ΜΠΑΡΑ

Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Εθνομηδενιστικά νομοσχέδια ΣΥΡΙΖΑ ενάντια στον Θεό και την Φύση! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Βουλευτής Β΄ Πειραιώς της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός επιτέθηκε στην εθνομηδενιστική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ για τα καταστροφικά νομοσχέδια που φέρνει προς ψήφιση. Αφού σημείωσε την μάταιη επιχείρηση τρομοκράτησης από την Βουλή με την τοποθέτηση αστυνομικών στις εισόδους της Ολομέλειας, τόνισε πως η Χρυσή Αυγή δεν θα σταματήσει να λέει την Αλήθεια.
Στην συνέχεια αναφέρθηκε σε επιστημονικές έρευνες στην Αμερική που αποδεικνύουν πως τα παιδιά που υιοθετούνται από οικογένειες ομοφυλοφίλων εμφανίζουν κατάθλιψη, ανάγκη από ψυχιατρική βοήθεια και τάσεις αυτοκτονίας. Σημείωσε μάλιστα πως τα παιδιά - θύματα έχουν καταθέσει μήνυση προκειμένου να σταματήσουν οι γάμοι και οι υιοθεσίες από ομοφυλόφιλα ζευγάρια, ενώ σε 4 πολιτείες τους έχουν ήδη απαγορέψει.
Τόνισε πως η εθνομηδενιστική κυβέρνηση σκοπεύει σε δημιουργία μιας πολυπολιτισμικής κοινωνίας μαζανθρώπων. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ δεν έχει καμία ταύτιση με την ελληνική κοινωνία, αλλά επιβάλλει τις ιδεοληψίες της.
Τέλος, αφού επισήμανε πως η Χρυσή Αυγή δεν πρόκειται να πουλήσει τα Ιδανικά και τα Πιστεύω της, αναρωτήθηκε ποιος νόμος της εθνομηδενιστικής κυβέρνησης μπορεί να υπερβεί τον Θεό και την Φύση.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου