ΜΠΑΡΑ

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Όρμησε στην εξέδρα και χτύπησε οπαδό ο Κούπερ!

Όρμησε στην εξέδρα και χτύπησε οπαδό ο Κούπερ!

Ενώ το πρώτο ημίχρονο στη Νέα Σμύρνη κυλούσε ομαλά, όπως και τα υπόλοιπα παιχνίδια του Πανιωνίου με τον ΠΑΟΚ ένα περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Ντι Τζέι Κούπερ παραλίγο να τινάξει το παιχνίδι στον... αέρα.
Με το που τελείωσε το πρώτο μέρος του τρίτου μικρού τελικού, ο Αμερικανός του ΠΑΟΚ πήγε τρέχοντας στην εξέδρα και είχε επεισόδιο με οπαδό του Πανιωνίου. Οι συμπάικτες του προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν, αλλά ακόμα και όταν τα κατάφεραν, η κατάσταση δεν εκτονώθηκε.
Ο Ηλίας Λιανός βρέθηκε στο παρκέ και είχε... έντονο διάλογο με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και ειδικά τον Τέλη Ζουρνατσίδη, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο αλλά και τον Βαγγέλη Γαλατσόπουλο (από πλευράς ΠΑΟΚ) να προσπαθούν να το απομακρύνουν.
Τελικά οι διαιτητές απέβαλαν τον Κούπερ με ντισκαλιφιέ ενώ οι άνθρωποι του Πανιωνίου ανέφεραν πως γρονθοκόπησε τον φίλαθλο. Ο ίδιος έλεγε πως τον έφτυσαν ενώ τον έβριζαν συνεχώς.
Στο φύλλο αγώνα γράστηκε πων ο Κούπερ αποβλήθηκε καθώς εκτός των άλλων απώθησε τον οπαδό. Η υπόθεση θα παραπεμφθεί πλέον στον αθλητικό δικαστή.

Μετά από το τέλος του επεισοδίου ο οπαδός που δέχθηκε την επίθεση κατέθεσε μήνυση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου