ΜΠΑΡΑ

Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Ο καιρός σήμερα


Δελτίο Καιρού
Για την Κυριακή 6 Απριλίου 2014, θα επικρατεί συννεφιά στη χώρα. Βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν κυρίως στη δυτική, την κεντρική και τη βόρεια Ελλάδα. Η ορατότητα λόγω της αυξημένες υγρασίας και των μεγάλων ποσοτήτων αφρικανικής σκόνης θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί με ένταση, στο Ιόνιο μέχρι 5 μποφόρ και στο Αιγαίο 4 με 6 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά:

Στη Θράκη και στην ανατολική Μακεδονία αναμένονται αρκετές νεφώσεις, αλλά λίγες βροχές. Στο Θρακικό από το απόγευμα θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί άνεμοι 6 με 7 μποφόρ.

Στην υπόλοιπη Μακεδονία, προβλέπονται έντονες βροχές και καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι τους 19 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά οι βροχοπτώσεις θα είναι κατά τόπους ισχυρές.

Στην Πελοπόννησο προβλέπεται άστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες, που θα είναι περισσότερες από το μεσημέρι και μετά. Η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 19 βαθμούς.

Στην Κρήτη προβλέπονται, το πρωί ηλιοφάνεια και σκόνη από την Αφρική και το απόγευμα λασποβροχές. Οι άνεμοι θα είναι εξασθενημένοι.

Στα Δωδεκάνησα, στις Κυκλάδες και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου αναμένονται αραιές νεφώσεις, αφρικανική σκόνη και νοτιοανατολικοί άνεμοι 6 μποφόρ. Από το μεσημέρι οι νεφώσεις θα πυκνώσουν, ενώ οι άνεμοι θα εξασθενήσουν.

Στις Σποράδες, στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά και στην Εύβοια προβλέπονται βροχές και καταιγίδες, που θα είναι κατά τόπους έντονες. Η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 18 με 20 βαθμούς.

Στην Αττική προβλέπονται παροδικές νεφώσεις και αφρικανική σκόνη. Πιθανές βροχές θα σημειωθούν το απόγευμα και το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός αναμένεται άστατος με βροχές κατά διαστήματα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου