.
211.        ΙΣΤ ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ – ΜΟΝΤΡΟΟΥΖ
Νο Bet.
212.        ΜΠΕΡΓΟΥΙΚ – ΠΙΤΕΡΧΕΝΤ
Εδώ έχουμε ψωμί, η Μπέργουικ (10-2-5 εντός, 5-0-1 στα πιο πρόσφατα) θέλει μόνο νίκη και ήττα της Στέρλινγκ Άλμπιον για να κλέψει την 4η θέση που οδηγεί στα πλέι-οφ ανόδου, η πρωτοπόρος και ήδη ανεβασμένη Πίτερχεντ (11-1-5 εκτός) την προηγούμενη αγωνιστική έδειξε εντελώς ανόρεχτη χάνοντας με 0-4 από την ομάδα που κυνηγάνε οι γηπεδούχοι. Καλό πρόσωπο έχει δείξει το 2014 η ομάδα του Κάμερον, κοιτάμε προς τον άσο αλλά όχι και τόσο σοβαρά αφού βρίσκεται σε τιμές φαβορί.
213.        ΣΤΕΡΛ. ΑΛΜΠΙΟΝ – ΚΛΑΪΝΤ
Στα πόδια των παιχτών της Στέρλινγκ Άλμπιον (8-6-3 εντός) τα πλέι-οφ, μόνο αν χάσουν κινδυνεύουν, η Κλάιντ (8-3-6 εκτός) παίζει απλά για το πλασάρισμα. Κολλάει και στο καθόλα βολικό Χ.
214.        ΜΙΑΛΜΠΙ – ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ
Φαβορί η ουραγός Μιάλμπι που ακόμα ψάχνει την πρώτη της νίκη (0-2-4), πάσο ή Χ2.
215.        ΜΠΡΟΜΑΠΟΪΚΑΡΝΑ – ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ
Ομάδα έδρας παραδοσιακά η Μπρομαποϊκάρνα (0-2-1 εντός φέτος), ένα μόλις κλικ παραπάνω δίνουμε στον άσο.
216.        ΑΝΓΚΕΛΧΟΛΜΣ – ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ
No Βet.
217.        ΓΙΟΝΣΕΠΙΝΓΚ – ΧΟΥΣΚΒΑΡΝΑ
0-1-3 το ρεκόρ της Γιόνσεπινγκ, 3-1-0 εκείνο της νεοφώτιστης Χουσκβάρνα, που φιγουράρει πρώτη στη βαθμολογία της Σουπερέταν μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Πολύ επιθετικό το προφίλ των φιλοξενούμενων, τα γκολ θα επιλέξουμε και σε αυτό το παιχνίδι τους.
218.        ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤ – ΒΑΡΜΠΕΡΓΚΣ
0-1-3 μετράει η Έστερσουντ, 2-2-0 η Βάρμπεργκς, πάμε με το Χ2.
219.        ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ – ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ
Τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος στη Δανία και η πρωτοπόρος Άαλμποργκ (9-5-1 εντός) μετά το 2-3 στην Οντένσε δίνει ακόμα ένα δυνατό τεστ τίτλου κόντρα στην πολύ καλή το 2014 Έσμπιεργκ (μια ήττα σε 11 ματς) που θέλει να κρατήσει την 5η θέση. Κοντράρεται ελαφρώς ο άσος, εμάς στο 2,00+ έστω και οριακά μας κάνει.
220.        ΓΚΕΝΚ – ΛΟΚΕΡΕΝ
Αδιάφορο βαθμολογικά, αφού οι δύο ομάδες δεν έχουν βλέψεις στα πλέι-οφ, παρόλα αυτά παίζουν ελευθέρα, σκοράρουν με άνεση και έχουν κάνει ουκ ολίγες κηδείες. GG και over.
221.        ΜΑΛΑΓΑ – ΕΛΤΣΕ
Δύσκολο πρόγραμμα μέχρι τέλους για την Έλτσε (2-5-10), θα πρέπει να ψάξει βαθμούς στο “Λα Ρομαρέδα”. Ο βαθμός δεν θα χαλάσει τους γηπεδούχους.
222.        ΑΛΚΟΡΚΟΝ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ
Νο Bet.
223.        ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ – ΑΛΑΒΕΣ
No Bet.
224.        ΒΙΡΤΟΥΣ ΛΑΝΤΣΙΑΝΟ – ΤΡΑΠΑΝΙ
Νο Bet.
225.        ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ – ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ
Να κρατήσει τη 2η θέση θέλει η Γαλατά (11-2-2 εντός), νίκη μήπως και προλάβει την Ευρώπη θα ψάξει η Γκεντσλερμπιρλιγκί (5-1-9 εκτός), φαβορί ο άσος αλλά δεν πετάμε καμιά σκούφια για τα χάντικαπ.
226.        ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ – ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ
Και εδώ έχουμε ομάδων “κυνηγάω τη 2η θέση” και “παλεύω για την Ευρώπη”, σαφώς πιο δύσκολη αντίπαλος η Κασίμπασα (5-8-2 εκτός), ο άσος κοντράρεται.
227.        ΛΟΥΓΚΟ - ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ
No Bet.
228.        ΕΒΕΡΤΟΝ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
Το πιο πολυσυζητημένο ματς της αγωνιστικής στην Αγγλία, η Μάντσεστερ Σίτι (9-4-5 εκτός) μετά την ήττα της Λίβερπουλ από την Τσέλσι κρατάει τον τίτλο στα χέρια της, η Έβερτον (13-3-2 εντός) όμως παρότι αντίπαλος των “κόκκινων” στην πόλη δεν θα ανοίξει τα πόδια σε καμία περίπτωση. Ποντάρεται αρκετά τα διπλό, στο αρχικός 1,85 θα το σκεφτόμασταν, τώρα θα περιμένουμε το live. Πολύ πιθανά τα GG/over, 10-4-1 η δείχνει η προϊστορία από το 1993.
229.        ΑΓΙΑΞ – ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ
Φινάλε στην Ερεντιβίζιε, πρώτο κριτήριο ισοβαθμίας η διαφορά τερμάτων, ο πρωταθλητής Άγιαξ (13-2-1 εντός) υποδέχεται την προτελευταία Ναϊμέγκεν (1-8-7 εκτός) που κοιτάει πώς θα γλιτώσει τον απευθείας υποβιβασμό, βρίσκεται στο +3 από την ουραγό Ρόντα (παίζει στην έδρα των Ιγκλς) έχοντας χειρότερη διαφορά τερμάτων και μοιάζει αρκετά πιθανό για να σωθεί να χρειαστεί αποτέλεσμα στο Άμστερνταμ Αρίνα. Μαχητική ομάδα οι φιλοξενούμενοι και με ευχέρεια στο γκολ, δεν σκόραραν μόλις σε 4 παιχνίδια τους φέτος, δεν κράτησαν όμως και το μηδέν πίσω όμως σε κανένα. Για αποτέλεσμα δύσκολους τους βλέπουμε, για το καλοπληρωμένο GG όμως όχι.
230.        ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΜΠΡΕΝΤΑ
Με νίκη η Αϊντχόφεν είναι σίγουρα 4η και στο Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης περιόδου, δεν θα λαθέψει κόντρα στην αδιάφορη Μπρέντα.
231.        ΑΛΚΜΑΑΡ – ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ
Ό,τι και να γίνει 2η η Φέγενορντ (8-4-4 εκτός) μετά το σερί 7 νικών στα τελευταία, η Άλκμααρ (10-4-2 εντός) εικάζουμε ότι θα προσπαθήσει να αποφύγει την 8η θέση που θα τη φέρει αντίπαλο πιθανότατα με μια εκ των Αϊντχόφεν/Φίτεσε στον πρώτο γύρο των πλέι-οφ για το τελευταίο εισιτήριο του Γιουρόπα. Σε αποδόσεις φαβορί το διπλό αλλά δεν αποκλείεται οι παίχτες των φιλοξενούμενων να έχουν το μυαλό τους ήδη στις διακοπές, ο Άντβοκαατ θα προσπαθήσει να κρατήσει τους δικούς του σε εγρήγορση, ο +0,25 ασιατικός άσος ήδη υποχωρεί.
232.        ΒΑΑΛΒΑΪΚ – ΧΕΡΕΝΦΕΝ
Σίγουρα 3η από το τέλος η Βααλβάικ (5-5-6 εντός), προετοιμάζεται για τα πλέι-άουτ όπου θα παλέψει για τη σωτηρία. Η Χέρενφεν θέλει νίκη για να εξαντλήσει τις ελπίδες της για την απευθείας έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ, στο 2,00 το διπλό δεν είναι κακή επιλογή.
233.        ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ – ΡΟΝΤΑ
Αυτή εδώ είναι η μητέρα των μαχών στην ουρά της Ερεντιβίζιε, η Ρόντα (2-4-10 εκτός) παρά τους συνεχόμενους χαμένους τελικούς (πληρώνοντας την αγωνιστική της αφέλεια) παραμένει ζωντανή στη μάχη της αποφυγής του απευθείας υποβιβασμού, αφού αν κερδίσει και χάσει η Ναϊμέγκεν στο Άμστερνταμ Αρίνα θα την αφήσει τελευταία. Οι Γκόου Αχέντ Ιγκλς (7-5-4 εντός) έχουν κάνει τελευταία ουκ ολίγες κηδείες, με πιο πρόσφατο το 2-2 στη Άρνεμ κόντρα στη Φίτεσε, δεν περιμένουμε να αδιαφορήσουν. Διπλό δεν θα παίξουμε, το live θα περιμένουμε για late goal αν και εφόσον είναι ισόπαλο στο τέλος.
234.        ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ – ΧΕΡΑΚΛΕΣ
Παραδοσιακά δυνατή στην έδρα της (8-5-3 φέτος) και σε φοβερό μομέντουμ (5 σερί νίκες) η Γκρόνινγκεν, θα προσπαθήσει να κρατήσει την 7η θέση κόντρα στην αδιάφορη βαθμολογικά και 90 λεπτά πριν τις διακοπές της Χέρακλες (6-2-8 εκτός). Κρατάμε τον άσο.
235.        ΚΑΜΠΟΥΡ - ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ
Αδιάφορο βαθμολογικά, φωτιά στην έδρα της η Καμπούρ (10-2-4 χάνοντας μόνο από τους τέσσερις πρώτους της βαθμολογίας), η Ντεν Χάαγκ (3-3-10 εκτός) από τη στιγμή που άλλαξε προπονητή έχασε μόνο από τον Άγιαξ στο Αρίνα με 3-2 (5-5-1)! Τεράστια τριπλή.
236.        ΟΥΤΡΕΧΤΗ – ΦΙΤΕΣΕ
Αδιάφορη βαθμολογικά αλλά πολύ αποτελεσματική στην έδρα της (9-4-3 ρεκόρ) η Ουτρέχτη, η Φίτεσε (7-4-5 εκτός) συμπλήρωσε έξι ματς χωρίς νίκη (0-3-3) με το εντός έδρας 2-2 κόντρα στους Γκόου Αχέντ Ιγκλς με αποτέλεσμα να υποχωρήσει στην 5η θέση. Για να επιστρέψει στην τετράδα θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από την Αϊντχόφεν, πράγμα πολύ δύσκολο αφού οι PSV παίζει εντός με την αδιάφορη Μπρέντα. Διπλό σε εποχιακές τιμές χωρίς καμία αξία, αν κάτι γυαλίζει στο μάτι μας αυτό είναι ο άσος του 3,50.
237.        ΤΒΕΝΤΕ – ΤΣΒΟΛΕ
Σίγουρα 3η η Τβέντε (9-7-0 εντός), αδιάφορη βαθμολογικά η κυπελλούχος Τσβόλε (4-5-7 εκτός), υψηλό το GG για δύο ομάδες που έχουν 11/16 over 2,5 και GG εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα, μόνο αυτό κρατάμε.
238.        ΤΟΡΟΝΤΟ - ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ
Σημαντικές επιστροφές (Ντεφόε, Μπράντλεϊ) για το Τορόντο (3-0-3) που έρχεται από ρεπό, 1-1-3 το εκτός έδρας ρεκόρ της Νιού Ίνγκλαντ, προς τα αριστερά κοιτάμε. 
239.        ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ.
Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος στην Πορτογαλία, αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται σε καλή κατάσταση, το 7-5-2 της Νασιονάλ εντός δεν κοντράρεται. Λύση αποτελεί το over.  
240.        ΛΟΥΚΕΡΝΗ – ΣΙΟΝ
Μεγάλο διπλό στη Ζυρίχη (1-2 με ανατροπή) έκανε την προηγούμενη αγωνιστική η Λουκέρνη (8-3-4 εντός), διατηρώντας την απόσταση της από την 5η Τουν στους τρεις πόντους. Τρεις σερί οι νίκες της, υποδέχεται τη Σιόν (2-3-11 εκτός) που με το 2-0 επί της Ααράου ουσιαστικά σώθηκε. Άσος.
241.        ΤΟΥΝ – ΖΥΡΙΧΗ
Τελείωσε η σεζόν για τη Ζυρίχη (6-1-8 εντός με 10/15 over 2,5 και GG) μετά την κατάκτηση του κυπέλλου, 0-2-5 μετράει στα τελευταία της παιχνίδια για το πρωτάθλημα, η Τουν στην έδρα της είναι εξαιρετική (9-5-2 με 10/16 over 2,5 και 11/16 GG), έρχεται από τρεις σερί νίκες με 11-0 τέρματα και βρίσκεται στο κυνήγι της 4ης Λουκέρνης. Άσος και over.
242.        ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ – ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ
Ματς ανάμεσα σε δύο από τις πιο σφιχτές ομάδες του –πάντα σφιχτού- αργεντίνικου πρωταθλήματος, 14/16 under 2,5, 13/16 ΝG και 11/16 0-1 γκολ μετράει η Κολόν, που κυρίως κοιτάει την ειδική βαθμολογία για τον υποβιβασμό και δεν θα πει όχι στο βαθμό, 13/16 under 2,5, 11/16 ΝG και 11/16 0-1 γκολ για την Εστουδιάντες, που κυνηγάει το πρωτάθλημα. Στο μισό-μηδέν θα πάει.
243.        ΒΑΑΣ. ΜΠΕΒΕΡΕΝ- ΟΣΤΑΝΔΗ
Αδιάφορο εντελώς, η Οστάνδη έχει κλειδώσει την πρωτιά στον όμιλο της στα πλέι-οφ ΙΙ και περιμένει τα νοκ-άουτ.
244.        ΓΑΝΔΗ – ΛΙΡΣ
Και αυτό χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, η Γάνδη τα κατάφερε να μείνει εκτός συνέχειας, θα προσπαθήσει να χρυσώσει το χάπι για τους φίλους της με μια καλή εμφάνιση και νίκη επί της αναιμικής εκτός Λιρς.
245.        ΚΟΡΤΡΑΪΚ – ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ
Τελικό για την πρώτη θέση του  2ου ομίλου των πλέι-οφ ΙΙ στο Βέλγιο, κερδίζει και περνάει στα νοκ-άουτ η Κόρτραϊκ, σε διαφορετική περίπτωση αντίπαλος της Οστάνδης θα είναι η Σαρλερουά. Περισσότερο το θέλουν οι γηπεδούχοι, όμως η Σαρλερουά δείχνει εξαιρετική σταθερότητα τελευταία. Αναμονή για το live.
---.          ΜΑΛΙΝ – ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ
Σε διακοπές εδώ και ένα μήνα η Σερκλ Μπριζ (6 σερί ήττες με 2-17 γκολ), η Μαλίν θα ψάξει για μια νίκη γοήτρου.
246.        ΟΣΑΣΟΥΝΑ- ΘΕΛΤΑ
Η υπόθεση παραμονή για την Οσασούνα θα εξαρτηθεί από τις επιδόσεις της στην Παμπλόνα και στα 2/3 εναπομείναντα ματς που θα δώσει εκεί με Θέλτα και Μπέτις. Αγνοεί πάντως το τρίποντο στα πέντε πρόσφατα στο Ελ Σαδάρ, λαμβάνοντας υπόψη όμως το κίνητρο που είναι μονόπλευρο μπορεί να κερδίσει την πολύ άνετη Θέλτα με την Bet365 να προσφέρει τον ασιατικό άσο -0,5 στο 1,925. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
247.        ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Β – ΚΟΡΔΟΒΑ
Ζωηρή τελευταία η Κόρδοβα (3-2-0 αήττητο), κυνηγάει την εξάδα στην οποία βρίσκεται η Μπαρτσελόνα Β χάρις το εξαιρετικό ντεμαράζ της (7-2-0). Χωρίς βαθμολογικό κίνητρο τα πιτσιρίκια της Μπάρτσα αλλά πολύ δύσκολα τα κοντράρεις στην κατάσταση που βρίσκονται, θα πάμε με τα γκολ.
248.        ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ – ΜΟΥΡΘΙΑ
Δεν είναι για 1,70+ το Χ2 της αήττητης στα πέντε τελευταία Μούρθια, που πλέον χτυπάει την πόρτα των πλέι-οφ.
249.        ΣΛΙΓΚΟ ΡΟΒΕΡΣ - ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ
Ντέρμπι ονομάτων, πολύ φορμαρισμένες και οι δύο ομάδες, θα το προσπεράσουμε.
250.        ΡΕΝ – ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ
Τελικός κυπέλλου Γαλλίας ανάμεσα σε δύο ομάδες της Βρετάνης, ανώτερη ποιοτικά η Ρεν αλλά η Γκινγκάμπ την έχει πελάτισσα τα τελευταία χρόνια (4 σερί νίκες), με αποκορύφωμα τον τελικό του 2009 που ακόμα φυσάει και δεν κρυώνει η ομάδα του Μοντανιέ. Τριπλή είναι, στοιχηματικά δεν υπάρχει αξία κάπου.
251.        ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΝΑΠΟΛΙ
Τελικός κυπέλλου Ιταλίας, και εδώ δεν χωράνε προγνωστικά, και για τις δύο ομάδες αποτελεί το ματς της χρονιάς.
---.          ΑΜΕΡΙΚΑ ΝΑΤΑΛ – Α ΜΠΕ ΣΕ
Κλάσικο μίσους της πόλης Νατάλ, σχετικά καλό ξεκίνημα για τις δύο ομάδες, τρεις βαθμοί για τους γηπεδούχους, τέσσερις για τους φιλοξενούμενους. Στα ύψη η ψυχολογία της Αμέρικα που κατέκτησε το περιφερειακό πρωτάθλημα, μαζί με τα ματς εκείνα έχει 11-2-1 τον τελευταίο 1,5 μήνα. Πολύ θετικές οι εμφανίσεις της Α Μπε Σε μέχρι τώρα όμως τα τελευταία χρόνια στην έδρα της συμπολίτισσας δεν τα πάει καλά, έχοντας 2-2-8 από το 2008 και έπειτα. Καλύτερα να μην μπλέξουμε σε τέτοιο ντέρμπι, εναλλακτική τα σκορ 1-0/2-0/2-1/(1-1) των γηπεδούχων.
---.          ΒΑΣΚΟ – ΑΤΛ. ΓΚΟΪΑΝΙΕΝΣΕ
Δεν ξεκίνησε καλά η Βάσκο που έχει ένα βαθμό σε δύο ματς, κολλημένη με τις ισοπαλίες η Ατλέτικο, έχει 2/2. Δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη οι γηπεδούχοι που έπαιξαν με βασικούς στο κύπελλο την Τετάρτη, έχουν απουσίες βασικών παικτών και θα αγωνιστούν κεκλεισμένων των θυρών, 6/8 τελευταία της Γκοϊανιένσε ήταν ισόπαλα. Καλύτερα ΝΟ ΒΕΤ, με ρίσκο η ισοπαλία.
---.          ΜΠΟΑ – ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΪΡΟ
Σε άσχημη φόρμα βρίσκεται η Μπόα που εδώ και 1,5 μήνα έχει ρεκόρ 1-1-8, ξεκίνησε το πρωτάθλημα με ένα βαθμό σε δύο ματς και θα χρειαστεί μεταγραφική ενίσχυση για να σωθεί. Με το δεξί ξεκίνησε τη σεζόν η Αμέρικα, συγκεντρώνοντας τέσσερις πόντους σε δύο πολύ δύσκολα ματς και έχει το πάνω χέρι καθώς εκτός έδρας είναι από τις καλές ομάδες του πρωταθλήματος, δεν είναι εύκολη υπόθεση πάντως τα διπλά στη Βραζιλία και θα πάμε με το DNB διπλό.
---.          ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ – ΛΟΥΒΕΡΝΤΕΝΣΕ
Με δύο ισοπαλίες ξεκίνησε το πρωτάθλημα η Πόντε Πρέτα που είχε και έξτρα κούραση από το κύπελλο, τώρα όμως ξεκούραστη μπορεί να σπάσει το ρόδι στην έδρα της. Θετικό το ξεκίνημα της άσημης Λουβερντένσε με τέσσερις βαθμούς, δύσκολα όμως θα αντέξει σε μια από τις πιο δυνατές έδρες της κατηγορίας. Χαμηλός για τα δεδομένα του πρωταθλήματος ο άσος στο 1,61, καλύτερη επιλογή η νίκη των γηπεδούχων με 1 ή 2 γκολ διαφορά για να ανέβει η απόδοση.
---.          ΣΕΑΡΑ – ΝΑΟΥΤΙΚΟ
Mε 1-0-1 ξεκίνησε η Σεαρά το πρωτάθλημα, είχε πάντως μέχρι τώρα το μυαλό της στο Σεαρένσε, εκεί όπου στέφθηκε πρωταθλήτρια. Σε φάση αναδόμησης η Ναούτικο που εκτός έδρας παραδοσιακά χάνεται, με τους γηπεδούχους να εστιάζουν πλέον στην άνοδο, να είναι παραδοσιακά ισχυροί στο "Καστελάο" και ανώτεροι ποιοτικά από την αντίπαλο τους. Άσος.
252.        ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΕΣΠΑΝΙΟΛ
Διακοπές κάνει η Εσπανιόλ τον τελευταίο μήνα όπου γνώρισε 4/5 ήττες (0-1-4), ωστόσο ακόμα δεν έχει εξασφαλίσει μαθηματική την παραμονή της. Η Βαγιαδολίδ θα στηριχτεί στην εντός έδρας παρουσία της, όπου είναι αήττητη στα εννέα τελευταία (4-5-0) για να παλέψει μέχρι τέλους για την σωτηρία της. Θα δώσουμε ένα προβάδισμα στους γηπεδούχους που καίγονται για το τρίποντο, καλύτερη σκέψη τα σκοράκια 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη στο 1-1 που βγάζουν 2,30 μέση απόδοση στον Stoiximan, άλλωστε οι 4/5 εντός έδρας νίκες της ήρθαν με ακριβές σκορ 1-0. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
253.        ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ –ΟΛΙΜΠΟ
Πολύ χαμηλά ο άσος, 3-4-1 μετράει στην έδρα της η Ροζάριο, 1-4-2 εκτός η Ολίμπο, το 1,85 δεν δικαιολογείται.
254.        ΑΤΛ.ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ – ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ
“Αγκάθι” για την Κρουζέιρο το Κόπα Λιμπερταδόρες (προκρίθηκε μεσοβδόμαδα στους “8” ύστερα από υπερπροσπάθεια), μεσοβδόμαδα και πάλι έχει υποχρεώσεις, στην έδρα της η Ατλέτικο Παραναένσε είναι αποτελεσματική. Πάσο ή 1Χ.
255.        ΣΑΝΤΟΣ – ΓΚΡΕΜΙΟ
Τέλος το Κόπα Λιμπερταδόρες για τη Γκρέμιο, υπάρχει γενικά κατήφεια στο στρατόπεδο της, ο άσος υποχωρεί αισθητά.
256.        ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ – ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ
Πολύ σοβαρή ως τώρα η Σάο Πάολο, παραδοσιακά αδύναμη εκτός έδρας η Κορίτιμπα, λογικό φαβορί ο άσος.
257.        ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ - ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ
Διπλό παραμονής για τη Γοδόι (5-1-2 εντός) στην Εστουδιάντες (0-1), τρίτη σερί νίκη και η απόσταση της από την κορυφή του Φινάλ είναι στους δύο πόντους. Απογοήτευση στη Βελέζ για τον αποκλεισμό στο Κόπα Λιμπερταδόρες, φανερή η έλλειψη ουσίας τον τελευταίο μήνα, ο άσος ποντάρεται αλλά εμείς θα απέχουμε, μια τόσο ποιοτική ομάδα μπορεί να βγάλει αντίδραση σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Περισσότερο μας αρέσει το αμφίσκορο, 6/7 μετράει εκτός έδρας η φιλοξενούμενη. 
258.        ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ- ΣΑΝ ΧΟΣΕ
Περισσότερο πείθει μέχρι στιγμής το Βανκούβερ (2-4-2 ρεκόρ), μια νίκη έχει το Σαν Χοσέ (1-3-2) και αυτή κόντρα στη Σίβας ΗΠΑ μετά από άσχημη εμφάνιση, προβάδισμα στον άσο αλλά σε αυτές τις τιμές δεν υπάρχει αξία.
259.        ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΑΦΑΕΛΑ
Νοσεί η Σαν Λορέντζο, τα καλά παιχνίδια της τα κρατάει για το Κόπα Λιμπερταδόρες, στο Φινάλ έρχεται από τρία σερί 0-0. Πάσο.
260.        ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ - ΒΙΤΟΡΙΑ ΜΠΑΪΑ
2/2 νίκες στο ξεκίνημα η “Φλου” μια ήττα και μια ισοπαλία για τη Βιτόρια Μπαΐα, και εδώ ο άσος έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο.
261.        ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ – ΛΕΟΝ
Επαναληπτικοί για τα προημιτελικά της μεξικανικής Κλαουσούρα, στο πρώτο παιχνίδι η Κρουζ Αζούλ πήρε 1-1 στην σκληρή έδρα της Λεόν, η πρωτοπόρος της κανονικής διάρκειας Κρουζ Αζούλ (6-1-1 εντός) περιμένουμε να το καθαρίσει.
---.          ΒΙΛΑ ΝΟΒΑ – ΑΒΑΪ
Ένα βαθμό σε δύο ματς συγκέντρωσε μέχρι τώρα η Βίλα Νόβα που έχει προβληματίσει όμως με τις εμφανίσεις της, καθώς έχει προβλήματα σε όλες τις γραμμές. 2/2 ήττες για την Αβαΐ με πέντε γκολ παθητικό, έχει καλύτερη και πιο έμπειρη ομάδα όμως και μπορεί να πάρει τον πρώτο της βαθμό, πολύ δύσκολα όμως πανηγυρίζει διπλά. Ισοπαλία.
---.          ΣΑΜΠΑΪΟ ΚΟΡΕΪΑ –ΟΕΣΤΕ
Από μία νίκη και μια ήττα έχουν ως τώρα Σαμπάιο Κορέα και Οέστε, οι γηπεδούχοι όμως έχουν το πάνω χέρι καθώς θα αγωνιστούν μπροστά στο πολυάριθμο κοινό τους, εκεί όπου είναι ισχυροί, ενώ έχουν αφήσει πιο θετικές εντυπώσεις ως τώρα από τους φιλοξενούμενους που πάνε με την περσινή πεπατημένη, κλειστά, αμυντικά, με τύχη και στημένα. Άσος με ρίσκο, η Οέστε ξέρει να κλέβει βαθμούς και δεν είναι για ανοίγματα.
262.        ΣΙΚΑΓΟ- ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ
7/7 GG και έξι σερί ισοπαλίες (0-6-1 ρεκόρ) μετράει το Σικάγο, το σκληροτράχηλο Σολτ Λέικ (3-5-0 ρεκόρ, 1-3-0 εκτός) το έχει το γκολ, πάνω στο 1-1 ισορροπεί το ματς, αν ξεφύγει από το Χ πιο πιθανό να πάει προς τα δεξιά, οι φιλοξενούμενοι έχουν την εμπειρία να φέρουν το παιχνίδι στα μέτρα τους.
263.        ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ - ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Δεύτερο κολλητό πολύ δύσκολο ματς για το Κολοράντο (3-2-2 ρεκόρ) μετά το βαρύ 4-1 στο Σιάτλ, το Λος Άντζελες σωστά είναι φαβορί παρά την σκληρή έδρα των γηπεδούχων.
264.        ΣΙΑΤΛ - ΦΙΛΑΔ. ΓΙΟΥΝ.
Φωτιές βγάζει η επίθεση του Σιάτλ (5-1-2 ρεκόρ), 13 γκολ σημείωσε στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του, βέβαια πίσω μπάζει με αποτέλεσμα στο ίδιο διάστημα να δεχθεί 8. 1-5-3 το ρεκόρ της Φιλαδέλφεια, χαμηλά βρίσκεται ο άσος, θα τον συνδυάσουμε με το over αφού οι φιλοξενούμενοι ως τώρα έχουν 4/5 GG εκτός έδρας.
265.        ΣΑΝΤΟΣ ΛΑΓΚΟΥΝΑ - ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ
5-3 κέρδισε στο πρώτο παιχνίδι η Κλαμπ Αμέρικα, ακόμα ένα ροντέο για τη Σάντος Λαγκούνα που έρχεται από 12 σερί over 2,5 και GG (11/12 over 3,5) στο πρωτάθλημα του Μεξικό. Με τα γκολ θα πάμε και πάλι εδώ.
266.        ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΑΪΜΠΕΡΣ – ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ
Νο Bet.
267.        ΣΙΒΑΣ ΗΠΑ - ΧΙΟΥΣΤΟΝ
Σε τιμές φαβορί το Χιούστον, που εκτός έδρας ως τώρα μετράει 0-1-3 με 1-8 γκολ. Από την πρεμιέρα έχει να κερδίσει η Σίβας ΗΠΑ αλλά δεν είναι ότι δεν προσπαθεί, θα βγάζαμε ανάποδα τις αποδόσεις.
 
   
 
 
733. ΑΓΟΡ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ

Ο ΑΓΟΡ έμεινε εκτός 8άδας και γενικότερα φαίνεται να ξεμένει από κίνητρο, ο Ηλυσιακός παίζει την σωτηρία του και στο τελευταίο νικηφόρο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ πήρε και αρκετά σφυρίγματα υπέρ του. Δύσκολα σπάει το +5,5 των φιλοξενούμενων που μπορούν μέχρι και διπλό.

734. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Απόλλων έχει κάνει ουκ ολίγες ζημιές στην έδρα του φέτος και παρά την εξασφάλιση της συμμετοχής στα playoffs θα ήθελε να εξαντλήσει τις πιθανότητες για κατάκτηση της 6ης θέσης που δεν στέλνει πάνω στους ΟΣΦΠ, ΠΑΟ. Μεγάλο το +11,5 για τους γηπεδούχους.

735. ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ - ΑΡΗΣ

Και ο Άρης κατάφερε να εξασφαλίσει τα playoffs μετά τα πρόσφατα αποτελέσματα. Ο Κολοσσός μπορεί να είναι ουσιαστικά αδιάφορος, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι αποτελεί εύκολο αντίπαλο ιδιαίτερα εντός έδρας. Για μια ομάδα πάντως όπως οι κίτρινοι με 4 σερί νίκες η αξία είναι στο διπλό.

736. ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ - ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

4/7 νίκες στα τελευταία εντός η Ελευσίνα που καίγεται για νίκη ώστε να διεκδικήσει την σωτηρία της και σίγουρα έχει μεγαλύτερο κίνητρο από την 5η Κηφισιά. Λίγο τσιμπημένο το -5,5 αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις αν βγει ο άσος εκτός απροόπτου θα επιβεβαιώσει και το χάντικαπ.

737. ΠΑΟΚ - ΙΚΑΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

3 σερί ήττες ο ΠΑΟΚ που δεν πατάει γερά στα πόδια του. Ο Ίκαρος προερχόταν από 4 σερί αλλά τώρα που η μπάλα ζυγίζει 100 κιλά πήρε μεγάλη νίκη επί του Κολοσσού και θα πουλήσει ακριβά το τομάρι του. Αν παίρναμε κάτι θα ήταν το +11,5. 


738. ΤΡΙΚΑΛΑ - ΚΑΟΔ ΔΡΑΜΑΣ

Όπως και ο Άρης έτσι και ο ΚΑΟΔ θα εξαντλήσει τις πιθανότητες διεκδίκησης της 6ης θέσης για να αποφύγει στα playoffs τους ΟΣΦΠ, ΠΑΟ. Τα Τρίκαλα είναι αδιάφορα και αυτό δίνει αξία στο +2,5 του διπλού.

739. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Αδιάφορο βαθμολογικά ματς, ο Πανιώνιος θα παλέψει για το γόητρο αλλά οι ερυθρόλευκοι θέλουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις μετά τις περιπέτειες με την Ρεάλ και πιθανότατα θα καθαρίσουν εύκολα το ματς.

740. ΜΑΛΑΓΑ - ΜΑΝΡΕΣΑ

Τεράστιο το -16,5 όσο και αν μιλάμε για την 4η ομάδα της λίγκας κόντρα στην αδιάφορη και πλέον υποβιβασμένη Μάλαγα.

741. ΣΕΒΙΛΛΗ - ΚΑΝΑΡΙΑΣ 1929

H Σεβίλλη μάχεται με την Μπανταλόνα και την Λαμποράλ για μια θέση στην 8άδα και φυσικά δεν έχει περιθώρια για γκέλες κόντρα στην αδιάφορη Κανάριας που προέρχεται από 13/15 ήττες στο πρωτάθλημα. Ξεκάθαρη επιλογή το -6,5 των γηπεδούχων.

742. ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Η Βαλένθια εκμεταλλεύτηκε πλήρως την κούραση της Ρεάλ σπάζοντας για πρώτη φορά την έδρα των μαδριλένων όμως πλέον βρίσκεται εν μέσω των διπλών τελικών του Eurocup και δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί με αυτό το αδιάφορο ματς. Ξεκάθαρη επιλογή το +9,5, έχει τύχη ακόμη και το ξερό διπλό ενώ συνήθως σε τέτοια ματς περνάει εύκολα και το over 160,5.

743. ΙΝΤΙΑΝΑ ΠΕΪΣΕΡΣ - ΑΤΛΑΝΑ ΧΟΚΣ


Οι Pacers πήραν τεράστια νίκη μέσα στην Ατλάντα μετά από ένα τρομερό τρίλεπτο στην 4η περίοδο και όταν καταφέρνεις να σταθείς όρθιος σε ένα τέτοιο ματς τότε είσαι υποχρεωμένος να πάρεις το 7ο στην έδρα σου. Θα θέλαμε λίγο πιο χαμηλά το -6 για σοβαρό ποντάρισμα.

744. ΟΚΛ. ΣΙΤΙ ΘΑΝΤΕΡ - ΜΕΜΦΙΣ ΓΚΡΙΖΛΙΣ

Τα ίδια που ισχύουν και για τους Pacers ισχύουν και για την Οκλαχόμα όμως το +8,5 έιναι τεράστιο για μια ομάδα που έχει βρεθεί κοντά στο σκορ σχεδόν σε όλα τα ματς της σειράς.

745. Λ.Α. ΚΛΙΠΕΡΣ - ΓΚ. ΣΤ. ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ

Τρίτο Game-7 της ημέρας, ίσως το πιο απρόβλεπτο ζευγάρι από τα τρία και η μοναδική μας σκέψη θα είναι στο over με το ρίσκο που πάντα εμπεριέχει μια τέτοια επιλογή σε 7ο παιχνίδι μιας σειράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου