ΜΠΑΡΑ

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας




Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας.
392.        ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ – ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ
Εξάποντο για την ευρωπαϊκή έξοδο, 7-4-2 το εντός έδρας ρεκόρ της Νόρντζελαντ, 4-1-7 το εκτός της Έσμπιεργκ, αμφότερες σε σχετικά καλή κατάσταση, το σετ είναι ουσιαστικά μοιρασμένο στη μέση αφήνοντας λίγα περιθώρια για παιχνίδι.
393.        ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ – ΦΡΕΝΤΡΙΚΣΤΑΝΤ
Νο Bet.
394.        ΜΠΡΟΜΑΠΟΪΚΑΡΝΑ – ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ
Πολύ χαμηλό (1,80) το διπλό, η Μπρομαποϊκάρνα δεν ήταν κακή τις πρώτες αγωνιστικές παρά τις 2/2 ήττες και στην έδρα της είναι παραδοσιακά ισχυρή, η Γκέτεμποργκ έρχεται από ήτα με 0-3 κόντρα στη Μάλμε. 1Χ ή πάσο.
395.        ΓΙΟΝΣΕΠΙΝΓΚ – ΑΝΓΚΕΛΧΟΛΜΣ
Με ήττα στην πρεμιέρα ξεκίνησαν αμφότερες, δεν θα μπλέξουμε.
396.        ΛΑΝΤΣΚΡΟΝΑ – ΛΙΟΥΝΓΚΣΚΙΛΕ
Ένα κλικ παραπάνω στον άσο.
397.        ΕΛΑΖΙΓΚΣΠΟΡ – ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ
Οριακό ματς για την Ελάζιγκσπορ (5-4-5 εντός), παραμένει κάτω από την επικίνδυνη ζώνη μετρώντας 0-2-3 στα πιο πρόσφατα, πιο άνετη η Γκαζιαντέπ (+8 από τη ζώνη, 5-0-8 εκτός), δεν κέρδισε στα τρία πιο πρόσφατα. Άσος με κάλυψη στο Χ.
398.        ΚΑΛΜΑΡ – ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ
Με τη στατιστική θα πάμε, 2/2 Goal/Goal έχουν φέρει αμφότερες, 7 σερί δείχνει η πρόσφατη προϊστορία.
399.        ΧΑΜΑΡΜΠΙ – ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ
Με νίκη στο 93’ κόντρα στην Ασιρίσκα ξεκίνησε η γκράντε φαβόρα της Σουπερέταν για ακόμα μια χρονιά Χάμαρμπι, στο 1,40 τώρα ο άσος της κόντρα στην 4η πέρυσι Ντέγκερφορς… Ούτε με σφαίρες.
400.        ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ - ΜΟΝΑΧΟ 1860
Ο ρεαλιστικός στόχος για την Ντιναμό είναι η αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού όπως φάνηκε και στο Κότμπους ωστόσο πετυχαίνει μια Μόναχο σε τραγική κατάσταση σε μια εβδομάδα όπου απολύθηκε ο Φούνκελ. Η επιθετική δυστοκία των γηπεδούχων οδηγεί περισσότερο στα σκοράκια 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη στα 0-0/1-1 σε συνδυαστική απόδοση 2,15 έναντι του απλού πετσοκομμένου άσου του 1,90. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
401.        ΝΤΙΖΟΝ – ΜΕΤΣ
Η Ντιζόν ξέμεινε από στόχους και θα τερματίσει κάπου στο μέσον της βαθμολογίας, αγνοώντας τη νίκη στα εφτά τελευταία (0-3-4). Απέναντί της η πρωτοπόρος Μετς που ψάχνει λίγους ακόμα βαθμούς για την εξασφάλιση του πρωταθλήματος και εδώ και εννιά ματς έχει χάσει μόνο στο ντέρμπι κορυφής από τη Λανς (6-2-1). Στο 1,85 βρίσκουμε το +0,25 ασιατικό διπλό στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
402.        ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
Επαγγελματική δουλειά κάνει το τελευταίο δίμηνο σε Ιταλία και Ευρώπη η Γιουβέντους, που με την κούραση που κουβαλά είναι λογικό να αρκείται στις νίκες και να αφήνει σε δεύτερη μοίρα το θέαμα. Κάτι ανάλογο περιμένουμε και στο Ούντινε, με τους γηπεδούχους να μην έχουν ουσιαστικό κίνητρο και να δυσκολεύονται τελευταία στο σκοράρισμα. Μέση απόδοση 1,90 βγάζουν στον Stoiximan τα ενδεχόμενα του διπλού με ένα ή δύο γκολ διαφορά. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
403.        ΕΣΤΟΡΙΛ - ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ
 Άνετη βαθμολογικά η Εστορίλ που χρειάζεται έναν ακόμα βαθμό για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης περιόδου, σε αντίθεση με την Πάσος Φερέιρα που καίγεται για ένα θετικό αποτέλεσμα που θα την βγάλει και πάλι από την επικίνδυνη ζώνη. Το ασιατικό διπλό +0,75 στο 1,875 στην Bet365 έχει λογική αν λάβουμε υπόψη περισσότερο το κίνητρο των φιλοξενούμενων και όχι τόσο της αγωνιστική τους κατάσταση και την εκτός έδρας συμπεριφορά τους. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
404.        ΡΕΝΤΙΝΓΚ – ΛΕΣΤΕΡ
Όλο το βαθμολογικό κίνητρο το έχει η Ρέντινγκ (7-8-5 εντός), που μετά τα αποτελέσματα του Σαββάτου βρέθηκε έξω από τη ζώνη των πλέι-οφ, είναι όμως σε κακή κατάσταση και στην έδρα της μετράει 0-3-3 στα πιο πρόσφατα. Η πρωτοπόρος Λέστερ (12-4-4 εκτός) θέλει τρεις βαθμούς ακόμα για τη μαθητική εξασφάλιση της ανόδου, η οποία δεν χάνεται ποτέ, ο Πίρσον έτριξε τα δόντια στους παίχτες του μετά την άψυχη εμφάνιση στο 1-4 κόντρα στη Μπράιτον (πρώτη ήττα μετά από 21 ματς!), περιμένουμε να δούμε την αντίδραση τους. Θα περιμένουμε το live για αν δούμε πρώτα διαθέσεις.
405.        ΑΘΛ. ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΜΑΛΑΓΑ
Ξεκάθαρο φαβορί η Μπιλμπάο, που εντός έδρας είναι πολύ σταθερή και σαν ομάδα μια κλάση ανώτερη, ωστόσο οι τιμές του άσου δεν έχουν αξία, ειδικά από την στιγμή που η Μάλαγα παρατάσσεται με ανεβασμένο το ηθικό. Καλή διέξοδος τα πολλά γκολ, αρκετά σύνηθες φαινόμενο στο «Σαν Μαμές» φέτος, στο 1,80 προσφέρει το over ο Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου