ΜΠΑΡΑ

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης


Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης
Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης.
 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ
Πρώτο ματς για τους “16” του ελληνικού κυπέλλου, οι δύο τους θα παίξουν την Κυριακή στο ίδιο γήπεδο για το πρωτάθλημα. 6-1-0 (20-6 γκολ) εντός ο πρωτοπόρος του Νοτίου ομίλου της Φούτμπολ Λιγκ Ολυμπιακός Βόλου, 3-2-2 εκτός ο Αστέρας Μαγούλας, 0-3 κέρδισε ο Βόλος στο μεταξύ τους παιχνίδι για το πρωτάθλημα. Άσος και over.
116.        ΡΟΜΑ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ
Νοκ-άουτ αγώνας για τους “16” του ιταλικού κυπέλλου, σκληροτράχηλη η Σαμπντόρια του Μιχάηλοβιτς, η Ρόμα έρχεται από το 3-0 στο Τορίνο κόντρα στη Γιουβέντους, την πρώτη φετινή της ήττα. Δεν θα μπλέξουμε.
---.          ΗΡΑΚΛΗΣ – ΠΑΟΚ
Ντέρμπι από τα παλιά στο Καυτανζόγλειο, ο κόσμος στο γήπεδο θα ντοπάρει τους παίχτες του Ηρακλή (6-1-0 εντός στη Φούτμπολ Λιγκ), αλλά ο ΠΑΟΚ είναι σε άλλο επίπεδο και το κύπελλο αποτελεί βασικό στόχο του. Μόνο για live betting.
117.        ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ
Πρώτο ματς για τους “16” του Κόπα Ντελ Ρέι, θεσμός που ως γνωστόν απασχολεί ελάχιστα τις μικρές και μεσαίες ομάδες της Ισπανίας. Οι συγκεκριμένες δεν είναι από αυτές, ενώ η εύκολη συνέχεια (το ζευγάρι σταυρώνει με το Σανταντέρ-Αλμερία) ίσως τους ανοίξει την όρεξη. Η έδρα δίνει ένα προβάδισμα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, αλλά τίποτα παραπάνω από ό,τι δείχνουν οι αποδόσεις.

118.        ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ – ΧΕΡΕΦΟΡΝΤ
Από τις 28/12 έχουν να αγωνιστούν οι δύο ομάδες, τελευταίο παιχνίδι το μεταξύ τους 1-0 στην έδρα της Χέρεφορντ, που στα τρία πιο πρόσφατα ήταν σαφώς ανεβασμένη αλλά εκτός έδρας έχει μέτριο ρεκόρ (2-3-7). Η Φόρεστ Γκριν είναι σαφώς ποιοτικότερη ομάδα, στην έδρα της τουλάχιστον από την αρχή της σεζόν είναι αποτελεσματική (8-1-2) και ενισχύεται από τη μεταγραφή του καλού έμπειρου φορ Λι Χιούζ. Θα πάμε με τους γηπεδούχους.
119.        ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΙΝΤΕΡ
Σε κακή κατάσταση εδώ και καιρό η Ουντινέζε, το έδειξε και στο πρόσφατο 1-3 κόντρα στη Βερόνα. Η Ίντερ θα κυνηγήσει το κύπελλο, στο πρωτάθλημα πέρασε άνετα από το “Φρίουλι” με 0-3. Διπλό με κάλυψη στο Χ.
120.        ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ – ΛΕΒΑΝΤΕ
Απέθαντη ομάδα η Λεβάντε (3-2-5 εντός στο πρωτάθλημα), το ποδόσφαιρο της σταθερά δεν θέλγει αλλά έχει τον τρόπο να παίρνει αποτελέσματα κόντρα σε ομάδες στα μέτρα της, στο πρωτάθλημα έρχεται από 1-0-6 αλλά κόντρα σε ομάδες του δεύτερου μισού της Πριμέρα έχει μόλις μια ήττα. Η Ράγιο Βαγιεκάνο είναι ομάδα που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο αλλά τα αμυντικά κενά της είναι τεράστια, χτυπητό παράδειγμα το δευτεριάτικο 2-5 από τη Βιγιαρεάλ (από 0-5). Τα πονταρίσματα πάντως πάνε στον άσο.
121.        ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΟΣΑΣΟΥΝΑ
Εμφανές το προφανές.
122.        ΑΟΥΝΤΑΞ ΙΤΑΛΙΑΝΟ - ΣΑΝΤΙΑΓΟ ΓΟΥΟΝΤΕΡΕΡΣ
Από over στην πρεμιέρα έρχονται αμφότερες, πιο ζόρικο εκείνο της Άουνταξ (2-1 από την Κόλο Κόλο), εμφατικό αυτό των Σαντιάγο Γουόντερερς (4-2 το Ουατσιπάτο).  Με τα γκολ θα πάμε και στο μεταξύ τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου