ΜΠΑΡΑ

Σάββατο 5 Μαΐου 2018

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το τουρκικό πλοίο ήταν έτοιμο να αποβιβάσει ορδές λαθρομεταναστών στην Λέσβο!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το τουρκικό πλοίο ήταν έτοιμο να αποβιβάσει ορδές λαθρομεταναστών στην Λέσβο!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες το πρωινό περιστατικό της νέας τουρκικής πρόκλησης με το χτύπημα του τουρκικού εμπορικού πλοίου "Karmate" πάνω στην Ελληνική κανονιοφόρο "ΑΡΜΑΤΩΛΟΣ" λίγο έξω από την Λέσβο είναι αποτέλεσμα άτακτης φυγής των τούρκων λαθροδιακινητών που επεχείρησαν να αποβιβάσουν ορδές λαθρομεταναστών.
Ως γνωστόν οι τούρκοι λαθροδιακινητές προσεγγίζουν τα ελληνικά νησιά και αποβιβάζουν είτε με βάρκες είτε απευθείας σε ελληνικές παραλίες τους λαθρομετανάστες που έρχονται από την Τουρκία.
Έτσι και σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες το τουρκικό εμπορικό πλοίο "Karmate" εισήλθε 4 ναυτικά μίλια εντός εθνικών χωρικών υδάτων και προσπάθησε να αποβιβάσει τους λαθρομετανάστες λίγο έξω από την Λέσβο.
Εκεί έγινε αντιληπτό από την Ελληνική κανονιοφόρο "ΑΡΜΑΤΩΛΟΣ", η οποία προσπάθησε να το ελέγξει. Οι τούρκοι όμως αγνόησαν τις ελληνικές εκκλήσεις, χτύπησαν την κανονιοφόρο "ΑΡΜΑΤΩΛΟΣ" και τράπηκαν σε φυγή προς τα τουρκικά παράλια.
Αντί να κινητοποιηθούν άμεσα οι Ελληνικές ναυτικές δυνάμεις και να ακινητοποιήσουν το τουρκικό δουλεμπορικό, αυτό κατάφερε να ξεφύγει.
Αυτή η "απαράδεκτη" προσπάθεια του Έλληνα κυβερνήτη της κανονιοφόρου "ΑΡΜΑΤΩΛΟΣ" να ελέγξει το τουρκικό πλοίο, πιθανότατα θα του κοστίσει την θέση του, καθώς έχει ήδη διαταχθεί ΕΔΕ και από το ΥΠΕΘΑ διαρρέεται ότι επίκειται ο "αποκεφαλισμός" του.
Προφανώς σύμφωνα με την ραγιάδικη κυβέρνηση έπρεπε να αναμένει την αποβίβαση των λαθρομεταναστών και μετά να σπεύσει να τους μεταφέρει στην ενδοχώρα...


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου