ΜΠΑΡΑ

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Καθαρα λογια απο τον Καμποσο στον Αχλαδοκαμπο


Καθαρα λογια απο τον Καμποσο στον Αχλαδοκαμπο


Καθαρά λόγια ακούστηκαν από τον Δημήτρη Καμπόσο χθες το πρωί στον Αχλαδόκαμπο. Ο δήμαρχος πήγε στο χωριό για να καταθέσει στεφάνι στο μνημείο των αδικοχαμένων Ελλήνων της 18ης Σεπτεμβρίου 1944. Με αφορμή αυτή την επίσκεψη, κάποιοι κάτοικοι του χωριού εξέφρασαν απορίες για ζητήματα που τους αφορούν και ο κ. Καμπόσος δεν αρνήθηκε να βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους.
Αφού πρώτα εξήγησε πως αρκετοί τον κατηγορούν χωρίς πρώτα να τον ακούσουν, ο δήμαρχος συμμετείχε σε ανοιχτή συζήτηση με τους κατοίκους και απάντησε στα ερωτήματά τους. Για το σημαντικό θέμα των ανεμογεννητριών ο κ. Καμπόσος ξεκαθάρισε πως αυθαίρετα η εταιρία μείωσε στο μισό τα έσοδα και πως το ποσό που κερδίζει ο δήμος, το βάζει στο ταμείο του για να το διαθέσει για έργα. Δεν μπορεί νομικά ο δήμος να διαθέσει όλα τα έσοδα των ανεμογεννητριών στον Αχλαδόκαμπο αλλά σίγουρα γίνεται σημαντικό έργο για το χωριό, όπως αυτό του ξενώνα που ολοκληρώνεται.

Οι κάτοικοι ρώτησαν τον κ. Καμπόσο για το ίντερνετ που δεν έχει φτάσει στο χωριό και τους εξήγησε πως ο δήμος έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να διευθετηθεί το θέμα και αποκλειστικός υπεύθυνος είναι ο ΟΤΕ που ανήκει σε ιδιώτες. Τόνισε πως έχει ενοχλήσει επανειλημμένως τον ΟΤΕ και μάλιστα τον πιέζει για να λυθεί το πρόβλημα της σύνδεσης και να φτάσει το ίντερνετ στον Αχλαδόκαμπο, ώστε να μπορεί να κάνει ηλεκτρονική συνταγογράφηση ο αγροτικός γιατρός.
Αφού έλυσε τις απορίες των κατοίκων και τους έδωσε να καταλάβουν πως δεν φέρει ευθύνη ο δήμος για κάποια ζητήματα αλλά παρόλα αυτά προσπαθεί να τα λύσει, καταχειροκροτήθηκε και αποχώρησε, μαζί με τον δημοτικό σύμβουλο Δημήτρη Κρίγγο που τον συνόδευε, για το Άργος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου