ΜΠΑΡΑ

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.


Ο Μίτσελ έκανε αρκετές δοκιμές στη σημερινή προπόνηση έχοντας πάρει τις αποφάσεις του για την αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Σύμφωνα με τα όσα... τέσταρε ο Ισπανός τεχνικός αλλά και τις διάφορες ενδείξεις ο Ρομπέρτο θα είναι κάτω από τα δοκάρια με την τετράδα της άμυνας να αποτελείται από τα δεξιά προς τα αριστερά από τους Σαλίνο, Μανωλά, Μαρκάνο και Χολέμπας. Στον άξονα τον πρώτο λόγο φαίνεται να έχουν οι Μανιάτης και Εντινγκά με τους Κάμπελ και Πέρεζ στα δύο άκρα και ο Τσόρι Ντομίνγκεζ πίσω από τον Ολαϊτάν.
Υπάρχει ακόμα το... σενάριο για τον Μανιάτη ως δεξί μπακ για να βρεθεί ο Σάμαρης με τον Αφρικανό στον άξονα ενώ ο Φουστέρ μπορεί να ξεκινήσει αντί του Πέρεζ ενώ υπάρχει και ένα μικρό ενδεχόμενο να τοποθετηθεί πίσω από τον Αφρικανό.
Φυσικά πιθανότητες για 11άδα έχει και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Ο Μίτσελ φρόντισε να... "ντοπάρει" ψυχολογικά τους παίκτες του, τονίζοντάς τους πως τους περιμένει ένα μεγάλο ματς και ήρθε η ώρα να δείξουν το τι μπορούν να κάνουν.
Ο Βαλντέζ που είναι τελικά στην αποστολή δεν θα είναι βασικός όμως αναμένεται να αποτελέσει μία εκ των τριών αλλαγών του Μίτσελ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου