ΜΠΑΡΑ

Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής









Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής.
 
302.        ΜΠΕΤΙΣ - ΣΕΒΙΛΛΗ
Ανδαλουσιάνικο ντέρμπι (4ο φέτος μεταξύ των δύο ομάδων) το οποίο παραδοσιακά έχει κάρτες αλλά και γκολ, 4-3-9 εντός η Μπέτις για την οποία κάθε ματς είναι τελικός (-9 από τη ζώνη), 6-5-5 εκτός η Σεβίλλη που έρχεται από θρίαμβο επί της Πόρτο (4-1) και κυνηγάει την 4η Αθλέτικ Μπιλμπάο, η αγορά πάει με το over αλλά και το διπλό, δεν θα διαφωνήσουμε, προτιμώντας ανάμεσα στα δύο το πρώτο.
303.        ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ – ΟΥΕΛΒΑ
Στην κορυφή της βαθμολογίας η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια (6-8-3 εντός) βρίσκεται στο +6 από τα πλέι-οφ, τρίτη η Ουέλβα (7-4-5 εκτός) που είναι στο -4 από την απευθείας άνοδο και στο +3 από τις εκτός πλέι-οφ ομάδες. Δυσκολεύεται πολύ η Ντέπορ στην έδρα της καθώς δεν μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν σφίξει πολύ τα ματς τους και πηγαίνουν από under σε under. Επιλογή τα λίγα γκολ.
304.        ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΠΑΡΜΑ
Παιχνίδι με μεγάλη αντιπαλότητα είναι η αναμέτρηση της Μπολόνια με την Πάρμα αφού είναι τοπικό ντέρμπι της επαρχίας Εμίλια – Ρομάνα. Οι δύο ομάδες θέλουν μόνο νίκη για το παιχνίδι αφού η μεν Μπολόνια παλεύει για την παραμονή της και η δε Πάρμα για την έξοδο της στην Ευρώπη. Το Χ φαινομενικά δεν κάνει σε καμία αλλά στο τέλος μπορεί να συμβιβάσει τις δύο ομάδες και προσφέρεται σε απόδοση 3,25 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
305.        ΠΑΝΤΟΒΑ – ΡΕΤΖΙΝΑ
Ντέρμπι παραμονής με την Πάντοβα (5-6-5 εντός) να είναι στο -1 από τις θέσεις των μπαράζ, ενώ την Ρετζίνα (2-4-10 εκτός) στο -4. Σε πολύ καλύτερη κατάσταση η Ρετζίνα (2-4-1 εσχάτως) που βρίσκει δίχτυα συχνά πλέον, μία νίκη στα τελευταία δέκα για τους φιλοξενούμενους που εκτός έδρας χάνονται και είναι το αουτσάιντερ, πάντως η απόδοση του άσου δεν είναι καμία ευκαιρία και καλύτερη λύση αποτελεί η αναμονή στο live για καλύτερο line.
306         ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ - ΚΑΪΣΕΡΙ ΕΡΣΙΓΕΣ.
Απότομα κόπηκε η φόρα της Γκεντσλερμπιρλιγκί (7-3-4 εντός) που προερχόταν από τέσσερις σερί νίκες αλλά έχασε με 3-0 στην Τραπεζούντα και έμεινε στο -5 από τις ευρωπαϊκές θέσεις. Ένα βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη η Ερσίγεσπορ (3-2-9 εκτός) που προέρχεται από σημαντική νίκη και καλή εμφάνιση. Μόνο σε 1/14 εντός δεν σκόραραν οι γηπεδούχοι, σε 8/9 τελευταία εκτός βρήκαν δίχτυα οι φιλοξενούμενοι, με το GG να δείχνει λογική επιλογή.
307.        ΜΠΟΧΟΥΜ – ΚΟΤΜΠΟΥΣ
Εξάποντο παραμονής, από πολύτιμο 1-1 στο Καϊζερσλάουτερν έρχεται η Μπόχουμ, εκτός έδρας όμως φέτος τα πάει καλύτερα από ότι εντός (3-4-7). 1-4-9 το εκτός έδρας ρεκόρ της ουραγού Κότμπους που έμεινε στο 0-0 κόντρα στη Ντιναμό Δρέσδης και χρειάζεται νίκες από εδώ και πέρα, δεν θα μπλέξουμε, τουλάχιστον πριν το live.
308.        ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤ. – ΑΑΛΕΝ
Στη μέση της βαθμολογίας αμφότερες, ουσιαστικά χωρίς στόχους για το υπόλοιπο της σεζόν, ανεβασμένη η Φορτούνα (έρχεται από 1-2 στο Πάντερμπορν), σκληρό καρύδι πάντα η Άαλεν (4-5-5 εκτός), στο 2,10 ο άσος είναι οριακά αποδεκτός.
309.        ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ – ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ
Μεγαλύτερη η βαθμολογικά ανάγκη των γηπεδούχων (5-5-4 ρεκόρ εντός) που βρίσκονται στο +6 από τη ζώνη και δεν έχουν καθαρίσει ακόμα, η Σαντχάουζεν (4-3-7 εκτός) με την ήττα από τη Σεντ Πάουλι (2-3) ουσιαστικά έμεινε έξω από την κούρσα της ανόδου. Αλέγρο το ποδόσφαιρο της ΦΣΒ, πιο μαζεμένοι οι φιλοξενούμενοι, δεν θα είναι εύκολος ο άσος.
310.        ΛΟΥΚΕΡΝΗ - ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ
Εξάποντο Ευρώπης, τριπλή είναι, όπως δείχνουν και οι αποδόσεις.
311.        ΣΙΟΝ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ
Οδυνηρός αποκλεισμός για τη Βασιλεία στο Γιουρόπα Λιγκ (5-0 στη Βαλένθια μετά το 3-0 εντός), ώρα να επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα όπου την έχουν πλησιάσει οι διώκτες της. Με 5-9-0 ρεκόρ εκτός βέβαια και πολλές απουσίες για ακόμα ένα ματς το διπλό σε αυτά τα επίπεδα δεν έχει καμία αξία, αλλά στο Live ίσως μας γυαλίσει το μάτι.
312.        ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ – ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ
Ημιτελικός κυπέλλου Σκωτίας, εδώ που έφτασε η Αμπερντίν (απέκλεισε τη Σέλτικ στη πορεία) δεν θα σκοντάψει κόντρα στη μέτρια Σεντ Τζόνστον.
313.        ΝΑΝΤ – ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ
Ντέρμπι της Βρετάνης, με τις Ναντ (6-3-7 εντός) και Γκινγκάμπ (3-4-8 εκτός) να βρίσκονται στο +8 και +6 από την επικίνδυνη ζώνη, η ισοπαλία δεν θα στεναχωρήσει καμία, ειδικά αν Σοσό και Βαλενσιέν δεν έχουν κερδίσει το Σάββατο.
314.        ΡΑΝΤΕΡΣ – ΒΙΜΠΟΡΓΚ
Νο Bet.
315.        ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ – ΚΟΥΜΠΑΝ
Καμία δεν πείθει ιδιαίτερα τη νέα χρονιά, ούτε η Ρούμπιν σκίζει φέτος εντός (4-3-4) για να πάμε με τον χαμηλό άσο.
316.        ΑΛΚΜΑΑΡ – ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ
Βαθμολογικά ενδιαφερόμενοι είναι μόνο οι φιλοξενούμενοι (1-7-7 εκτός), θα σκοράρουν όπως κάνουν πάντα, αλλά θα δεχθούν και γκολ λογικά. Από 1-1 ξεκινάει.
317.        ΒΑΑΛΒΑΪΚ – ΤΣΒΟΛΕ
Η ανάγκη βαραίνει τη Βααλβάικ (5-4-6 εντός) που παλεύει για τη σωτηρία, η Τσβόλε όμως είναι εξαιρετικά επικίνδυνη εκτός (4-4-7) και με μαθηματικές ελπίδες για τα πλέι-οφ. Το αφήνουμε για το live.
318.        ΟΥΤΡΕΧΤΗ – ΧΕΡΑΚΛΕΣ
Νο Bet.
319.        ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
Ματς τίτλου στην Πρέμιερ ανάμεσα στις δύο καλύτερες ομάδες στην Αγγλία τη φετινή σεζόν, πρωτοπόρος η Λίβερπουλ (14-1-1 εντός με 48-13 γκολ), 3η η Σίτι (8-4-4 εκτός) στους τέσσερις πόντους μακριά αλλά με δύο ματς λιγότερα. Επιθετικό το προφίλ αι των δύο ομάδων, μπορούν να βγάλουν γκολ από το πουθενά, το over είναι η προφανής επιλογή αλλά πληρώνει λίγο, σε μοιρασμένο σετ κλίνουμε προς τον 0:0 ασιατικό άσο, μιας και το μομέντουμ δείχνει να είναι αυτή τη στιγμή με τους “κόκκινους”.
320.        ΒΕΡΟΝΑ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ
Πολύ θετική η επάνοδος της Βερόνα (9-2-5 εντός) στη Σέριε Α, είναι στο -5 από τις ευρωπαϊκές θέσεις και θα κυνηγήσει όσο μπορεί το όνειρο, ήδη εξασφαλισμένη έχει την Ευρώπη η Φιορεντίνα (7-4-5 εκτός). Από θετικές εμφανίσεις προέρχονται οι γηπεδούχοι που επέστρεψαν στις νίκες εντός μετά από έξι ματς και θα ψάξουν τη νίκη απέναντι στους "Βιόλα" που βρίσκoνται σε μέτρια φόρμα. Δεν έχουν να χάσουν κάτι οι δύο ομάδες, αναμένεται ανοιχτό παιχνίδι με το over να αποτελεί επιλογή.
321.        ΛΙΒΟΡΝΟ – ΚΙΕΒΟ
Εξάποντο παραμονής με τη Λιβόρνο (4-5-7 εντός) να είναι μέσα στην επικίνδυνη ζώνη, δύο βαθμούς πιο πάνω η Κιέβο (2-4-10, 9 γκολ ενεργητικό). Αήττητη για τρία εντός οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από την Κιέβο που εκτός έδρας μετράει πέντε σερί ήττες με κατεβασμένα τα χέρια. Προβάδισμα στην έδρα λόγω καλύτερης φόρμας, -0,25 ασιατικός άσος.
322.        ΝΑΠΟΛΙ – ΛΑΤΣΙΟ
Στην τρίτη θέση η Νάπολι (10-4-2 εντός) δεν έχει ορατό στόχο πλέον καθώς δεν μπορεί να πάει ούτε ψηλότερα ούτε χαμηλότερα, μάχεται για να μπει εντός ευρωπαϊκών θέσεων η Λάτσιο (4-5-7 εκτός) που είναι στο -2. Εμφανέστατη η έλλειψη κινήτρου των γηπεδούχων στο προηγούμενο ματς, παρά το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι δεν λένε και πολλά εκτός και έχουν αρκετές απουσίες, μπορούν να σκοράρουν στο "Σαν Πάολο" για να επαληθεύσουν το GG.
323.        ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ – ΙΝΤΕΡ
Στη μέση της βαθμολογίας και αδιάφορη η Σαμπντόρια (6-5-5 εντός), υποδέχεται την Ίντερ (5-6-4 εκτός) που παλεύει να κρατηθεί εντός ευρωπαϊκών εισιτηρίων. Δεν έχουν το εύκολο διπλό εκτός οι "νερατζούρι" που γενικά δεν πείθουν με τις εμφανίσεις τους, ενώ οι γηπεδούχοι δεν κάνουν χάρες μπροστά στο κοινό τους. Πιθανή ισοπαλία.
324.        ΤΟΡΙΝΟ – ΤΖΕΝΟΑ
Στο -5 από τις ευρωπαϊκές θέσεις έφτασε η Τορίνο (7-5-4 εντός) που κέρδισε 3/4 τελευταία και δείχνει να ξαναβρίσκει τη φόρμα της καθοδηγούμενη από τον Ιμόμπιλε. Είναι αδιάφορη και το δείχνει η Τζένοα (3-5-8 εκτός) που προέρχεται από δύο ήττες συνοδευόμενες με άσχημες εμφανίσεις, μπορεί η "Tόρο" τη νίκη.
325.        ΤΡΟΜΣΟ – ΑΛΤΑ
Αμφότερες κέρδισαν καθαρά, (0-2 τη Φρέντρικσταντ, 3-0 την Κρίστιανσουντ αντίστοιχα) στην πρεμιέρα, φαβορί σίγουρα το βαρύ όνομα της κατηγορίας Τρόμσο αλλά φυσικά δεν θα μπλέξουμε με τον χαμηλό άσο.
326.        ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ – ΕΡΕΜΠΡΟ
Με 2/2 νίκες ξεκίνησε η νεοφώτιστη Έρεμπρο, ο χαμηλός άσος είναι επίφοβος.
327.        ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ – ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ
Στο -4 από την τέταρτη προνομιούχο θέση η Εσκισεχίρσπορ (7-4-2 εντός, 7 γκολ παθητικό), θέση που κατέχει η Τραμπζονσπόρ (2-5-6 εκτός) που νιώθει οκτώ ομάδες να την κυνηγάνε λίγο πολύ. Μία νίκη σε εννιά ματς έχουν πετύχει οι γηπεδούχοι που δείχνουν να μην έχουν πλέον ανάσες έχοντας σκοράρει μόνο τρεις φορές σε αυτό το διάστημα. Στιβαροί αμυντικά οι φιλοξενούμενοι που έχουν κρατήσει το μηδέν πίσω σε 5/6 τελευταία ματς και μπορούν να υπερασπιστούν το +0,25 ασιατικό χάντικαπ.
328.        ΓΙΑΡΟ - ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ
Δεν ήταν κακή στην ήττα με 1-0 της Ελσίνκι στην πρεμιέρα η Γιάρο, την Ίντερ Τούρκου δεν την έχουμε δει ακόμα φέτος. Μόνο για συμπεράσματα.
329.        ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ – ΒΑΑΣΑ
Με διπλό στο Ροβανιέμι ξεκίνησε η Βάασα, δεν θα την κοντράραμε.
330.        ΜΙΛΙΚΟΣΚΙ – ΛΑΧΤΙ
Το 4-3 στην πρεμιέρα της Μιλικόσκι κόντρα στη Χόνκα μας στρέφει αναγκαστικά προς τα γκολ.
331.        ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΧΕΡΤΑ
Πλήρωσε το μάρμαρο για το πολύ κακό 2014 (1-2-9 ρεκόρ στη Μπουντεσλίγκα, βαρύς αποκλεισμός στο CL) της Λεβερκούζεν (8-2-4 εντός) ο Χίπια, αντικαταστάθηκε από τον συνεργάτη του όλα αυτά τα χρόνια Λεβαντόφσκι ώστε να μην χαθεί η 4η θέση και το Τσάμπιονς Λιγκ. Πιθανότατα αυτή η αλλαγή να “γυρίσει το κουμπί” των “ασπιρίνων”, που είναι ποιοτική ομάδα, η Χέρτα (5-4-5 εκτός) είναι αδιάφορη βαθμολογικά, έρχεται από 0-3-4 και δείχνει σε διάθεση διακοπών. Άσος.
332.        ΣΤΑΜΠΑΕΚ – ΜΟΛΝΤΕ
Με 2/2 νίκες ξεκίνησε την Τιπελίγκεν η νεοφώτιστη Στάμπαεκ, η Μόλντε μετά το 2-0 της πρεμιέρας κόντρα στη Βαλερένγκα δεν ήττα καλή στην Οντ με αποτέλεσμα να χάσει με 2-1. Πολύ χαμηλά το διπλό…
333.        ΖΥΡΙΧΗ - ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ
Κάποια στιγμή θα ξεμπουκώσει η Ζυρίχη (τέσσερα ματς χωρίς γκολ), η Γιούνγκ Μπόις είναι ο κατάλληλος αντίπαλος γι αυτό. Over.
334.        ΝΕΟΥΣΤΑΝΤ - ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ
Εντελώς αναξιόπιστη η Αούστρια, θα αποφύγουμε το διπλό της.
335.        ΑΓΙΑΞ - ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ
Θα προσπαθήσει να καθαρίσει από αυτή την αγωνιστική τον τίτλο ο Αίαντας, η Ντεν Χάαγκ πάντως από τη στιγμή που προσέλαβε τον Φρέισερ μετράει 4-5-0! Θέλει προσοχή…
336.        ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ
Εξάποντο κορυφής, αμφότερες με άμεση ανάγκη για τη νίκη, ξανά χωρίς τον Κοκού στον πάγκο η Αϊντχόφεν (10-3-2 εντός), στα δύο προηγούμενα έχασε με 2-3 από τη Γκρόνινγκεν και 3-0 από τη Χέρενφεν. +0,25 ασιατικό διπλό.
337.        ΡΕΜΣ - ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ
Λίγη φάνηκε στο πιο κρίσιμο σημείο η Σεντ Ετιέν (6-3-7 εκτός), άφησε δύο βαθμούς στην καυτή έδρα της κόντρα στην αδιάφορη Νις και η διαφορά της από την 3η θέση αυξήθηκε στους πέντε πόντους.  Στο Ρεμς (6-5-4 εντός) το έργο της θα είναι δύσκολο, πηγαίνει η αγορά με το κίνητρο των φιλοξενούμενων, εμείς θα περιμένουμε πρώτα να δούμε πώς θα μπουν αυτή τη φορά.
338.        ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΑΑΡΧΟΥΣ
Μετά την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου η Κοπεγχάγη είναι υποχρεωμένη να κυνηγήσει την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ και τον τίτλο.  Η αντίπαλος ευνοεί, τρία ματς χωρίς νίκη και γκολ η Άαρχους.
339.        ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΕΛΤΣΕ
Στα ουράνια η Βαλένθια (8-3-5 εντός) μετά την πρόκριση επί της Βασιλείας, δεν αποκλείεται όμως να της βγει κούραση αφού οι παίχτες της έτρεχαν ασταμάτητα για 120 λεπτά, η Έλτσε (2-5-8 εκτός) είναι ικανή να μπλοκάρει τις νυχτερίδες.
340.        ΚΟΡΔΟΒΑ – ΑΛΚΟΡΚΟΝ
Στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη η Κόρδοβα (7-5-4 εντός), στο +1 η Αλκορκόν (6-3-8 εκτός). Από μεγάλες νίκες προέρχονται αμφότερες, οι γηπεδούχοι κέρδισαν στη δυνατή έδρα της Χιχόν, οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν εντός έδρας νίκη για πρώτη φορά μετά το Σεπτέμβρη απέναντι σε ισχυρή ομάδα μάλιστα. Ανεβασμένες και με καλή ψυχολογία πάνε και οι δύο σε αυτό το κρίσιμο ματς, πιθανή η ισοπαλία.
341.        ΜΟΥΡΘΙΑ - ΛΟΥΓΚΟ
Ένα βαθμό πίσω από τα πλέι-οφ είναι η Μούρθια (7-5-4 εντός), δύο η Λούγκο (4-6-6 εκτός). Θετικές οι εμφανίσεις και των δύο τον τελευταίο καιρό, μάλιστα χάνουν με μεγάλη δυσκολία (1/9 οι γηπεδούχοι, 1/6 οι φιλοξενούμενοι), με την αλληλεξουδετέρωση να μοιάζει πολύ πιθανή. Ισοπαλία.
342.        ΡΕΑΛ ΧΑΕΝ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Β
Στο +1 από τον υποβιβασμό η Χαέν (7-5-4 εντός), οριακά εντός πλέι-οφ η Μπαρτσελόνα Β' (5-4-7 εκτός). Στην έδρα τους στηρίζονται οι γηπεδούχοι για να σωθούν, άνετοι οι φιλοξενούμενοι που μπορεί να είναι σε φόρμα αλλά δεν μπορούν να ανεβούν στην Πριμέρα λόγω κανονισμών. Προβάδισμα στην έδρα λόγω κινήτρου, με το -0,25 ή τα σκοράκια 1-0/2-0/2-1/(1-1) να παίζονται.
343.        ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ - ΣΑΝΤ. ΓΟΥΟΝΤΕΡΕΡΣ
Με το 0-1 στην Ουν, ντε Τσίλε η Κόλο Κόλο (5-1-1 εντός) ουσιαστικά εξασφάλισε τον τίτλο, αν κερδίσει τους Σαντιάγκο Γουόντερερς του 0-0-6 εκτός θα τον κατακτήσει και μαθηματικά, κατά πάσα πιθανότητα θα τα καταφέρει.
344.        ΣΟΥΟΝΣΙ – ΤΣΕΛΣΙ
Αφιλόξενο το Λίμπερτι για τους “μπλε” (δύο ισοπαλίες με 1-1 την τελευταία διετία), που έρχονται από μεγάλη πρόκριση επί της Παρί στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Μουρίνιο ξέρει ότι για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα θα πρέπει η ομάδα του να μην κάνει λάθη μέχρι το τέλος της σεζόν. Δεν είναι αδιάφορη βαθμολογικά η Σουόνσι (5-5-6 εντός) αφού ακόμα η παραμονή δεν έχει εξασφαλιστεί, στο 1,80+ πάντως το διπλό παίζεται.
345.        ΧΑΛ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.
Ημιτελικός για το αγγλικό κύπελλο, στο Γουέμπλεϊ φυσικά το παιχνίδι, γιορτή και παράλληλα ματς της σεζόν για τις δύο ομάδες, στοιχηματικά φυσικά δεν ακουμπιέται, μόνο για μάτι.
346.        ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ
Φυσικά και over (14/14 εντός η Χόφε), σε οποιοδήποτε όριο, βοηθάει σαν αντίπαλος η Άουγκσμπουργκ που έχει 9/15 over 2,5 και GG εκτός.
347.        ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ – ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ
Νο Bet.
348.        ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ – ΧΑΚΕΝ
No Βet.
349.        ΓΚΕΝΚ - ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ
Χωρίς στόχο στα πλέι-οφ η ντεφορμέ Γκενκ, αλλά το ματς είναι ντέρμπι και η Σταντάρ Λιέγης δεν καθαρίζει τέτοια παιχνίδια εύκολα. Τα under/NG έχουν καλές τύχες, 0-1/0-2/1-2/(0-0)/(1-1) σκορ καλύτερα για όποιο θέλει να στηρίξει την πρωτοπόρο.
350.        ΑΡΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Τελευταία αγωνιστική στη Σουπερλίγκα, ο Άρης θα προσπαθήσει να αποχαιρετήσει την κατηγορία με μια νίκη, ίσως και να τα καταφέρει.
351.        ΒΕΡΟΙΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Τσιμεντένιος άσος, κανείς δεν μπορεί να τα βάλει με τη Μπαρτσελόνα της Ημαθίας.
352.        ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
Αδιάφορο βαθμολογικά , υποψήφιο για γκολ και θέαμα.
353.        ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ
Θα το πάρει λογικά ο ΠΑΟΚ, που έχει ανάγκη τους βαθμούς για τα πλέι-οφ, αξία υπάρχει και GG/οver.
354.        ΞΑΝΘΗ –ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
H μάχη της αγωνιστικής, η Ξάνθη (θεωρώντας δεδομένες τη νίκη της Βέροιας και την ήττα του Απόλλωνα) με νίκη σώζεται, με κάθε άλλο αποτέλεσμα πέφτει απευθείας. Ο Παναθηναϊκός μεσοβδόμαδα έχει κύπελλο και αυτό το ματς τον ενδιαφέρει περισσότερο, θα αγωνιστεί χωρίς τον Μπεργκ αλλά το χατίρι στον Πανόπουλο δύσκολα θα κάνει. Λογικά θα έχουμε γκολ εκατέρωθεν, θα περιμένουμε 11άδες και το live για περισσότερα.
355.        ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΠΟΛ. ΣΜΥΡΝΗΣ
Άσος.
356.        ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΟΦΗ
Το ματς της χρονιάς –ίσως και της εικοσαετίας- δίνει ο ΟΦΗ μεσοβδόμαδα στη Λεωφόρο για το κύπελλο, δεν τον ενδιαφέρει τι θα γίνει στο Αγρίνιο. Άσος.
357.        ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
Θα τους πάρει τους βαθμούς που θέλει ο Ατρόμητος. Διπλό.
358.        ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
Βολική ισοπαλία με ανάλογη απόδοση, δεν αξίζει προφανώς στο 1,40 να πονταριστεί, ενώ δεν αποκλείεται καθόλου αν η Ξάνθη χάνει στο τέλος να χαλάσει κιόλας.
359.        ΕΪΜΠΑΡ – ΤΕΝΕΡΙΦΗ
Δεύτερη η Εϊμπάρ (9-4-3 εντός) που κρατάει την απευθείας άνοδο (+4), οριακά εκτός πλέι-οφ η Τενερίφη (4-5-7 εκτός). Την πρώτη τους ήττα μετά από 11 αγώνες γνώρισαν οι δυνατοί εντός έδρας γηπεδούχοι, σε καλή κατάσταση όμως και οι φιλοξενούμενοι που πραγματοποιούν θετικές εμφανίσεις. Μονόδρομος τα λίγα γκολ όταν αγωνίζεται η Εϊμπάρ.
360.        ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ – ΣΟΓΚΝΤΑΛ
Στην έδρα της θα στηριθχεί –και –φέτος η Μπόντο Γκλιμτ, θα κρατήσουμε τον άσο της κόντρα στη μέτρια ποιοτικά Σόγκνταλ.
361.        ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ 08 – ΣΤΑΡΤ
Over 3,5 και τα δύο πρώτα ματς της Σταρτ τη φετινή σεζόν, η Σάρπσμποργκ δείχνει να μπαίνει δυνατά στο πρωτάθλημα, θα πάμε με τα γκολ έχοντας στο πίσω μέρος τους μυαλού μας και τον άσο.
362.        ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ – ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ
Σαφώς αποδυναμωμένη φέτος η πρωταθλήτρια Στρόμσγκοντσετ, πολύ ισορροπημένη η Άαλεσουντ, μπορεί το θετικό αποτέλεσμα.
363.        ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΟΥΝΤ – ΟΥΛΕΝΣΑΚΕΡ
Αμφότερες ηττήθηκαν στην πρεμιέρα χωρίς να σκοράρουν, πάμε στο επόμενο.
364.        ΜΠΡΙΝΕ – ΜΠΑΕΡΟΥΜ
Το 4-3 της Μπάερουμ κόντρα στη Χόνεφος δείχνει ότι ο άσος θέλει προσοχή.
365.        ΝΕΣΤ ΣΟΤΡΑ - ΧΑΜ ΚΑΜ
Με διπλό στην Ρανχάιμ (1-2) ξεκίνησε η νεοφώτιστη Νεστ Σότρα, προχωράμε. 
366.        ΣΤΡΟΜΕΝ – ΡΑΝΧΑΪΜ
Νο Bet.
367.        ΧΟΝΕΦΟΣ – ΜΙΟΝΤΑΛΕΝ
4-3 ηττήθηκε από τη Μπάερουμ στην πρεμιέρα η Χόνεφος, 3-1 κέρδισε τη Μπρίνε η Μιόνταλεν, κρατάμε τα γκολ.
368.        ΧΟΝΤ – ΤΡΟΜΣΝΤΑΛΕΝ
Νο Bet.
369.        ΑΡΟΥΚΑ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ
Τέσσερις βαθμούς από τον υποβιβασμό απέχει η Αρούκα (4-2-7 εντός) θα αγωνιστεί πάντως μακριά από τη φυσική της έδρα, πρωτοπόρος η Μπενφίκα (10-2-1 εκτός) που είναι στο +6, έχει κύπελλο με την Πόρτο μεσοβδόμαδα όμως και την παίρνει να κάνει και μια γκέλα. +1,25 ασιατικός άσος.
370.        ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ
Πρώτη και σχεδόν σίγουρα πρωταθλήτρια η Φενερμπαχτσέ (12-2-0 εντός), είδε ένα σερί πέντε νικών να σπάει από την Γαλατά. Ένα βαθμό πίσω από την σωτηρία είναι η Αντάλιασπορ (3-6-5 εκτός) που παραμένει χωρίς νίκη από τα τέλη Γενάρη έχοντας 7/10 ισοπαλίες έκτοτε. Καταιγιστική η Φενέρ εντός αλλά θα έχει και πέντε απουσίες, με τους φιλοξενούμενους να μην εμπνέουν όμως για κόντρα.
371.        ΑΛΑΒΕΣ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Β
Τελευταία η Αλαβές (4-8-5 εντός) που βρίσκεται στο -6 από τη σωτηρία, ένα βαθμό πίσω από την παραμονή η Ρεάλ Β' (5-2-9 εκτός). Από το κακό στο χειρότερο πάνε οι γηπεδούχοι που έχουν για ταρίφα τα δύο γκολ παθητικό σε κάθε ματς και η νίκη είναι μονόδρομος γι' αυτούς, να βάζουν τέλος στην καλή φόρμα που είχαν προ μηνός δείχνουν οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι όμως εκτός έδρας βρίσκουν δίχτυα. Over 2,25.
372.        ΓΚΑΪΣ – ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ
Σκληρό ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που κοιτάνε ψηλά, θα απέχουμε.
373.        ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ – ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ
Νέο μεγάλο ματς για την Άαλμποργκ (8-5-0 εντός), που με το 2-3 στην έδρα της Μίντιλαντ έπιασε κορυφή, μένει να δούμε αν αυτή θα της προκαλέσει ζαλάδες. Βαριά η φανέλα της Μπρόντμπι (5-5-3 εκτός), ο άσος κρίνεται χαμηλός.
374.        ΧΕΤΑΦΕ - ΑΤΛ. ΜΑΔΡΙΤΗΣ
4-6-6 εντός η μαχόμενη για την παραμονή Χετάφε, 11-1-3 εκτός η πρωτοπόρος Ατλέτικο Μαδρίτης που κάνει την καλύτερη σεζόν της σύγχρονης ιστορίας της, τα συνεχόμενα ματς σε πρωτάθλημα/CL δεν αφήνουν για εξτραβαγκάνζες, και οι έξι τελευταίες νίκες της ήταν επαγγελματικές (1-0/2-0/2-1 τα σκορ που έφερε). Κάτι ανάλογο περιμένουμε να δούμε και εδώ, 0-1/0-2/1-2/1-3 η επιλογή μας, θα περιμένουμε όμως να δούμε αν Ντιέγκο Κόστα και Αρντά Τουραν θα αγωνιστούν.
375.        ΠΟΥΕΜΠΛΑ - ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ
Νο Bet.
376.        ΤΟΛΟΥΚΑ – ΛΕΟΝ
5-1-0 εντός η 2η της βαθμολογίας Τολούκα, 2-3-2 εκτός η Λεόν, που έρχεται από μεγάλο διπλό στο Μαρακανά επί της Φλαμένγκο (2-3) με το οποίο σφράγισε την παρουσία της στους “16” του Κόπα Λιμπερταδόρες. Εύκολο δεν το λες…
377.        ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ - ΟΝΤ
Χαμηλά ο άσος, 2/2 GG ως τώρα αμφότερες, κάπου μεταξύ No Bet και αμφίσκορου.
378.        ΜΠΡΑΓΚΑ – ΠΟΡΤΟ
Τρεις βαθμούς πίσω από την Ευρώπη είναι η Μπράγκα (7-2-4 εντός) έχει όμως μεσοβδόμαδα ημιτελικό κυπέλλου, όπως και η απογοητευμένη Πόρτο (5-3-5 εκτός) που αποκλείστηκε από το Γιουρόπα με βαρύ σκορ και δεν έχει στόχο στο πρωτάθλημα. Θα στηρίξουμε την Μπράγκα αν και θα ήταν καλύτερα να μην έχει κρίσιμο ματς μεσοβδόμαδα, .
379.        ΝΙΟΥΜΠΛΕΝΣΕ - ΠΑΛΕΣΤΙΝΟ
Αμφότερες με κίνητρο για τους βαθμούς, 5-0-2 μετράει εντός η Νιουμπλένσε, 3-2-2 εκτός η Παλεστίνο, ένα μόλις κλικ παραπάνω στον άσο.
380.        ΟΥΑΤΣΙΠΑΤΟ - ΟΥΝ. ΤΣΙΛΕ
Απογοητευμένη η Ουν. Ντε Τσίλε (3-1-3 εκτός) από την ήττα στο ντέρμπι με την Κόλο Κόλο (0-1) και τον αποκλεισμό στο Κόπα Λιμπερταδόρες, η Ουατσιπάτο (5-0-2 εντός) παλεύει για την παραμονή και μετράει 4-2-1 στα πιο πρόσφατα. 1Χ.
381.        ΜΙΛΑΝ – ΚΑΤΑΝΙΑ
Τρίτη σερί νίκη για τη Μίλαν (7-4-4 εντός) που μείωσε στους πέντε από την Ευρώπη και ελπίζει βάσιμα, οδυνηρή ήττα γνώρισε η Κατάνια (0-2-14 εκτός) που δείχνει να πετάει λευκή πετσέτα όντας επτά βαθμούς πίσω από τη σωτηρία. Μονόδρομος η νίκη για τους γηπεδούχους απέναντι στους απογοητευμένους ουραγούς που εκτός είναι τραγικοί και θα έχουν στον πάγκο προπονητή δύο χρόνια ανενεργό, θα ρισκάρουμε στο 1 & over για καλύτερη απόδοση, καθώς οι φιλοξενούμενοι είναι σάκος του μποξ εκτός Σικελίας και δεν έχουν να χάσουν τίποτα.
382.        ΣΑΝ ΧΟΣΕ – ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ
2/2 over 2,5 έχουν φέρει ως τώρα εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα, προς τα γκολ κοιτάμε ξανά.
383.        ΛΥΩΝ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
Ματς γοήτρου, μια εβδομάδα πριν τον μεταξύ τους τελικό για το Λιγκ Καπ, αμφότερες έρχονται από ευρωπαϊκό αποκλεισμό (εκείνος της Παρί πείραξε σίγουρα πολύ περισσότερο), χωρίς Ιμπραήμοβιτς η Παρί, αλλά στο Σαμπιονά μετράει 8 σερί νίκες χωρίς να δεχθεί γκολ. Ό,τι δείξει το live.    
384.        ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ
Καλή μπάλα παίζει η Ράγιο Βαγιεκάνο (4-3-9 εκτός) από την αρχή της σεζόν, τελευταία έχει καταφέρει να συνδυάσει την απόδοση με τα αποτελέσματα, στα επτά τελευταία μετράει 5-1-1 χάνοντας μόνο στη Μαδρίτη από τη Ρεάλ. Κυνική ομάδα η Εσπανιόλ (7-3-6 εντός), σίγουρα δεν είναι τόσο καθαρό φαβορί όσο δείχνουν οι αποδόσεις. Χ2.
385.        ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ – ΜΑΓΙΟΡΚΑ
Στο -2 από τη σωτηρία βρίσκεται η Πονφεραδίνα (8-4-5 εντός), στο -4 από τα πλέι-οφ και στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη η Μαγιόρκα (4-6-6 εκτός). Ασταθής η απόδοση των γηπεδούχων που έχουν πάψει να εκμεταλλεύονται την έδρα τους, ακόμα πιο ασταθείς οι φιλοξενούμενοι που δεν μπορούν να πλησιάσουν στα πλέι-οφ. Στα GG αρέσκονται οι νησιώτες εκτός έδρας (9/11 τελευταία), πάμε με το αμφίσκορο.
386.        ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ - Ν. ΟΛΝΤ ΜΠΟΪΣ
Ήθελε τουλάχιστον το βαθμό εντός κόντρα στην Ατλέτικο Νασιονάλ για περάσει στους “16” του Κόπα Λιμπερταδόρες η Νιούελς, τελικά έχασε όμως με 1-3 και όπως είναι προφανές υπάρχει απογοήτευση στο στρατόπεδο της. Πολύ κακή η παρουσία της στο Φινάλ (0-3-3 εκτός), στα τέσσερα τελευταία σκόραρε μόλις μια φορά (0-1-3), η Γοδόι μετράει 4-1-1 εντός και παίζει για τη σωτηρία αλλά πλέον και για τον τίτλο. -0,25 ασιατικός άσος.
387.        ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ - ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ
Από δύο σερί νίκες έρχεται η Χιμνάσια (3-2-1 εντός), από δύο σερί ήττες η Άρσεναλ Σαραντί (1-0-5 εκτός), αναγκαστικά μόνο προς τα αριστερά κοιτάμε.
388.        ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ- ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΑΦΑΕΛΑ
5-0-1 εντός η Ρίβερ, 1-3-2 εκτός η Ατλέτικο Ραφαέλα, δεν είναι για τόσο χαμηλά ο άσος, οι “μιγιονέριος” έχουν απουσίες ενώ έρχονται από ήττα.
389.        ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ – ΜΟΝΑΡΚΑΣ
Διπλό στην Πατσούκα (1-3) για την Τσίβας Γουαδαλαχάρα (3-1-2 εντός) στο ντεμπούτο του Λα Βόλπε στον πάγκο της, δίνει εξάποντο για τα πλέι-οφ κόντρα στη Μονάρκας (1-2-3 εκτός), ο άσος έχει προβάδισμα.
390.        ΣΑΝΤΟΣ ΛΑΓΚΟΥΝΑ – ΑΤΛΑΝΤΕ
Κερδίζει η πέφτει η Ατλάντε (3-0-4 εκτός, 4/7 over 2,5), 4-2-1 (4/7 over 2,5 επίσης) το εντός έδρας ρεκόρ της Σάντος Λαγκούνα που θέλει να εδραιωθεί στη Λιγκίγια, από οκτώ σερί over και GG έρχονται οι γηπεδούχοι, η ανάγκη των φιλοξενούμενων ευνοεί στο να συνεχίσουν το σερί τους.
391.        ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ - ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ
Αντίδραση για την κακή φέτος Μπόκα (1-2-3 εκτός) το 3-0 κόντρα στη Γοδόι, μεταξύ 0-0 και 1-0 τα φετινά μας της Κολόν, όποια ομάδα σκοράρει θα το πάρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου