ΜΠΑΡΑ

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης

 
 
ΑΪΓΙΝΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Πρώτο ματς για τους “16” του ελληνικού κυπέλλου, 2-5-0 μετράει εντός έδρας στο πρωτάθλημα ο Αϊγινιακός, 1-3-5 εκτός η Πανιώνιος, θα ρισκάραμε στην ισοπαλία.
100.        ΜΠΡΕΣΤ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
Παιχνίδι με κίνδυνο -νέας- αναβολής, σε τραγική κατάσταση το τερέν, η Παρί όμως δεν χαρίζει κάστανα και κυνηγάει όλους τους πιθανούς στόχους. Εύκολα ή δύσκολα το διπλό θα κάνει την εμφάνιση του.
107.        ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Δυσκολεύεται τα τελευταία χρόνια κόντρα στην Αστέρα ο Ολυμπιακός, αλλά σε ματς κυπέλλου πολύ δύσκολα θα κάνει γκέλα.
108.        ΑΛΚΟΡΚΟΝ – ΕΣΠΑΝΙΟΛ
Πρώτο ματς για τους “16” του Κόπα Ντελ Ρέι, θεσμός που ως γνωστόν απασχολεί ελάχιστα τις μικρές και μεσαίες ομάδες της Ισπανίας. Πιθανό το ροτέισον, ειδικά από τη μεριά της Εσπανιόλ, ξεχωρίζει το under σε καλή απόδοση αφού η Αλκορκόν δυσκολεύεται στο γκολ ενώ η Εσπανιόλ είναι σφιχτή ομάδα, ενώ το γεγονός ότι πρόκειται για το πρώτο παιχνίδι διπλών αναμετρήσεων ευνοεί.

109.        ΜΠΕΤΙΣ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ
Αμφιβάλουμε πολύ ότι ο Γκαρίδο της ουραγού της Πριμέρα Μπέτις θα παρατάξει βασικούς σε αυτή την αναμέτρηση, από τη στιγμή μάλιστα που για τους “πράσινους” της Σεβίλλης ακολουθεί νέος τελικός την Κυριακή, εντός έδρας κόντρα στην Οσασούνα. Στο DNA της Αθλέτικ είναι να κυνηγάει πάντα το κύπελλο (2η σε κατακτήσεις στο θεσμό), διπλό με κάλυψη στο Χ.
110.        ΚΡΟΟΥΛΙ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ
Επαναληπτικός για τον δεύτερο γύρο του κυπέλλου Αγγλίας, τελευταίο ματς και των δύο στις 29/12. Μια κατηγορία πάνω η Κρόουλι, σε καλύτερη κατάσταση στα τελευταία, κρίνεται δίκαιο φαβορί.
112.        ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ
Ημιτελικός για το Λιγκ Καπ Αγγλίας, σε αυτή τη φάση του θεσμού οι αγώνες είναι διπλοί. Η Γουέστ Χαμ εκπέμπει SOS, το Σάββατο ξεφτιλίστηκε από τη Νότιγχαμ (ομάδα της Τσάμπιονσιπ) στο κύπελλο με 5-0, στο πρωτάθλημα μετράει 0-2-5 από την τελευταία της νίκη, Ο Αλαρντάις φέρεται να είναι προ των πυλών της εξόδου. Βέβαια στην προοπτική ενός τελικού θα χτυπήσει τα ματς με τη Σίτι, αλλά χωρίς το Νόλαν και με τις γνωστές μακροχρόνιες απουσίες μοιάζει απίθανο να σταθεί στο Έτιχαντ, ό,τι εντεκάδα και να παρατάξουν οι “πολίτες” (που επίσης λογικά δεν θα αδιαφορήσουν).
113.        ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΕΒΙΑΝ
Εξ αναβολής ματς για το Σαμπιονά, η Εβιάν (2-1-5 εκτός) έχει την 3η χειρότερη άμυνα της κατηγορίας (δέχθηκε γκολ σε 19 από τα 21 φετινά επίσημα παιχνίδια της) και παρότι την έχουμε ικανή να σκοράρει στο “Ζοφρουά Γκισάρ” (5-2-2 με 7/9 over 2,5 και 6/9 GG εντός η Σεντ Ετιέν) βλέπουμε αρκετά δύσκολο να φύγει με θετικό αποτέλεσμα.
114.        ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΚΙΕΒΟ
Νοκ-άουτ αγώνας για τους “16” του ιταλικού κυπέλλου, η Φιορεντίνα είναι η ομάδα που ψάχνει τη διάκριση (βατός ο αντίπαλος στην επόμενη φάση, αφού σταυρώνουν με Κατάνια ή Σιένα), η Κιέβο έχει σαν μοναδικό στόχο τη σωτηρία. Ο άσος ποντάρεται παρότι οι γηπεδούχοι θα στερηθούν τις υπηρεσίες του πρώτου σκόρερ τους Τζουζέπε Ρόσι που τραυματίστηκε και θα λείψει για καιρό.
115.        ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΧΕΤΑΦΕ
Δυσκόλεψε στο πρωτάθλημα τη Μπαρτσελόνα η Χετάφε, και πάλι δεν απέφυγε την ήττα με 2-5. Το χάντικαπ θα καλυφθεί, στοιχηματικό ζητούμενο το GG που έχει καλή προϊστορία (6/10 την τελευταία δεκαετία).
---.          ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ - ΑΛΜΕΡΙΑ
Ματς που η ξεπεσμένη Σανταντέρ μπορεί να βγάλει πείσμα, πάσο ή 1Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου