ΜΠΑΡΑ

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου... Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου.



 
135.        ΝΑΓΚΟΓΙΑ – ΚΑΣΙΒΑ
Δεν κυνηγάνε τίποτα Ναγκόγια και Κασίβα, θα παίξουν για το γόητρο. Από δύο σερί νίκες προέρχονται οι γηπεδούχοι, προς τα εκεί κοιτάμε.
136.        ΝΙΙΓΚΑΤΑ – ΣΕΝΤΑΪ
Τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε στην J-League, αδιάφορες ομάδες στη μέση του βαθμολογικού πίνακα Νιιγκάτα (9-1-5 εντός) και Σεντάι (5-3-8), ούτε τα πολλά γκολ τραβάνε το ενδιαφέρον αφού οι φιλοξενούμενοι παίζουν κλειστά εκτός έδρας.
137.        ΤΟΚΥΟ – ΣΟΝΑΝ
Εκτός στόχων στο πρωτάθλημα το Τόκυο (8-1-6 εντός), ούτε με θαύμα δεν σώζεται η Σονάν (θέλει 3/3 νίκες, 3/3 ήττες της Κόφου και να καλύψει 14 γκολ διαφορά), τα γκολ αποτελούν διέξοδο, από έξι σερί GG προέρχονται οι φιλοξενούμενοι.
---.          ΚΟΦΟΥ – ΤΡΙΝΙΤΑ ΟΪΤΑ
Και με ένα μόλις βαθμό κόντρα στην ουραγό και εδώ και καιρό πεσμένη Οΐτα (2-3-10 εκτός) η Κόφου σώζεται και μαθηματικά, η λογική λέει ότι θα κερδίσει.
139.        ΑΜΚΑΡ – ΚΟΥΜΠΑΝ
5-2-0 εντός η Άμκαρ, τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα η Κουμπάν (2-2-4 εκτός) που με τον Γκοντσαρένκο ανεβάζει στροφές. Πάσο.
140.        ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ - ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ
Ντέρμπι κορυφής, με τον άσο να πληρώνει το ταπεινό 1,50+, όμως η ποιότητα, η φόρμα πριν τη διακοπή και η έδρα (4-2-0) της Καϊζερσλάουτερν  δεν επιτρέπουν για ψηλότερα. 3-3-1 εκτός η Ουνιόν αλλά κόντρα σε τέτοιες ομάδες το ποδόσφαιρο της δεν έχει απαντήσεις, όπως έδειξε και στο πρόσφατο 4-0 από την Κολωνία.
141.        ΚΟΛΩΝΙΑ – ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ
Ανεβασμένη με τον Χάζενχουτλ στο τιμόνι η Ίνγκολσταντ (2-1-0 αήττητο, 2-2-3 εκτός), στην έδρα της Κολωνίας (3-3-0 εντός) όμως όπως και να ‘χει πολύ δύσκολα θα γλιτώσει. Ψίχουλα πληρώνει ο άσος, δεν θα μπλέξουμε.
142.        ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ. – ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ
Ντέρμπι του Γιόρκσαϊρ, 12/14 GG μετράει φέτος η Σέφιλντ Γουένσντεϊ (1-3-2 εντός), από επτά σερί έρχεται η Χάντερσφιλντ. Goal/Goal.
143.        ΕΒΕΡΤΟΝ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
To ντέρμπι του Μέρσεϊσάιντ, με την παράδοση τα τελευταία χρόνια να δείχνει Λίβερπουλ, 3-2-0 το εντός έδρας ρεκόρ της Έβερτον, 2-2-1 το εκτός των “κόκκινων”, ματς για μάτι, στοιχηματικά μόνο στο Χ θα ρισκάραμε pregame.
144.        ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ – ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ
Ντεμπούτο του Μπρούστερ στον πάγκο της Χιμπέρνιαν (3-0-3 εκτός),είχε χρόνο στη διακοπή να γνωρίσει το ρόστερ της νέας του ομάδας, δεν είναι φόβητρο η Σεντ Μίρεν (2-2-2 εντός). 0:0 ασιατικό διπλό.
145.        ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ
Ντέρμπι στη Μόσχα, και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε καλή κατάσταση, 6-1-1- εντός η ΤΣΣΚΑ, 5-1-2 εκτός η Σπαρτάκ. Τριπλή.
146.        ΛΑΝΣ – ΣΑΤΟΡΟΥ
6-1-0 εντός η Λανς, 0-1-6 εκτός η Σατορού, το πράγμα πάει από μόνο του…
147.        ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΟΦΗ
Ανεβασμένος θα εμφανιστεί λογικά ο Απόλλωνας λόγω του νέου του τεχνικού, δεν αναμένεται να αλλάξει και πολλά πάντως αφού είναι μόλις μια βδομάδα στην ομάδα. Ο ΟΦΗ κέρδισε τον Άρη και έκανε το καλύτερο φετινό του εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΣ τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές και δείχνει ικανός να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από τη Ριζούπολη, ενδεχόμενο που πληρώνει 3,20 στον Stoiximan.
148.        ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ
Νο Bet.
149.        ΡΙΖΕΣΠΟΡ – ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ
Μόνο καλό μπορεί να έκανε η διακοπή στις δύο ομάδες, η Ριζεσπόρ (3-1-1) μετά το καλό ξεκίνημα μέτρησε 0-3-3, η Καϊσέρισπορ (0-3-2 εκτός) είναι ουραγός στην Τουρκία, θέση που δεν αξίζει στο ρόστερ της. Οι τιμές του Χ2 προκαλούν, με τον περσινό πρώτο σκόρερ των φιλοξενούμενων Μπόμπο να επιστρέφει στη δράση.
150.        ΚΟΒΕΝΤΡΙ – ΤΡΑΝΜΙΡ
Πανίσχυρη στο “Σίξφιλντς” η Κόβεντρι (6-1-1 με 22-14 γκολ, 4,5 κατά μ.ο.), 6-3-0 τρέχει αήττητο, στο 90’ με πέναλτι έχασε την Κυριακή τη νίκη στη σκληρή έδρα της Μπράντφορντ (3-3). Αήττητη στα πέντε τελευταία (2-3-0) η Τρανμίρ (2-2-4 εκτός) αλλά χωρίς να παίζει κανένα ποδόσφαιρο αξιώσεων, όντας μάλιστα πολύ τυχερή σε αρκετά από αυτά. Η επίθεση των γηπεδούχων αποτελεί εχέγγυο για τον άσο.

 

151.        ΒΙΡΤΟΥΣ ΛΑΝΤΣΙΑΝΟ – ΒΑΡΕΖΕ
Σαν να αρχίζει η κάθοδος της Βίρτους Λαντσιάνο (0-1-2 στα τρία τελευταία, 3-3-0 εντός). Θα ρισκάρουμε στο Χ.
152.        ΓΙΟΥΒΕ ΣΤΑΜΠΙΑ – ΤΡΑΠΑΝΙ
Γυροφέρνει εδώ και καιρό την επιστροφή της στις νίκες η Γιούβε Στάμπια (0-2-4 εντός), τελικός για τον τεχνικό της το ματς κόντρα στην Τραπάνι (1-3-3 εκτός) που επέστρεψε στις νίκες μετά από εννέα αγωνιστικές (0-4-5) με το 2-1 επί της Νοβάρα. Προς τον άσο κοιτάμε, αν και για να έρθει λογικά οι γηπεδούχοι θα πρέπει να σκοράρουν πάνω από μια φορά.
153.        ΚΑΡΠΙ – ΣΙΕΝΑ
Στη 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Σέριε Β’ οι δύο ομάδες, από μεγάλο διπλό στο ντέρμπι με τη Μόντενα έρχεται η Κάρπι, που εντός έδρας όμως είναι αναποτελεσματική (1-2-3), επέστρεφε στις νίκες με το 2-0 επί της Σπέτσια η Σιένα αλλά εκτός έδρας φέρνει σχεδόν αποκλειστικά Χ (0-5-1). Δείχνε να ισορροπεί πάνω στο 1-1.
154.        ΚΡΟΤΟΝΕ – ΑΒΕΛΙΝΟ
Κορυφή έπιασε η νεοφώτιστη Αβελίνο με το 2-1 στο ντέρμπι κόντρα στη Γιούβε Στάμπια, 6-0-2 το ρεκόρ της στα οκτώ τελευταία, δύο σερί διπλά σημείωσε στις πιο πρόσφατες εξόδους της (2-2-2 ρεκόρ εκτός). 3-1-2 μετράει εντός η Κροτόνε, μόλις για δεύτερη φορά φέτος δεν βρήκε δίχτυα στο πρόσφατο 2-0 κόντρα στη Βαρέζε. Δύσκολο στην πρόβλεψη, και με τα γκολ δεν βγαίνει άκρη.
155.        ΜΠΑΡΙ – ΠΑΝΤΟΒΑ
Εξάποντο στην ουρά της Σέριε Β’, δεν τα κατάφερε στη Λατίνα η Μπάρι (1-0), επιστρέφει στην έδρα της όπου μετράει 3-2-1 υποδεχόμενη την Πάντοβα του 0-0-6 εκτός, που δεν μπόρεσε να συνεχίσει το νικηφόρο εντός έδρας σερί της (3 νίκες μετρούσε) κόντρα στη Μπρέσια (0-0). Όλες οι φετινές νίκες των γηπεδούχων στο γκολ, όπως και οι τελευταίες ήττες της Πάντοβα, Μπάρι win by 1 και Χ οι επιλογές μας.
156.        ΜΠΡΕΣΙΑ – ΤΣΕΖΕΝΑ
Στάθηκε πολύ καλά στη Πάντοβα η Μπρέσια (1-4-2 εντός) αλλά για ακόμα ένα ματς δεν κατάφερε να ξεκολλήσει από το Χ. 3-1-2 το εκτός έδρας ρεκόρ της Τσεζένα, 2-5-1 μετράει στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της, 2-9-3 συνολικά οι γηπεδούχοι. Φαβορί χωρίς λόγο ο άσος, ρισκάρουμε στο Χ, έχει πολύ 1-1 αφού οι φιλοξενούμενοι σκόραραν σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια τους μέχρι στιγμής ενώ προέρχονται και από 7/8 GG.
157.        ΣΠΕΤΣΙΑ – ΕΜΠΟΛΙ
3-3-1 εντός η Σπέτσια, που στάθηκε καλά στην έδρα της Σιένα, η Έμπολι (3-0-3 εκτός) καθάρισε με 3-0 τη Βίρτους Λαντσιάνο προσπερνώντας την στη βαθμολογία, σωστά μοιρασμένο στη μέση, κοιτάμε προς το GG.
158.        ΤΕΡΝΑΝΑ – ΜΟΝΤΕΝΑ
Από την πρώτη εντός έδρας ήττα της –στο ντέρμπι μάλιστα με την Κάρπι- προέρχεται η Μόντενα, εκτός έδρας μετράει 0-3-4, δεν θα έχει στη διάθεση της τον αρχισκόρερ της Μπαμπακάρ (14 αγ./9 γκολ) ενώ απειλείται και με αφαίρεση βαθμών. 3-1-3 το εντός έδρας ρεκόρ της Τερνάνα, λογικό σημείο ο άσος.
 

Πάμε Στοίχημα LIVE

159.        ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ – ΡΕΤΖΙΝΑ
Στα τρία πιο πρόσφατα η Τσιταντέλα (2-2-3 εντός) απέσπασε ισοπαλίες στις σκληρές έδρες των Τσεζένα και Σιένα, ενώ γνώρισε κατάφορα άδικη ήττα με 0-1 από την Πεσκάρα. Πέντε σερί εκτός έδρας ήττες μετράει η Ρετζίνα, θα πάμε με τον άσο στο -0,25 ασιατικό χάντικαπ.
160.        ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦ. – ΣΑΛΚΕ
Η Άιντραχτ είχε την ευκαιρία να ανασυγκροτηθεί στη διακοπή, καθώς ερχόταν από εφτά σερί αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-4-3) και ψάχνει το πρώτο εντός έδρας της τρίποντο κόντρα στη Σάλκε. Οι «βασιλικοί μπλε», πάντως, έχουν βελτιωθεί αρκετά, έχουν μάθει να παίζουν με τις απουσίες τους και στα έξι τελευταία στο πρωτάθλημα μετράνε 4-1-1 (η ήττα από την Ντόρτμουντ), αλλά και 3-1-0 στα τέσσερα πιο πρόσφατα εκτός. Από τα καλά ματς της αγωνιστικής το συγκεκριμένο, βλέπουμε να γέρνει προς τα δεξιά, ειδικά αν δεν αγωνιστούν οι αμφίβολοι των γηπεδούχων (Άιγκνερ, Μάιερ). 1,95 πληρώνει το 0:0 ασιατικό διπλό στην Bet365.
161.        ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ
Αβασάνιστα βγαίνουν  σαν σημείο τα πολλά γκολ στην αναμέτρηση των δύο ομάδων, μιας και τα στατιστικά τους μιλούν από μόνα τους, ενώ ειδικά η Χόφενχαϊμ, δεν ξέρει τι σημαίνει άμυνα. Το over στο 1,725 της Bet365 επέλεξε σε δυάδα ο B66, στο να φύγουν αλώβητοι οι φιλοξενούμενοι πόνταρε, από την πλευρά του, ο Bethunter, προτιμώντας το ασιατικό διπλό +0,5 της ίδιας εταιρίας (1,825).
162.        ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ
Η Φράιμπουργκ έχει δείξει στο ξεκίνημα της σεζόν ότι δεν μπορεί φέτος να διαχειριστεί τρεις διοργανώσεις μαζί, είχε όμως την ευκαιρία να ανασυγκροτηθεί κατά τη διάρκεια της διακοπής και σίγουρα πρόκειται για μια πολύ πιο έμπειρη και ποιοτικότερη ομάδα. Η Μπράουνσβαϊγκ έχει ψυχολογία μετά τα δύο σερί θετικά της αποτελέσματα, μεγάλο της πρόβλημα όμως είναι η επίθεση, σκοράροντας μόλις 8 γκολ σε 12 ματς. Προς τα δεξιά γέρνει το ματς, ο Bethunter πρόλαβε το +0,25 ασιατικό διπλό στο 1,95 πριν πέσει στο 1,80 στην Bet365.
163.        ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ
Η Βόλφσμπουργκ ήταν σίγουρα μία από τις ομάδες που δεν ήθελαν τη διακοπή των Εθνικών ομάδων, καθώς είχε σημειώσει τέσσερις σερί νίκες και τώρα ταξιδεύει σε μία έδρα όπου μετράει 2-1-5 τα τελευταία χρόνια. Η Νυρεμβέργη αντίθετα ωφελήθηκε από τη διακοπή, καθώς κατάφερε να ανασυγκροτηθεί, ψάχνοντας ακόμα την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Εδώ και τρία ματς οι φιλοξενούμενοι έχουν νέο προπονητή και άξιζαν πολλά παραπάνω από όσα πήραν με τον Φέρμπεϊκ στον πάγκο. Κάποια στιγμή αυτά θα… επιστραφούν, είμαστε αντίθετοι στο χαμηλό διπλό (2,17), δεν θα λέγαμε όχι στο 3,40 του άσου στον Stoiximan ή στο πιο συντηρητικό +0,25 της Bet365στο 1,975.
164.        ΧΕΡΤΑ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ
Φορμαρισμένες επιθετικά και οι δύο ομάδες, που προέρχονται από παιχνίδια με γκολ και πλούσιο θέαμα. Πάντα με επιθετικό σχήμα παρατάσσεται η Λεβερκούζεν, που διαθέτει ταχύτητα και ποιότητα στη γραμμή κρούσης της, ενώ κόντρα στο Αμβούργο έδειξε ότι δεν αποτελεί και υπόδειγμα σταθερότητας αμυντικά. Ικανοποιητικό το 1,80 στο οποίο προσφέρει το over o Stoiximan.
165.        ΑΡΣΕΝΑΛ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ
Κρας-τεστ για Άρσεναλ και Σαουθάμπτον, δεν στέκουν οι τιμές του άσου κόντρα στην καλύτερη άμυνα της Πρέμιερ, +1 ασιατικό διπλό.
 
166.        ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ
Οι δύο νίκες κόντρα σε Τσέλσι (2-0) και Τότεναμ (0-1) έχουν χτίσει μομέντουμ για τη Νιούκασλ (2-2-1 εντός), η διακοπή λίγο ματς τα χαλάει αλλά η Νόριτς του 1-0-4 εκτός είναι αντίπαλος στα μέτρα της. Άσος.
167.        ΣΤΟΟΥΚ – ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ
Εξάποντο παραμονής, 1-3-1 εντός η Στόουκ, 0-1-4 εκτός η Σάντερλαντ, και οι δύο θα κοιτάξουν κατά κύριο λόγο να μη χάσουν. Under,
168.        ΦΟΥΛΑΜ – ΣΟΥΟΝΣΙ
Το παιχνίδι αποτελεί μια από τις τελευταίες ευκαιρίες της Φούλαμ να «στρίψει» εγκαίρως, μιας και η μέχρι τώρα παρουσία της είναι κάκιστη. Η διοίκηση δεν άλλαξε προπονητή, αλλά πέρασε το μήνυμά της με την πρόσληψη Μόλεστιν ως «νούμερο δύο», την ώρα που η Σουόνσι δείχνει να βρίσκεται εκτός φόρμας και παρατάσσεται χωρίς τον καλύτερο παίκτη της. Τον ασιατικό άσο +0,25 επέλεξε ο Bethunter, στο 1,90 της Bet365.
169.        ΧΑΛ - ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ
Εξάποντο παραμονής ανάμεσα σε δύο νεοφώτιστες που λογικά θα δεινοπαθήσουν μέχρι να σωθούν, καλύτερη ομάδα η Χαλ (3-2-0 εντός), η Κρίσταλ Πάλας  (5/5 ήττες εκτός) συνεχίζει με τον υπηρεσιακό Μίλεν που την έχει σφίξει πολύ. 1-0/2-0/2-1/(1-1)/(0-0).
170.        ΓΟΥΙΓΚΑΝ – ΜΠΡΑΪΤΟΝ
Πολύ ευπρόσδεκτη η διακοπή για τη Γουίγκαν (που έχει και Ευρώπη), σε αυτή πήρε με δύο σερί νίκες, 4-3-0 το εντός έδρας ρεκόρ της, η Μπράιτον (2-3-2 εκτός) παίζει κλειστά μακριά από την έδρα της, θα πάμε με τον άσο.
171.        ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ – ΜΠΟΛΤΟΝ
Ρυθμό –και νίκες- είχε βρει πριν τη διακοπή η Μπόλτον (2-2-3 εκτός), η Γουότφορντ (3-2-2 εντός) με τέσσερα ματς χωρίς νίκη έκανε κοιλιά. Δεν θα μπλέξουμε.
172.        ΙΠΣΟΥΙΤΣ – ΛΕΣΤΕΡ
Από το πουθενά κακή εμφάνιση και ήττα (0-2 από τη Φόρεστ) στο τελευταίο ματς της η Λέστερ (4-1-2 εκτός), δεν φημίζεται για τις άνετες νίκες της και κόντρα στην ιδιαίτερα μαχητική Ίπσουιτς (4-1-2 εντός) δεν θα έχει εύκολο έργο. Χ.
173.        ΚΠΡ – ΤΣΑΡΛΤΟΝ
Λονδρέζικο ντέρμπι, τα περσινά άρχισε πάλι η Τσάρλτον, δύο νίκες στα δέκα τελευταία, αμφότερες εκτός με σκορ 0-1 (2-2-3 ρεκόρ). Ομάδα του μισό-μηδέν η ΚΠΡ (6-1-0 εντός), θα ρισκάρουμε στα 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη στα 0-0/1-1.
174.        ΛΙΝΤΣ – ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ
Με τον Καράνκα στην άκρη του πάγκου η Μίντλεσμπρο (1-2-4 εκτός),η Λιντς (4-1-2 εντός) επιθετικά πετούσε φωτιές πριν τη διακοπή. Κρατάμε το over για το live, 4/7 μετράνε εντός και εκτός έδρας οι δύο ομάδες αντίστοιχα.
175.        ΜΙΛΓΟΥΟΛ – ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ
Πρόωρο εξάποντο παραμονής, η διακοπή το κάνει ακόμα πιο δύσκολο στην πρόβλεψη αφού η Μπάρνσλεϊ (0-1-6 εκτός) ήταν αήττητη στα τέσσερα τελευταία ενώ η Μίλγουολ  ως τώρα παρουσιάζεται ή του ύψους ή του βάθους.
176.        ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ – ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ
Πολύ σκληρή για να πεθάνει η Μπλάκπουλ (7-6-2 ρεκόρ), δεν είναι ποτέ φαβορί η Μπέρμιγχαμ (2-1-4 εντός) που θα έχει και απουσίες. Χ2.
177.        ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ – ΡΕΝΤΙΝΓΚ
Αμφότερες ασταθείς (4-1-2 εντός η Μπλάκμπερν, 2-2-3 εκτός  η Ρέντινγκ), η διακοπεί θολώνει ακόμα περισσότερο τα νερά.
178.        ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ – ΝΤΕΡΜΠΙ
Επιθετική μέχρι στιγμής η Ντέρμπι (4-1-2 εκτός με 6/7 over 2,5 και 5/7 GG) του ΜακΛάρεν, η Μπόρνμουθ παίζει πάντα για τη νίκη (4-0-3 εντός με 4/7 over 2,5 και GG). Πάμε με τα γκολ.
179.        ΝΟΤΙΓΧΑΜ – ΜΠΕΡΝΛΙ
Ντέρμπι κορυφής, 4-2-1 εντός η Νότιγχαμ Φόρεστ, 5-1-1 εκτός η πρωτοπόρος Μπέρνλι. 2-3 γκολ το αγαπημένο φετινό σύνολο των φιλοξενούμενων (13/15), συνηγορεί και η πρόσφατη προϊστορία.
180.        ΓΟΥΛΒΣ - ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ
Σωστά ψηλά ο άσος της Γουλβς (2,20+), παρά το 6-1-1 εντός δεν θαμπώνει με τις εμφανίσεις της και υποδέχεται την ποιοτική Μπρέντφορντ (4-2-2 εκτός)που έρχεται από πέντε σερί νίκες.
181.        ΚΡΟΟΥΛΙ – ΓΟΥΟΛΣΟΛ
Κοιλιά κάνει η Κρόουλι (4-1-3 εντός), στο Καρλάιλ το Σάββατο έσωσε το βαθμό στο 88’, είχαν προηγηθεί τέσσερις σερί ήττες για την ομάδα του Μπάρκερ. Καλύτερα αποδίδει εκτός η Γουόλσολ (4-2-2), προέρχεται από το 2-0 επί της δυνατής Πιτέρμπορο, με το +0,25 ασιατικό διπλό θα πάμε.
182.        ΚΡΟΥ - ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ
Ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο η Κρου (2-3-3 εντός), τελευταία δείχνει μόνο το άσχημο πρόσωπο της (0-2-4 στα πιο πρόσφατα επίσημα), μεσοβδόμαδα γνώρισε ήττα με 0-2 από τη Γουίκομ (ομάδα της Λιγκ 2) για το κύπελλο. Η Πορτ Βέιλ (3-0-5 εκτός) προέρχεται από 3-0-1 στο πρωτάθλημα και βρήκε δίχτυα στις επτά τελευταίες εξόδους της, ενώ δεν είχε υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα. Ελαφρύ φαβορί το διπλό, θα προτιμήσουμε όμως τα γκολ, 6/8 over 2,5 μετράνε εντός οι γηπεδούχοι, 5/8 εκτός οι φιλοξενούμενοι.
183.        ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ – ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ
Πριμοδοτείται και πάλι λόγω ονόματος η ΜΚ Ντονς (5-2-1 εντός), ξεκουράστηκε την προηγούμενη εβδομάδα αλλά με δύο νίκες στο γκολ στα έξι τελευταία ματς πρωταθλήματος (2-0-4) δεν μπορεί να δίνεται τόσο φαβορί κόντρα στην αξιόμαχη Μπράντφορντ (2-4-2 εκτός) του εξαιρετικού φορ Γουέλς που επέστρεψε στην αγωνιστική δράση με χατ-τρικ κόντρα στην Κόβεντρι (3-3). Χ2.
184.        ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.
Το ντέρμπι των ξεπεσμένων “αριστοκρατών” της Λιγκ 1, μεγάλα ονόματα στην κατηγορία Μπρίστολ Σίτι και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ αλλά αμφότερες έχουν ξεκινήσει άσχημα με αποτέλεσμα να βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία. Σημάδια στριψίματος βγάζει η Σίτι (3-2-0 στα πιο πρόσφατα, 1-4-3 εντός στο πρωτάθλημα), οι “λεπίδες” παρότι έχουν ανέβει αγωνιστικά με τον Κλαφ Τζούνιορ στο τιμόνι παραμένουν αναποτελεσματικές, τσάμπα ήττα έκαναν το Σάββατο κόντρα στην Τζίλιγχαμ (1-2). 0-1-7 το εκτός έδρας ρεκόρ των φιλοξενούμενων, κανονικά θα έπρεπε να κοιτάμε προς τα αριστερά αλλά δεν θα προτιμήσουμε την αποχή.
185.        ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ – ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ
Δεδομένη η ποιοτική ανωτερότητα της Πιτέρμπορο (5-1-2 εντός), δεν μπορούμε όμως να παραβλέψουμε το γεγονός ότι προέρχεται από τρεις ήττες και τέσσερα ματς χωρίς νίκη στη Λιγκ 1. 2-1-5 το εκτός έδρας ρεκόρ της Στίβενεϊτζ, δεν είναι η ομάδα που θα στηρίξουμε εκτός έδρας, αλλά δεν θα πάμε και στον μικρό σε απόδοση άσο.
186.        ΠΡΕΣΤΟΝ – ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ
Σοβαρή και αποτελεσματική ομάδα η Πρέστον, προέρχεται από μεγάλο διπλό στην έδρα της εκ των πρωτοπόρων Λέιτον Όριεντ με 0-1 (πρώτη ομάδα της Λιγκ 1 που κατάφερε κάτι τέτοιο), μόνο τον άσο της κοιτάμε παρά το γεγονός ότι δεν κέρδισε κανένα από τα τρία τελευταία εντός (3-4-1 ρεκόρ) καθώς και το ότι η Κόλτσεστερ (1-5-2 εκτός) σκόραρε σε 7/8 εξόδους της.
187.        ΡΟΔΕΡΑΜ – ΚΑΡΛΑΪΛ
Αρκετές οι εντός έδρας γκέλες της Ρόδεραμ (2-4-2) φέτος, ακόμα και όταν παίζει καλά δεν καθαρίσει τα παιχνίδια και το έχει πληρώσει, η Καρλάιλ (2-3-3 εκτός) μπορεί να της δημιουργήσει προβλήματα.
188.        ΣΟΥΙΝΤΟΝ - ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ
Στην έδρα της είναι ισχυρή η Σουίντον (6-1-1), αλλά αυτό ισχύει γενικά για τη φετινή Λέιτον Όριεντ (6-1-1 εκτός). Κάπως παράταιρες οι αρχικές αποδόσεις φαβορί στους γηπεδούχους, που πλέον διορθώθηκαν, GG και over η μόνη λύση στοιχηματικά.
189.        ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ - ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ
Σκληροτράχηλη η Σριούσμπερι, αλλά με 3-7-6 ρεκόρ (3-4-1 εντός) δεν μπορεί να σηκώσει αποδόσεις φαβορί κόντρα σε μια Νοτς Κάουντι που είναι ουραγός με 0-1-7 εκτός αλλά περιμένουμε κάποια στιγμή θα ορθοποδήσει.
190.        ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ – ΟΛΝΤΑΜ
Νο Bet.
191.        ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ – ΤΟΡΚΙ
Δεδομένο το ανέβασμα της Άκρινγκτον (1-3-4 εντός), αήττητο 3-3-0 τρέχει στη Λιγκ 2, προέρχεται από μεγάλο διπλό στο Σκάνθορπ. Ισόβαθμη πλέον με την Τορκί (2-1- 5 εκτός), όπου ο Νιλ ζει υπό ασφυκτική πίεση. -0,25 ασιατικός άσος.
192.        ΜΠΕΡΙ – ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ
Από δύο σερί νίκες προέρχεται η Γουίμπλεντον (2-2-4 εκτός), η τελευταία με το επιβλητικό 4-0 επί της Πόρτσμουθ. Η Μπέρι (2-3-3 εντός) είναι ακόμα μπερδεμένη, ψάχνει πατήματα. Πάσο ή κόντρα.
193.        ΜΠΕΡΤΟΝ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ
Μετά τις τρεις σερί νίκες στα τέλη Οκτώβρη ήρθαν δύο σερί ήττες για τη Μπέρτον (2-2-4 εντός), η τελευταία κόντρα στη Ντάγκεναμ σαφώς άδικη. Αήττητη (1-2-0) στα τρία πιο πρόσφατα  η Μπρίστολ Ρόβερς (1-2-5 εντός), προς τα  αριστερά κοιτάμε. 
194.        ΟΞΦΟΡΝΤ – ΜΟΡΚΑΜ
Μόνο εκτός έδρας εμπιστευόμαστε την Όξφορντ φέτος (2-3-3 εντός),  4-1-3 το εκτός έδρας ρεκόρ της Μόρκαμ.
195.        ΠΛΙΜΟΥΘ - ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ
6/8 over 2,5 και GG εκτός η Ντάγκεναμ, η Πλίμουθ στο κύπελλο γύρισε το σύστημα της σε 4-4-2 και συνέτριψε 5-0 τη Λίνκολν, στο πρωτάθλημα όμως μετράει 7/8 under 2,5 και NG εντός ενώ προέρχεται από έξι under. Ούτε σαν σημείο δεν προσεγγίζεται.
196.        ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ – ΣΚΑΝΘΟΡΠ
Με υπηρεσιακό δίδυμο η Σκάνθορπ (2-4-2 εκτός) μετά την ήττα με 0-2 από την Άκρινγκτον που έφερε την απόλυση του Λος, Σε πίεση και ο Γουίτιγχαμ στην Πόρτσμουθ (4-0-3 εντός) μετά το βαρύ 4-0 κόντρα στη Γουίμπλεντον. Πολύ μπερδεμένο.

Πάμε Στοίχημα LIVE

197.        ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ – ΕΞΕΤΕΡ
Επέστρεψε στις νίκες η Ρότσντεϊλ (6-1-1 εντός) με το απόλυτα δίκαιο 1-2 στην έδρα της Μόρκαμ, ποτέ δεν σταμάτησε πάντως να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Από τρεις σερί ήττες έρχεται η Έξετερ (3-3-2 εκτός), κρατάμε τον άσο.
198.        ΣΑΟΥΘΕΝΤ – ΓΙΟΡΚ
Ομάδα του μισό-μηδέν η Σάουθεντ (4-1-3 εντός), η Γιορκ (1-3-4) σκοράρει τελευταία περισσότερο, κάτι που μπερδεύει περισσότερο τα πράγματα.
199.        ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ - ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΚΑΟΥΝΤΙ
Πολύ μοιρασμένο, πάμε παρακάτω.
200.        ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ – ΓΟΥΙΚΟΜ
Επιστροφή στις νίκες μετά από επτά αγωνιστικές (0-4-3) για την Τσέστερφιλντ (4-3-1 εκτός) με το 0-2 στο Τορκί, έπιασε ξανά κορυφή. Η Γουίκομ είναι πολύ δυσκολοκατάβλητη ομάδα και το έδειξε και στο κύπελλο (0-2 την ομάδα της Λιγκ 1 Κρου), για κόντρα είναι οι αποδόσεις.
201.        ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ – ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ
Σε κακό φεγγάρι η Μάνσφιλντ (τρεις σερί ήττες, 0-3-4), η Φλίτγουντ (4-1-3 εντός) έχασε στο 90’ στο Νορθάμπτον, μπορεί πάντως να καθαρίσει τέτοια ματς με την ποιότητα της.
202.        ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ – ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ
Νο Bet.
203.        ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ – ΜΠΑΡΝΕΤ
Μονομαχία ανάμεσα σε δύο ομάδες πολύ σκληρές για να πεθάνουν, με φουλ ψυχολογία η Γκρίμσμπι (5-1-2 εντός) μετά το μεσοβδόμαδο διπλό-πρόκριση στον επόμενο γύρο του κυπέλλου Αγγλίας κόντρα στη μισητή Σκάνθορπ, 5-1-0 μετράει στα έξι τελευταία επίσημα αλλά υποδέχεται μια πιο ξεκούραστη ομάδα που επίσης προέρχεται από μεγάλο αποτέλεσμα (2-2 εντός κόντρα στην πρωτοπόρο Κέμπριτζ, επέστρεψε από 0-2 και στο τέλος της ακυρώθηκε άδικα γκολ), ενώ έχει μόλις τρεις ήττες σε 19 παιχνίδια (7-9-3). Θα ρισκάρουμε στο Χ.
204.        ΚΕΜΠΡΙΤΖ – ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ
Έκανε το καθήκον της η Γουόκινγκ κερδίζοντας Ντάρτφορντ (3-0) και Χάιντ (3-2) στην  έδρα της, από το Κέμπριτζ όμως ως τώρα κανείς δεν έφυγε αλώβητος (9/9 νίκες εντός η πρωτοπόρος) και πολύ δύσκολα η ομάδα του Χιλ Θα αποτελέσει εξαίρεση.
205.        ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ – ΤΑΜΓΟΥΟΡΘ
Η Κιντερμίνστερ (7-1-1 εντός) είναι καβάλα στο άλογο (4-1-1 στα πιο πρόσφατα) και στην έδρα της καμία Τάμγουορθ  (2-2-4 εκτός) δεν δείχνει ικανή να τη βγάλει από την πορεία της.
206.        ΛΙΝΚΟΛΝ – ΧΕΡΕΦΟΡΝΤ
Ξεσπάθωσε η Χέρεφορντ (έτρεχε ρεκόρ 0-3-4) σο 0-3 επί της Σάουθεντ, τη μόνη ομάδα που κέρδισε η Λίνκολν (5-1-2 εντός) στα επτά τελευταία. Γέρνει προς το Χ2.
207.        ΛΟΥΤΟΝ - ΓΟΥΕΛΪΝΓΚ Γ.
Πισωγύρισμα για τη Γουέλινγκ (3-2-4 εκτός) η σαββατιάτικη εντός έδρας ήττα από τη Νόνιτον (1-2), πριν από δύο εβδομάδες κέρδισε 2-1 τη Λούτον στο κύπελλο, η ομάδα του Στιλ όμως έχει μάτια μόνο για την Κόνφερενς όπου μετά από τέσσερα σερί εκτός έδρας παιχνίδια (2-2-0 απολογισμός) επιστρέφει σπίτι της (5-3-0), στο οποίο μετράει τέσσερις σερί νίκες. Άσος.
208.        ΜΠΡΕΪΝΤΡΙ ΤΑΟΥΝ – ΧΑΛΙΦΑΞ
Αχτύπητη στην έδρα της η Χάλιφαξ (9-2-0, 3/3 νίκες με 11-0 τέρματα στα πιο πρόσφατα), εκτός όμως χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της (0-2-6). Σε κακό φεγγάρι η Μπρέιντρι (4-1-4 εντός), συμπλήρωσε τρεις σερί ήττες και πέντε ματς (0-2-3) χωρίς νίκη με το μεσοβδόμαδο 1-0 από τη Νιούπορτ στο κύπελλο. Ευνοϊκή η συγκυρία για τους φιλοξενούμενους να διατηρήσουν το μομέντουμ τους.
209.        ΝΟΝΙΤΟΝ ΤΑΟΥΝ – ΤΣΕΣΤΕΡ
Ανάσταση για τη Νόνιτον με το 1-2 στην έδρα της Γουέλινγκ (0-4-5 από την προηγούμενη νίκη της), δεν γεμίζει το μάτι η Τσέστερ (3-1-6 εκτός) αλλά στα οκτώ πιο πρόσφατα έχασε μόνο από την Μπρέιντρι (2-5-1). Πάσο ή Χ.
210.        ΝΤΑΡΤΦΟΡΝΤ   ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ
Μία μόλις ήττα στα εννέα τελευταία έχει η Γκέιτσχεντ (4-0-5 εκτός), 5-1-1 στα επτά πιο πρόσφατα στην Κόνφερενς, έχασε μόνο από τη Ρέξαμ στις καθυστερήσεις, ο επαναληπτικός της για το κύπελλο κόντρα στην Όξφορντ μεσοβδόμαδα αναβλήθηκε. Αντίθετα την Τρίτη η  Ντάρτφορντ (4-1-4 εντός) γνώρισε την πέμπτη συνεχόμενη ήττα της με το βαρύ 1-5 από τη Ρέξαμ, επιβεβαιώνοντας ότι βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση. Το διπλό ποντάρεται από την πρώτη στιγμή αρκετά, δε θα διαφωνήσουμε.
211.        ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ – ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ
Από δύο τεσσάρες στο κεφάλι (κόντρα σε Κέμπριτζ και Χάλιφαξ) προέρχεται η Όλντερσοτ (4-2-3 εντός), παραδοσιακά ομάδα έδρας η Σάουθπορτ (1-1-7 εκτός) αλλά στα δύο τελευταία κολλητά ματς της εκεί γνώρισε ισάριθμες ήττες (από Λίνκολν και Χέρεφορντ). Καμία δεν ξεχωρίζει.
212.        ΡΕΞΑΜ - ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ
Τρεις σερί νίκες για τη Φόρεστ Γκριν, όλες όμως ήρθαν εντός, 1-2-6 μετράει μακριά από το σπίτι της. Ξεμπούκωσε η Ρέξαμ (5-2-2 εντός) στο μεσοβδόμαδο 1-5 επί της Ντάρτφορντ, το παιχνίδι είναι μεγάλη τριπλή.
213.        ΣΑΛΙΣΜΠΕΡΙ ΣΙΤΙ – ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ
Συνεχίζει να είναι αποτελεσματική στην έδρα της η νεοφώτιστη Σαλίσμπερι (7-1-1 εντός), κάποια στιγμή όμως οι λεπτομέρειες θα σταματήσουν να είναι όλες με το μέρος της. 7-2-1 μετράει το τελευταίο δίμηνο η Μάκλσφιλντ (2-2-4 εκτός), με την κόντρα είμαστε.
214.        ΧΑΪΝΤ - ΑΛΦΡΕΤΟΝ ΤΑΟΥΝ
Γυροφέρνει εδώ και καιρό την πρώτη νίκη της η Χάιντ (0-3-17), στο τέλος έχει χάσει πολλούς βαθμούς τελευταία, σταθερά στα παιχνίδια της τα πολλά γκολ (6 σερί over 2,5). Στην έδρα της η Άλφρετον καθαρίζει (8-1-1 ρεκόρ, 3-1 τη Μπρέιντρι στο τελευταίο), εκτός όμως χάνεται (2-0-7). Για κόντρα το διπλό, σε πρώτο πλάνο το over, αξίζει το ρίσκο στο συνδυασμό άσου και over αφού η Χάιντ παίζει πάντα πολύ ανοιχτά και η ισοπαλία δεν την εξυπηρετεί.
215.        ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΓΡΑΝΑΔΑ
Εμφανές το προφανές, πάμε παρακάτω.
216.        ΙΝΒΕΡΝΕΣ - ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ
Τέλος της εποχής Μπρούστερ για την Ινβερνές (5-0-1), σε ανάλογες περιπτώσεις έχουμε δει όμως πολλές φορές ομάδες να συνεχίζουν με κεκτημένη ταχύτητα από την προηγούμενη κατάσταση. Σε πολύ καλή κατάσταση πάντως η Σεντ Τζόνστον (4-0-1 στα τελευταία, 1-2-3 εκτός) για να κοντράρουμε με ελαφριά καρδιά.
217.        ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ – ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ
Νο Bet.
218.        ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ. - ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ
Με τεσσάρα στην έδρα της Μάδεργουελ μπήκε στη διακοπή η Νταντί Γιουνάιτεντ (3-1-2 εντός), με εντός έδρας ήττα από τη Σεντ Μίρεν με 0-3 η Πάτρικ Θιστλ (3-1-2 εκτός). Μικρός ο άσος, αλλά έχουμε μάτια μόνο γι αυτόν.
219.        ΣΕΛΤΙΚ – ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ
Προσεγμένο το +1,25 ασιατικό που δίνουν αβάντζο στο διπλό, έχει και απουσίες η Αμπερντίν (3-1-2 εκτός), η διακοπή ίσως κάνει να έκανε καλό στη Σέλτικ.
220.        ΧΑΡΤΣ - ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ
Εξάποντο παραμονής, κάνει κάτι τρελά η Χαρτς (1-3 την Αμπερντίν στο πιο πρόσφατο), φαβορί πάντως δεν είναι κόντρα σε καμιά ομάδα της Πρέμιερ, ακόμα και κόντρα στη Ρος Κάουντι του 0-1-5 εκτός. 
221.        ΜΟΡΤΟΝ – ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ
Δεν κατάφερε να χτίσει σερί μετά το 2-0 επί της Νταμπάρτον η Μόρτον (ήττα 2-0 από την Κουίν οφ Σάουθ το περασμένο Σάββατο), η αναιμική εκτός Λίβινγκστον (1-0-5)  των τριών σερί ηττών είναι πάντως αντίπαλος στα μέτρα της. Άσος.
 
222.        ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ – ΑΛΟΑ
Από νίκη προέρχονται αμφότερες, 1-2-3 εντός η Νταμπάρτον, 2-1-3 εκτός η Αλόα, μπορεί να πάει παντού.
223.        ΡΕΪΘ ΡΟΒΕΡΣ - ΚΟΥΙΝ ΟΦ ΣΑΟΥΘ
Μετά από δύο κολλητές εκτός έδρας ήττες η Ρέιθ Ρόβερς (3-2-1 εντός με 8-5 γκολ) επιστρέφει στο σπίτι της, η Κουίν οφ Σάουθ (2-1-3 εκτός με 10-9 γκολ) δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Προχωράμε.
224.        ΦΟΛΚΕΡΚ – ΚΑΟΥΝΤΕΝΜΠΙΘ
Στο 90’ τσίμπησε το βαθμό στο ντέρμπι ανόδου στην έδρα της Νταντί η Φόλκερκ (1-1), 4-0-2 το εντός έδρας ρεκόρ της, 0-2-4 το εκτός της Κάουντενμπιθ που δικαίως έχει τον τρίτο λόγο στην αναμέτρηση.
225.        ΧΑΜΙΛΤΟΝ – ΝΤΑΝΤΙ
Ντέρμπι κορυφής και σημαντικό τεστ για αμφότερες, μεγάλη ανατροπή (2-4 από 2-0) στην έδρα της Κάουντενμπιθ σημείωσε την προηγούμενη αγωνιστική η πρωτοπόρος Χάμιλτον (5-1-0 εντός), στο 90’ έχασε το τρίποντο κόντρα στη Φόλκερκ η Νταντί (2-1-3 εκτός). Θέλαμε τον άσο λίγο πιο ψηλά για να στηρίξουμε το μομέντουμ των γηπεδούχων.
226.        ΕΪΡ – ΣΤΕΝΧΑΟΥΣΜΙΟΥΡ
2-2-2 εντός η Έιρ, 3-0-3 εκτός η Στενχάουσμιουρ, η ζυγαριά δεν γέρνει προς κάποια μεριά.
227.        ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ – ΜΠΡΕΧΙΝ
Μόνο τη Ρέιντζερς δεν κέρδισε στα πέντε τελευταία παιχνίδια της η Ντανφέρμλιν (4-0-2 εντός), 0-1-5 το εκτός έδρας ρεκόρ της Μπρέχιν. Άσος.
228.        ΣΤΡΑΝΡΑΕΡ – ΕΡΝΤΡΙΟΝΙΑΝΣ
Από τρεις σερί νίκες προέρχεται η Στανράερ (3-1-2 εντός), από έξι σερί ήττες (χωρίς γκολ στα πέντε πιο πρόσφατα) η ουραγός της Λιγκ 1 Ερντριόνιανς (0-2-4 εκτός), με την έδρα θα πάμε.
229.        ΦΟΡΦΑΡ - ΙΣΤ ΦΑΪΦ
Πριν τρις εβδομάδες για το κύπελλο η Φόρφαρ (2-1-3 εντός) επικράτησε 2-1 της Ιστ Φάιφ (1-2-3 εκτός), 3-1-0 και 0-1-3 μετράνε αντίστοιχα οι δύο ομάδες στα πιο πρόσφατα, ο άσος ξεχωρίζει.
230.        ΑΝΝΑΝ ΑΘΛΕΤΙΚ - ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ ΑΛΜΠΙΟΝ
Νο Bet.
231.        ΙΣΤ ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ – ΚΛΑΪΝΤ
Αποτελεσματικότερη εκτός η πρωτοπόρος Ιστ Στέρλινγκ, 2-2-2 μετράει στην έδρα της, όσο και η Κλάιντ εκτός. 5-2-0 το αήττητο σερί των φιλοξενούμενων, προς την κόντρα κοιτάμε.
232.        ΚΟΥΙΝΣ ΠΑΡΚ – ΠΙΤΕΡΧΕΝΤ
Πολύ χαμηλό το διπλό της Πίτερχεντ (3-0-3 εκτός) για να ασχοληθούμε.
233.        ΜΟΝΤΡΟΟΥΖ – ΕΛΓΚΙΝ
Νο Bet.
234.        ΜΠΕΡΓΟΥΙΚ - ΑΛΜΠΙΟΝ ΡΟΒΕΡΣ
Παραδοσιακά δυνατή στην έδρα της η Μπέργουικ (2-2-2 φέτος), αδικείται από τα τελευταία αποτελέσματα της εκεί, η Άλμπιον Ρόβερς  (2-2-2 εκτός) είναι αντίπαλος στα μέτρα της. Άσος.
235.        ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΒΕΡΟΙΑ
Μονόδρομος η νίκη για τον Ατρόμητο που προέρχεται από δύο γκέλες και είδε αρκετές ομάδες να τον πλησιάζουν στη βαθμολογία. Εντός έδρας είναι πολύ δυνατός, η άμυνα του σταθερή και δύσκολα θα δεχτεί γκολ από τη Βέροια που σχεδόν κάθε αγωνιστική κατεβαίνει με νέο προπονητή, με αποτέλεσμα η ομάδα να έχει χάσει κάθε ίχνος συνοχής. Στο 1,72 προσφέρει η Bet365 το ενδεχόμενο η νίκη των γηπεδούχων να συνδυαστεί με μηδέν παθητικό.
236.        ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ -ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ
Κατάφορα άδικη ήττα γνώρισε η ΒΑΚ Πέλετς (1-5-1 εντός) με 1-0 κόντρα στην Αούστρια στο τελευταίο της παιχνίδι πριν τη διακοπή, πρώτη με τον Κιχμπάουερ στο τιμόνι της (3-4-0 έτρεχε). Η Στουρμ (2-3-2 εκτός) φέτος σταθερότητα αδυνατεί να βρει, προς τον άσο κοιτάμε, φυσικά με 13/15 GG στα φετινά παιχνίδια της ΒΑΚ το αμφίσκορο έχει τον πρώτο λόγο.
237.        ΡΕΜΣ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
Η Ρεμς είναι φτιαγμένη για τα παιχνίδια με τις δυνατές ομάδες στη Γαλλία, μια ματιά να ρίξουμε στα αποτελέσματα της φέτος με Μαρσέιγ, Λυών, Λιλ και Μονακό φτάνει για να το καταλάβουμε ενώ είναι και η ομάδα που κέρδισε τελευταία φορά την Παρί η οποία μετράει από εκείνη τη στιγμή και μετά αήττητο 33 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις. Η ομάδα του Μπλαν είχε και πολλούς διεθνείς όλη την εβδομάδα που θα έχουν εξτρά επιβάρυνση όπως ο Καβάνι που μάλλον δεν θα αγωνιστεί ενώ οι φιλοξενούμενοι προβληματίζονται και για την κακοκαιρία που θα έχει άμεση συνέπεια τον κακό αγωνιστικό χώρου του γηπέδου. Η αξία είναι στην κόντρα με τον ασιατικό άσο +1 στο 2,075 της Bet365 ενώ επιλογή του B66 από νωρίς είναι το 1Χ στο 2,80.
238.        ΡΑΝΤΕΡΣ – ΟΝΤΕΝΣΕ
Με τις μέρες τους είναι Ράντερς (2-3-3 εντός) και Οντένσε (2-3-3 εκτός), αμφότερες μπήκαν στη διακοπή προερχόμενες από βαριές εντός έδρας ήττες (1-4 από την Άαλμποργκ και 1-3 από τη Βέστσαελαντ αντίστοιχα). Τριπλή, όπως δείχνουν και οι αποδόσεις.
239.        ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ – ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ
Καλύτερα από τα τελευταία της αποτελέσματα πριν τη διακοπή απέδιδε η Σαρλερουά (0-3-2 από την τελευταία της νίκη, 2-3-2 εντός), η Άντερλεχτ (5-0-2 εκτός) έστω και με το ζόρι συμπλήρωσε τρεις σερί νίκες φτάνοντας στο -3 την πρωτοπόρο Σταντάρ. Μόνο για live το διπλό, ποντάρεται το under αφού η Άντερλεχτ παρουσιάζεται φέτος πιο συντηρητική ενώ δεν έχει και την επιθετική ποιότητα άλλων ετών.
240.        ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΘΕΛΤΑ
Σοσιεδάδ και Θέλτα είναι δύο ομάδες που διαθέτουν ικανότατους επιθετικούς και δημιουργούν εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Στο μεταξύ τους ματς προβάδισμα έχουν τα πολλά γκολ με την Βet365 να δίνει 1,85 στο over.
241.        ΜΑΓΙΟΡΚΑ – ΑΛΑΒΕΣ
Τέσσερα ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Μαγιόρκα (0-2-2, 3-2-2 εντός), η Αλαβές (1-2-4 εκτός) έχει βρει ρυθμό επιθετικά, 6/7 over 3,5 μετράει στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της.  Περιμένουμε τους φιλοξενούμενους να βρουν δίχτυα για αυτό θα προτιμήσουμε over και GG.  
242.        ΒΕΡΟΝΑ – ΚΙΕΒΟ
Ντέρμπι στην επαρχεία του Βένετο, 6/6 νίκες εντός η ως τώρα ευχάριστη έκπληξη της Σέριε Α Βερόνα, το Κιέβο είναι τελευταίο με 0-2-4 ρεκόρ εκτός. Δεν αποκλείεται να δούμε κανένα χατιράκι, με το Χ2 πάει η αγορά.
243.        ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ – ΣΙΒΑΣΠΟΡ
Δεν υπάρχουν περιθώρια για τη Γαλατάσαραϊ (3-2-0 εντός), στο -9 από την κορυφή βρέθηκε με το 2-0 από τη Φενέρμπαχτσε στο ντέρμπι της Πόλης. Φωτιές πετούσε (5-1-0) πριν τη διακοπή η 3η της βαθμολογίας Σίβασπορ (2-1-2 εκτός), θα προτιμήσουμε τη μεσοβέζικη λύση του over. 8/8 άσους δείχνει πάντως η παράδοση.
244.        ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ – ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ
Τα ίδια τα γνωστά η Μπούρσασπορ (1-2-2), παίζει καλά αλλά δεν μπορεί να πάρει αποτελέσματα, αντίθετα η 2η της βαθμολογίας Κασίμπασα (4-0-1 εκτός) και παίζει  καλά και σκοράρει ασταμάτητα και φτάνει σε νίκες (πέντε σερί νίκες με τέρματα 16-3, σε όλες σημείωσε τουλάχιστον τρία γκολ!). GG/over και από κοντά το διπλό σε αποδόσεις αουτσάιντερ.
245.        ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Β – ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ
Από συντριβή με 6-0 στην Εϊμπάρ προέρχεται η Ρεάλ Μαδρίτης Β’ (2-1-4 εντός), η Νουμάνθια (2-3-2 εκτός) έμεινε στο 0-0 κόντρα στην Τενερίφη αλλά το αήττητο σερί της επεκτάθηκε στα επτά παιχνίδια (3-4-0). +0,25 ασιατικό διπλό, παρά την αλλαγή προπονητή στους γηπεδούχους.
246.        ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΤΣΕΛΣΙ
Ντέρμπι στο Λονδίνο, 1-1-3 εντός μέχρι στιγμής η Γουέστ Χαμ που σίγουρα δεν εντυπωσιάζει (τσάμπα ήττα με 3-1 από τη Νόριτς την προηγούμενη αγωνιστική), και η Τσέλσι προέρχεται από γκέλες (2-0 από τη Νιούκασλ, 2-2 εντός κόντρα στη Γουέστ Μπρομ). Ματς αποκλειστικά για live betting.
247.        ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΜΠΑΓΕΡΝ
Ντέρμπι τίτλου στη Γερμανία, 6/6 νίκες εντός η Ντόρτμουντ, 3-2-0 εκτός οι Βαυαροί, χωρίς το βασικό αμυντικό τους δίδυμο (Χούμπελς, Σούμποτιτς) οι γηπεδούχοι, χωρίς τον καλύτερο παίχτη της, Ριμπερί, η Μπάγερν. Με το διπλό η αγορά, πλέον το 1Χ πληρώνει 1,80! Σε αυτό το σετ δεν μπορούμε να κοιτάξουμε πουθενά αλλού πέρα από το 1Χ.
248.        ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Δεν δείχνουν να ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για την αναμέτρηση στον Πανθρακικό, καθώς πέρα από τις πάρα πολλές μεσοαμυντικές του απουσίες δήλωσαν κάποιους τιμωρημένους να εκτίσουν την ποινή τους σε αυτό το ματς. Απουσίες έχει και ο Ολυμπιακός αλλά το βάθος πάγκου των δύο ομάδων δεν συγκρίνεται και η επιθετική γραμμή των ερυθρόλευκων δύσκολα αναχαιτιστεί από την πειραματική άμυνα των γηπεδούχων. Στο 1,90 προσφέρει το -1,5 των φιλοξενούμενων η Bet365.
249.        ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Β - ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ
Κέρδισε το καταλανικό ντέρμπι στην έδρα της Χιρόνα (1-2) η Μπαρτσελόνα Β’, στην έδρα της όμως μετράει τέσσερις σερί ήττες (3-0-4 συνολικά). Η Λας Πάλμας (2-3-2) είναι κυρίως ομάδα έδρας αλλά κόντρα σε ομάδες του βεληνεκούς των μικρών “μπλαουγκράνα” ξέρει πώς να σταθεί. Χ2.
250.        ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΧΕΡΕΝΦΕΝ
Μια νίκη στα έξι τελευταία η Αϊντχόφεν (4-2-0 εντός), δύσκολα την ξανάδαμε μετά από 13 αγωνιστικές στην 8η θέση της Ερεντιβίζιε. Μηχανή των γκολ (καλύτερη επίθεση στην κατηγορία)  η Χέρενφεν, ματς για πολλά γκολ και με αξία στο αμφίσκορο.
251.        ΒΑΚΕΡ ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ - ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ
Ξεσπάθωσε η Βάκερ  Ίνσμπουργκ (1-3-3 εντός) στο 4-0 κόντρα στη Νέουσταντ, η Αούστρια (3-2-2 εκτός) φέτος είναι πολύ λίγη. 1Χ ή πάσο.
252.        ΝΕΟΥΣΤΑΝΤ – ΓΚΡΟΝΤΙΓΚ
Φαβορί του 1,95 εκτός έδρας η Γκρόντιγκ (4-1-2), δεν μας κάνει. 5/7 over 2,5 και GG μετράει εντός η Νέουσταντ, αυτά θα στηρίξουμε.
253.        ΡΙΝΤ - ΤΡΕΝΚΒΑΛΝΤΕΡ ΑΝΤΜΙΡΑ
Σεβόμαστε αρκετά τη Ριντ (4-2-1 εντός) γι αυτό και δεν πάμε στην κόντρα, σαφώς ανεβασμένη τον τελευταίο ένα μήνα η Αντμίρα, έγινε η πρώτη ομάδα που κέρδισε φέτος στο πρωτάθλημα τη Σάλτσμπουργκ.
254.        ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΜΠΡΑΓΚΑ
Περιμένουμε να αποχωρίσουν από τις δύο ομάδες οι προπονητές τους Ζόρζε Ζεσούς (που είναι τιμωρημένος στο συγκεκριμένο) και Ζεσουάλδο Φερέιρα για τις πάρουμε στα σοβαρά. Η Μπενφίκα έχει ποτίσει λουζεριά, η Μπράγκα είχε 13 χρόνια να γνωρίσει τέσσερις ήττες σερί, ούτε το over αποτελεί λύσει.
255.        ΙΚΑΣΑ – ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ
Προτελευταία αγωνιστική στη 2η κατηγορία της Βραζιλίας, εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο η Σαπεκοένσε (8-5-5 εκτός) με το 1-1 κόντρα στη Μπραγκαντίνο την προηγούμενη αγωνιστική, η Ικάσα είναι ακόμα μια νεοφώτιστη που ψάχνει για δεύτερη σερί άνοδο, στην έδρα της είναι πολύ δυνατή (12-2-4) και έστω και οριακά (5-0-2 στα επτά τελευταία, όλες οι νίκες στο γκολ) φτάνει σε νίκες. Το κίνητρο δείχνει έδρα, ο άσος ποντάρεται πολύ, ίσως αξίζει το ρίσκο στη νίκη των γηπεδούχων στο γκολ, ενώ και τα σκορ 1-0/2-0/2-1 είναι δυνατά.
256.        ΒΑΣΙΛΕΙΑ – ΤΟΥΝ
Δύο σερί εκτός έδρας ισοπαλίες πριν τη διακοπή για τη Βασιλεία, επιστρέφει στην έδρα της (4-1-1) όπου την Τουν (0-3-3) αναμένεται να την καθαρίσει. 12-0-1 η πρόσφατη προϊστορία.
257.        ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ – ΛΩΖΑΝΝΗ
Επέστρεψε στις υψηλές πτήσεις με δύο σερί νίκες (η τελευταία στην έδρα της ανταγωνίστριας Γκρασχόπερς) η Γιούνγκ Μπόις (3-0-3 εντός), η ουραγός Λωζάννη (1-0-6 εκτός) ελπίζει σε ντεμαράζ για τη σωτηρία, αλλά μάλλον είναι αργά (το -11 από την προτελευταία Ζυρίχη). Σύμφωνοι, άσος, αλλά στο 1,40 δεν μπλέκεις.
258.        ΑΛΚΜΑΑΡ – ΡΟΝΤΑ
Με το πόδι μόνιμα στο γκάζι επί Άντβοκαατ (5-2-0) η Άλκμααρ (5-1-0 εντός με 4/6 over 2,5), από σφαλιάρα με 1-4 στο ματς κόντρα στην Γκόου Αχέντ Ιγκλς προέρχεται η Ρόντα, αυτό δεν θα αλλάξει πάντως στο παραμικρό το φουλ επιθετικό παιχνίδι της (6/6 over 2,5 εκτός, 4/6 over 3,5). Άσος και over.
259.        ΚΑΜΠΟΥΡ – ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ
Αμφότερες μπήκαν στη διακοπή με καθαρές ήττες (από Ντεν Χάαγκ και Άγιαξ αντίστοιχα), 3-3-1 εντός η Τσβόλε, 0-4-2 εκτός η ουραγός Ναϊμέγκεν, χαμηλά είναι ο άσος αλλά και η κόντρα θέλει καρδιά.
260.        ΓΑΝΔΗ - ΒΑΑΣΛΑΝΤ ΜΠΕΒΕΡΕΝ
Νίκη μετά από οκτώ ματς (0-4-4) –με γκολ οφσάιντ- για τη Γάνδη το 0-1 επί της Σαρλερουά, πρώτη για τον Ρέντνικ στον πάγκο της, υποδέχεται τη Μπέβερεν (0-3-4 εκτός) που με τον Πέιτερς (έφυγε σαν αποτυχημένος πέρυσι από τα “βουβάλια”) προσπαθεί να απαγκιστρωθεί από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Για under μοιάζει, το μόνο σίγουρο ότι ο μικρός άσος δεν έχει καμία αξία.
261.        ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ – ΜΑΛΙΝ
7-1-0 το εντός έδρας ρεκόρ της Ζούλτε Βάρεγκεμ, που πήρε και τις απαραίτητες ανάσες (παίζει και Ευρώπη) στην διακοπή, η Μαλίν (2-2-4 εκτός) πάνω που έστριβε έφαγε σφαλιάρα (4-0) από τη Λόκερεν. Δικαίως καθαρό φαβορί ο άσος, σκαφτόμαστε το συνδυασμό του με το over. 
262.        ΛΕΟΥΒΕΝ – ΚΟΡΤΡΑΪΚ
Ευχάριστη έκπληξη του πρώτου γύρου η Κόρτραϊκ (3-0-5 εκτός), όπως έχουμε αναφέρει όμως η τύχη της έκλεισε πονηρά το μάτι σε πολλά παιχνίδια. Δεν στέκουν οι αποδόσεις φαβορί στο διπλό, η Λέουβεν (2-3-2 εντός) ποτέ δεν ήταν ομάδα εμπιστοσύνης αλλά και το γκολ έχει και τα αποτελέσματα της παίρνει.
 

Πάμε Sτοίχημα LIVE

263.        ΟΣΤΑΝΔΗ – ΓΚΕΝΚ
Πρώτη ήττα μετά από 17 επίσημα παιχνίδια (13-4-0) για τη Γκενκ το 0-1 από την Άντερλεχτ, κακός τρόπος για να πας στη διακοπή. 4-2-1 μετράει εκτός έδρας, σίγουρα έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στην Οστάνδη (2-2-4 εντός) αλλά το 1,60+ του διπλού δεν είναι και καμία ευκαιρία.
264.        ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ – ΛΙΡΣ
Απίστευτο ντεμαράζ (4-2-0) για τη Σερκλ Μπριζ (3-2-2) στο τέλος του πρώτου γύρου και πλέον μπορεί χωρίς άγχος να κοιτάει ψηλότερα. Έκτρωμα και φέτος εκτός έδρας η Λιρς (0-1-7 με 2-18 τέρματα), δεν υπάρχει άλλο σημείο από τον άσο, πιθανά και τα σκορ 1-0/2-0/2-1.
265.        ΕΒΙΑΝ – ΛΟΡΙΑΝ
Ελπιδοφόρες οι πρόσφατες εμφανίσεις της Εβιάν, ειδικά στο 1-1 με τη Μονακό που ήταν και το τελευταίο της δείγμα πριν τη διακοπή. Η Λοριάν συνεχίζει εκτός έδρας να απογοητεύει, μετράει μόνο ήττες φέτος (0-0-7) ενώ δέχτηκε 11 γκολ παθητικό στις 3 τελευταίες εξόδους της. Σε καλή απόδοση (2,85) προσφέρει ο Stoiximan την πιθανότητα να σκοράρουν οι γηπεδούχοι πρώτοι 2 γκολ ενώ αξία υπάρχει και στο να σκοράρει ο φορ της Εβιάν Ρούμπεν που αναγκαστικά θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης καθώς οι δύο βασικοί Σουγκού και Μπεριγκό απουσιάζουν, στο 8,50 προσφέρει η Bet365 να σκοράρει 1ος και στο 3,60 οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα.
266.        ΛΥΩΝ – ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ
3-3-1 το εντός έδρας ρεκόρ της Λυών, 1-1-4 το εκτός της Βαλενσιέν (δεν έχασε όμως στις δύο τελευταίες εξόδους της). Τυχερή η Λυών στο ντέρμπι επί της Σεντ Ετιέν (1-2 στο θάνατο), άτυχη η Βαλενσιέν στο 1-1 κόντρα στην Μονπελιέ (ισοφαρίστηκε στο θάνατο), δεν πιάνεται από πουθενά.
267.        ΜΟΝΠΕΛΙΕ – ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ
Χωρίς τον πρώτο σκόρερ της Γιαταμπαρέ (12 αγ./5 γκολ) η Γκινγκάμπ (1-1-4 εκτός), κολλημένη στις ισοπαλίες η Μονπελιέ (2-8-3), πάει παντού.
268.        ΡΕΝ – ΜΠΟΡΝΤΟ
Αμφότερες ικανές για το καλύτερο και το χειρότερο, 2-3-1 εντός η Ρεν, 1-4-1 εκτός η Μπορντό, το Χ θα προτιμήσουμε.
269.        ΣΟΣΟ – ΜΠΑΣΤΙΑ
Καλό ποδόσφαιρο με τον Ρενάρ παίζει η Σοσό (1-3-2 εντός), τα αποτελέσματα όμως δεν έρχονται (0-2-2) και παραμένει τελευταία. Πρόωρος τελικός το ματς κόντρα στη Μπαστιά (0-2-5 εκτός), που προέρχεται από τέσσερα σερί over εκτός, τα γκολ έχουν τον πρώτο λόγο.
270.        ΑΛΜΕΡΙΑ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
Τρεις σερί νίκες για την Αλμερία πριν τη διακοπή (1-2-3 εντός), θα χάσει λογικά από τη Ρεάλ, το στοιχηματικά ενδιαφέρον είναι αν θα σκοράρει. 5/6 GG εκτός οι μαδριλένοι.
271.        Α ΜΠΕ ΣΕ ΝΑΤΑΛ – ΑΒΑΪ
10-5-3 το εντός έδρας ρεκόρ της Α Μπε Σε, με νίκη επί της Αβαΐ (6-5-7 εκτός) εξασφαλίζει την παραμονή της. Οι φιλοξενούμενοι μετά το 0-1 κόντρα στην Αμέρικα Νατάλ έχασαν κάθε ελπίδα για την άνοδο, ενώ συμπλήρωσαν πέντε σερί ήττες. Άσος.
272.        ΓΚΟΥΑΡΑΤΙΝΓΚΟΥΕΤΑ – ΠΑΡΑΝΑ
Εκτός νυμφώνος πλέον η Παρανά (4-5-9 εκτός), με 0-2-4 στα έξι τελευταία και 1-3-7 από την 1 Οκτώβρη δεν της άξιζε η άνοδος. Τρεις σερί ήττες, πέντε ματς χωρίς νίκη και 0 ενεργητικό στα τέσσερα πιο πρόσφατα εντός έδρας (9-6-3 συνολικά) η Γκουαρατινγκουέτα, ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι και αν δεν κερδίσει αυτό το ματς δύσκολα θα σωθεί (τελευταία αγωνιστική πηγαίνει στην έδρα της ανταγωνίστριας Ατλέτικο Γκοϊανιένσε). Άσος.
273.        ΜΠΟΑ -ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ
Βαθμολογικά αδιάφορη η Μπόα (9-4-5 εντός) μετά το 3-0 από την Παλμέιρας (αποχώρησε ο τεχνικός και ο καλύτερος παίχτης της), η Σπορτ Ρεσίφε (6-1-11 εκτός) βρίσκεται στο κόλπο της ανόδου έχοντας καλές ελπίδες (3η αυτή τη στιγμή). Από τέσσερις σερί εντός έδρας νίκες προέρχονται οι γηπεδούχοι, το κίνητρο όμως σε αυτές τις περιπτώσεις έχει τον πρώτο λόγο, γι αυτό και το διπλό βρίσκεται χαμηλά παρόλα αυτά ποντάρεται.
274.        ΟΕΣΤΕ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΚΟΪΑΝΙΕΝΣΕ
Στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη η Οέστε, χρειάζεται ένα βαθμό για να είναι 100% εξασφαλισμένη αλλά η αλήθεια είναι ότι δύσκολα θα κινδυνεύσει. Αήττητοι (2-3-0) στα πέντε τελευταία οι γηπεδούχοι, 8-5-5 μετράνε εντός, η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε βρίσκεται στο -3 από τη σωτηρία, αν δεν πάρει θετικό αποτέλεσμα είναι πεσμένη, και το Χ πάντως δύσκολα θα της κάνει αφού κάποιες από τις ομάδες που κυνηγάει θα κερδίσουν. Το χέρι στο διπλό μιας ομάδας με 3-5-10 ρεκόρ εκτός δεν πάει εύκολα, αλλά το κίνητρο αυτό επιτάσσει. Εξαρτάται άμεσα από τα υπόλοιπα παιχνίδια, πολύ πιθανό να μας δώσει ευκαιρίες στο live.
275.        ΠΑΪΣΑΝΤΟΥ – ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ
Εξάποντο-τελικός για την παραμονή, η Μπραγκαντίνο (4-4-10 εκτός) με Χ εξασφαλίζει κατά 99% τη σωτηρία, η Παϊσαντού (9-6-3 εντός) αν δεν κερδίσει κατά 99% πέφτει. Αίμα και άμμος, περιμένουμε πολλή σκοπιμότητα, θα ρισκάρουμε στο under 2,5.
276.        ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ – ΣΕΑΡΑ
Στο 2,20+ ο άσος της πρωταθλήτριας και μακράν καλύτερης ομάδας της κατηγορίας Παλμέιρας που μετράει 14-3-1 εντός με γκολ 38-8! Το κίνητρο το έχει η Σεαρά (4-6-8 εκτός) που δίνει μάχη για τη άνοδο και έρχεται από τέσσερις σερί νίκες, και πάλι το χέρι στο Χ2 δεν πάει. Καλό θα είναι να δούμε πρώτα τι εντεκάδα θα παρατάξει η “βερντάο”.
277.        ΜΙΛΑΝ – ΤΖΕΝΟΑ
Με τη Μίλαν η παράδοση, αλλά ο άσος δεν έχει καμία αξία, σε κρίση οι “ροσονέρι” (τέσσερα ματς χωρίς νίκη) που επιμένουν στον Αλέγκρι, με τρεις σερί νίκες (όλες με μηδέν παθητικό) πήγε στη διακοπή η Τζένοα (2-1-3 εκτός).
278.        ΝΑΠΟΛΙ – ΠΑΡΜΑ
5-1-0 με 14-2 γκολ μετράει εντός η Νάπολι, έχει το γκολ πάντως η Πάρμα (3/5 over 2,5 και GG εκτός). Το κρίσιμο μεσοβδόμαδο των “παρτενοπέι” για το Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Ντόρτμουντ επηρεάζει τους παίχτες που πάνε στο ασιατικό διπλό.
279.        ΑΓΙΑΞ – ΧΕΡΑΚΛΕΣ
Χωρίς του πρώτους σκόρερ του Ντε Γιόνγκ και Σίγκθορσον ο Άγιαξ (5-1-1 εντός), 3-0-3 εκτός η ακομπλεξάριστη Χέρακλες, GG, +1,75 ΑΗ και ξερό διπλό.
280.        ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖ. – ΚΙΛΜΕΣ
Ματς που κινείται μεταξύ 1-0 και 0-1, 5/7 under 2,5 και 6/7 NG εντός η Αρχεντίνος, 7/8 & και 8/0 αντίστοιχα εκτός η Κίλμες, είναι και εξάποντο παραμονής. 0-1 γκολ.
281.        ΠΟΡΤΟ - ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ
Αξιόλογη ομάδα για τα δεδομένα του πορτογαλικού πρωταθλήματος η Νασιονάλ (2-0-2 εκτός με 2/4 GG και 3/4 over 2,5) αλλά με την Πόρτο στο “Ντραγκάο” δεν μπορεί να τα βάλει.
282.        ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΧΕΤΑΦΕ
Ντέρμπι της Μαδρίτης με προφανές και σωστό φαβορί. Άσος με μηδέν παθητικό.
283.        ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ – ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ
Στο -4 από την παραμονή η Βάσκο (6-5-6 εντός), την προηγούμενη αγωνιστική πήρε το βαθμό στην έδρα της Κορίνθιανς (0-0) αλλά τώρα είναι αναγκασμένη να ψάξει τη νίκη κόντρα στην πρωταθλήτρια Κρουζέιρο (9-3-5 εκτός). Η “ραπόζα” στο τελευταίο χάρισε ένα βαθμό στην καυτή φέτος (14-3-1) έδρα της –παίζοντας με αναπληρωματικούς- στην μαχόμενη για την παραμονή Πόντε Πρέτα, οπότε αναμένεται ξανά όχι και τόσο συγκεντρωμένη. Ο άσος ποντάρεται δυνατά.
284.        ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ - ΒΙΤΟΡΙΑ ΜΠΑΪΑ
Τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε στο Μπραζιλεϊράο, τεράστιο διπλό παραμονής έκανε την προηγούμενη αγωνιστική η Κρισιούμα στην Κορίτιμπα (1-2), συμπληρώνοντας τρεις σερί νίκες και τέσσερα ματς χωρίς ήττα, αλλά ακόμα δεν έχει ξεφύγει από τον κίνδυνο. Πλέον έχει δύο κολλητά εντός έδρας ματς (7-3-7 το ρεκόρ της στο “Εριμπέρτο Ούλσε”) στα οποία θα προσπαθήσει να σφραγίσει τη σωτηρία, υποδέχεται τη Βιτόρια Μπαΐα (5-3-9 εκτός) που κυνηγάει την τετράδα και βρίσκεται σε φόρμα, μετρώντας 5-2-1 στα πιο πρόσφατα, η ήττα της εντελώς άδικα με 1-3 από την πρωταθλήτρια Κρουζέιρο. Τριπλή.
285.        ΟΛΙΜΠΟ - ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ
Μόνο τους “μεγάλους” κερδίσει φέτος η Ολίμπο (1-4-2 εντός), 1-3 επικράτησε της Ρίβερ την προηγούμενη αγωνιστική. Η Ροζάριο στην ισχυρή έδρα της ηττήθηκε με 2-3 από τη Βελέζ, παρότι οι αριθμοί τους εντός/εκτός δείχνουν under (6/7 και 6/8 αντίστοιχα) η Ολίμπο έρχεται από 4/6 over 2,5 ενώ η Ροζάριο από 8/9 GG. Θα πάμε με το αμφίσκορο.
286.        ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ – ΓΚΟΪΑΣ
Φορτσάρει για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων η Αμέρικα Μινέιρο, μπορεί εκτός έδρας να μην τα καταφέρνει (2-6-10) αλλά στο Μπέλο Οριζόντε είναι πανίσχυρη (12-4-1). Το ουσιαστικό βαθμολογικό κίνητρο το έχει η Γκοϊάς (6-5-6 εκτός) που θέλει να διατηρήσει τη θέση της στην πρώτη τετράδα, οι φιλοξενούμενοι είναι μακράν η πιο φορμαρισμένη ομάδα στο Μπραζιλεϊράο μετρώντας 8-1-0 στα εννέα τελευταία. Χ2 ή πάσο.
287.        ΣΑΟ ΚΑΕΤΑΝΟ - ΑΜΕΡΙΚΑ ΝΑΤΑΛ
Ένα βαθμό για να είναι 100% εξασφαλισμένη χρειάζεται η Αμέρικα Νατάλ (4-6-8 εκτός), που μετράει 5-3-1 στα εννέα τελευταία (έχασε μόνο από τη Μπόα στης καθυστερήσεις) και έρχεται από διπλό παραμονής στην Αβαΐ. Θαύμα ψάχνει η Σάο Καετάνο, θέλει 2/2 νίκες στα εναπομείναντα παιχνίδια (κόντρα στην πεσμένη ΑΣΑ στο φινάλε, αυτό είναι εφικτό) και 2/2 ήττες της Γκουαρατινγκουέτα (αυτό πολύ δύσκολο), από παλικαρίσιο 3-2 επί της Τζόινβιλ προέρχεται, θα το παλέψει αλλά είναι πολύ πιθανό ακόμα και πριν τη σέντρα (το παιχνίδι γίνεται αργότερα από τα υπόλοιπα) να είναι ήδη υποβιβασμένη. Ας δούμε στις 11:30 το βράδυ του Σαββάτου πώς θα έχουν έρθει τα υπόλοιπα αποτελέσματα και επιλέγουμε τότε.
288.        ΤΟΛΟΥΚΑ - ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ
Πρώτος επαναληπτικός για την προημιτελική φάση των μεξικάνικων πλέι-οφ, ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. 6-9-2 (3-4-2 εντός) το ρεκόρ της Τολούκα στην κανονική διάρκεια, 8-5-4 (3-3-2 εκτός) η Κρουζ Αζούλ, αμφότερες αήττητης στα επτά πιο πρόσφατα, τριπλή είναι, αξίζει το ρίσκο στο Χ.
289.        ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΑΦΑΕΛΑ - ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ
Ξεκουράστηκε την προηγούμενη αγωνιστική η Ατλέτικο Ραφαέλα (6-1-1 εντός) αφού το παιχνίδι της με την Κολόν δεν έγινε ποτέ, πολύ πιθανό να το πάρει στα χαρτιά και να μπει δυνατά στη διεκδίκηση του τίτλου. Πρωτοπόρος η Σαν Λορέντζο (3-1-3 εκτός)μετά το 4-2 επί της Μπελγράνο, τριπλή όπως δείχνουν και οι αποδόσεις.
 
290.        ΚΑΝΣΑΣ ΣΙΤΙ – ΧΙΟΥΣΤΟΝ
Επαναληπτικός τελικός της ανατολικής περιφέρειας της MLS, δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός  έδρας γκολ, 0-0 το πρώτο ματς στο Τέξας. Καλύτερη ομάδα το Κάνσας και λογικό φαβορί, αλλά το under κοιτάμε ξανά πρωτίστως.
291.        ΜΟΝΑΡΚΑΣ – ΛΕΟΝ
5-1-2 εντός μέτρησε στην κανονική διάρκεια η Μονάρκας, 3-3-2 εκτός η Λεόν, ομάδα του over οι γηπεδούχοι, under φέρνουν εκτός οι φιλοξενούμενοι, δεν πιάνεται από πουθενά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου