ΜΠΑΡΑ

Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Αλλοδαποί λήστεψαν με μαχαίρι και πιστόλι φοιτητή στο κέντρο της Αθήνας - Μήπως έπρεπε να κάνει πως κοιμάται κ. Τόσκα;

Ένα νέο κρούσμα επίθεσης και ληστείας Έλληνα από αλλοδαπούς έλαβε χώρα το μεσημέρι της Κυριακής στο Κέντρο της Αθήνας. Συγκεκριμένα, ένας 26χρονος φοιτητής δέχτηκε επίθεση από δυο αλλοδαπούς οι οποίοι τον απείλησαν με μαχαίρι και πιστόλι και του άρπαξαν ό,τι είχε πάνω του. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 2:45 το μεσημέρι.

Ο 26χρονος βρισκόταν στη συμβολή της Σπ. Τρικούπη με την Αλεξάνδρας όταν δυο αλλοδαποί που μιλούσαν σπαστά ελληνικά τον πλησιάζουν και του ζητούν ένα τσιγάρο. Ο φοιτητής τους είπε ότι δεν είχε και πήγε να τους προσπεράσει για να συνεχίσει το δρόμο του. Τότε, το δίδυμο των ληστών, έβγαλε ένα μαχαίρι και πιστόλι και αφού τον απείλησαν του άρπαξαν το πορτοφόλι που περιείχε 45 ευρώ και το κινητό του τηλέφωνο και χάθηκαν στα στενά της περιοχής. 
Αυτό το θλιβερό περιστατικό θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα, ο οποίος ζει, εργάζεται και κινείται στην πολύπαθη περιοχή του Κέντρου της Αθήνας, όχι όμως και στους «δικαιωματάκηδες», «αντιρατσιστές», «αλληλέγγυους» και λοιπούς «εξυπνακιστές», οι οποίοι ευρισκόμενοι σε απόσταση ασφαλείας και μέσα από την άνεση των οικιών τους φροντίζουν να κουνούν επιδεικτικά το δάχτυλο στον οποιονδήποτε εκφράζει ανησυχία και προβληματισμό για την εγκληματικότητα στο Κέντρο (και όχι μόνον) της Αθήνας, χαρακτηρίζοντάς τον ως «ρατσιστή», «ξενοφοβικό», «φασιστοειδές», «μνησίκακο» και «μισαλλόδοξο».


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου