ΜΠΑΡΑ

Κυριακή 13 Απριλίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ : ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΦΑΓΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΛΟΓΩ… «ΚΑΚΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ»

 

Χάθηκε η μπάλα στο Δημοτικό Διαμέρισμα Ασίνης του Δήμου Ναυπλιέων.
Όπως μας ενημέρωσαν αναγνώστες μας  από τον Δήμο Ναυπλιέων ο υποψήφιος δήμαρχος Χρήστος  Γραμματικόπουλος έπαθε μια «νίλα» που το φυσάει και δεν κρυώνει.
Συγκεκριμένα . Ένας  άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του κ.Γραμματικόπουλου και υποψήφιος σύμβουλός του για τις ερχόμενες εκλογές  είναι διαιτητής στην Αργολίδα.
 Ο συγκεκριμένος διαιτητής  σφύριζε το παιχνίδιτο παιχνίδι της τοπικής ομάδας της Ασίνης με μία ομάδα του Κρανιδίου. Ο εν λόγω διαιτητής κατά κοινή ομολογία την «έσφαξε» κυριολεκτικά την ομάδα της Ασίνης ! Αντίθετα φάουλ , πέναλτι και ότι μπορείς να φανταστείς σε μια τέτοια διαιτησία.
Το τραγελαφικό όμως της ιστορίας είναι ότι ο κ.Γραμματικόπουλος ανυποψίαστος και μες την τρελή χαρά πήγε λίγες ώρες αργότερα στην Ασίνη να χαιρετήσει και να μιλήσει στους κατοίκους της.
Όπως μας λένε οι φίλοι πού μας έδωσαν την διασταυρωμένη είδηση έγινε χαμός.
Εγκάρδια(!!) υποδοχήυποδοχή στον κ.Γραμματικόπουλο . Τα … «Γαλλικά» που άκουσε από τους αγριεμένους πολίτες της Ασίνης δεν μπορούν να αναρτηθούν γιατί θα βγει ακατάλληλο το ρεπορτάζ!
Καλά ένας από το περιβάλλον του κ.Γραμματικόπουλου δεν βρέθηκεδεν βρέθηκε να τον ενημερώσει για την διαιτησία του φίλου του και υποψηφίου του πριν λίγες ώρες και να τον προειδοποιήσει:
 «Που πάς καημένε Καραμήτρο:!!»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου