ΜΠΑΡΑ

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Πεϊσίνοβιτς για Ολυμπιακό


To ρώσικο site sport.ua, εμπλέκει και τον Ολυμπιακό στην προσπάθεια της Ζενιτ να αποκτήσει τον 26 χρονο Σέρβο κεντρικό αμυντικό Νεμάνια Πεϊσίνοβιτς

To ρώσικο site sport.ua, εμπλέκει και τον Ολυμπιακό στην προσπάθεια της Ζενιτ να αποκτήσει τον 26 χρονο Σέρβο κεντρικό αμυντικό Νεμάνια Πεισίνοβιτς.
Δύσκολα να έρθει στον Πειραιά, αφού ο Ολυμπιακός ψάχνει κοινοτικό γιατί οι θέσεις των ξένων παικτών είναι κατειλημμένες. 

 
Η γαλλική Νις έχει στο δυναμικό της,  τον 26 χρονο Σέρβο στόπερ Νεμάνια Πεϊσίνοβιτς, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι και γι αυτό θέλει να τον πουλήσει τώρα για να βάλει κάποια χρήματα στο ταμείο της, σύμφωνα με το ρωσικό site sport.ua
Η Ζενιτ Αγίας Πετρούπολης βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Σέρβου και γίνονται σκληρά παζάρια τον τελευταίο καιρό. Ο παίκτης όμως ισχυρίζεται ότι έχει στα χέρια του άλλες δυο προτάσεις, από τη Λιόν και τον Ολυμπιακό.
Κατά την τρέχουσα περίοδο, ο Πεϊσίνοβιτς αγωνίσθηκε σε  12 ματς και πέτυχε  ένα γκολ στη Ligue 1, αλλά είναι δύσκολο να έρθει στον πρωταθλητή Ελλάδας, γιατί δεν υπάρχει κενή θέση για ξένο και στον Ολυμπιακό ψάχνουν για κοινοτικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου