ΜΠΑΡΑ

Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Σε προχωρημένο στάδιο η προδοσία της Μακεδονίας μας: Σε λίγες μέρες η τελική συνάντηση Τσίπρα-Ζάεφ!

Προ μηνός ο Ζάεφ είχε «προφητεύσει» (μαρτυρήσει στην πραγματικότητα…) ότι η επόμενη συνάντησή του με τον Τσίπρα θα είναι η τελειωτική για το ζήτημα της Μακεδονίας μας. Συγκεκριμένα, είχε πει:
«Μετά τις γιορτές θα ακολουθήσει μία ακόμα συνάντηση μεταξύ των δύο υπουργών Εξωτερικών. Πιστεύω ότι αυτή η διαδικασία πλησιάζει στο σημείο που θα πρέπει να ακολουθήσει συνάντηση ανάμεσα σε μένα και στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Αυτό θα σημαίνει ότι η πρόοδος στις συνομιλίες έχει φθάσει σε εκείνο το σημείο, που θα πρέπει να περάσει στο επίπεδο των πρωθυπουργών των χωρών. Αν ακούσουν οι πολίτες ότι θα υπάρξει συνάντηση Ζάεφ-Τσίπρα, αυτό σημαίνει συγκεκριμένη πρακτική επιβεβαίωση ότι οι διαπραγματεύσεις προχωρούν στη σωστή κατεύθυνση και ότι είναι δυνατόν να φθάσουμε σε λύση»
Αυτές οι δηλώσεις του Ζάεφ ουδέποτε διαψεύστηκαν από την κυβέρνηση της Ελλάδος και να που η συνάντηση έφτασε, ορίστηκαν οι ημερομηνίες. Συγκεκριμένα, ο Ζάεφ με τον Τσίπρα αναμένεται να συναντηθούν στις 17 του μηνός στην Σόφια, όπου – όπως σημειώνεται – θα «επιδιωχθεί η επίτευξη τελικής συμφωνίας».
Καθόλου τυχαίο, λοιπόν, που τα φερέφωνα των Τσιπροκαμμένων μόλις χθες είχαν εξώφυλλο με δήθεν δημοσκόπηση που έλεγε ότι ο Ελληνικός Λαός «κατανοεί» την προδοσία της Μακεδονίας μας. Κατά παραγγελία ήταν η «δημοσκόπηση» μια μέρα πριν ανακοινωθεί η τελική συνάντηση.
Και μιας και αναφέραμε τον Καμμένο, θα κάνει τίποτα για να αποφευχθεί η προδοσία της Μακεδονίας μας, όπως – ας πούμε – να παραιτηθεί ή είναι τόσο γλυκιά η υπουργική καρέκλα, ιδιαίτερα τώρα που… βρέχει αναβαθμίσεις;


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου