ΜΠΑΡΑ

Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Ξεφτίλα του ΚΚ€ στην Αλεξάνδρεια: Τραμπούκισαν γυναίκα που διαμαρτυρήθηκε σε… μεγαλειώδη συγκέντρωση των 10 ατόμων! ΒΙΝΤΕΟ

Ξέραμε μέχρι τώρα, ότι είναι «το κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας». Ότι «χόρευε» πάντοτε σαν εκπαιδευμένη αρκούδα στον ρυθμό του ντεφιού που του χτύπαγε ο εκάστοτε οικοδεσπότης του Κρεμλίνου στην Σοβιετική Ένωση. Ότι συνεχίζει να υμνεί τον μεγαλύτερο εγκληματία που ανέδειξε η ανθρωπότητα, τον αιμοσταγή Στάλιν. Ότι επιμένει να παραποιεί βάναυσα την Ιστορική Αλήθεια, τόσο σε εγχώριο όσο και σε διεθνές επίπεδο. Ότι αποτελεί τον αριστερό προφυλαχτήρα του καπιταλιστικού συστήματος, με το οποίο είναι τόσο ενωμένο όσο το νύχι με το κρέας.
Τώρα, το ΚΚΕ κι αυτοί που αποτελούν το ιδεολογικά και πολιτικά χρεωκοπημένο μαγαζάκι του Περισσού αποδεικνύουν ότι είναι, συν τοις άλλοις, και θρασύδειλοι, καθώς εξαντλούν τους τραμπουκισμούς τους ακόμη και σε γυναίκες!
Ο λόγος για την άθλια αντίδραση των τύπων του ΚΚΕ στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας όταν ομάδα πέντε κατοίκων της πόλης εισήλθε στην αίθουσα του Δημαρχείου Αλεξάνδρειας, με επικεφαλής μια γυναίκα, και αντέδρασε στην προγραμματισμένη ομιλία του βουλευτή του ΚΚΕ στην Β’ Θεσσαλονίκης, Σάκη Βαρδαλή, που γινόταν σ’ αυτήν ακριβώς την αίθουσα, λέγοντας ότι σύμφωνα με τον νόμο απαγορεύονται ομιλίες πολιτικών φορέων στο Δημαρχείο της Πόλης.
Ενώ οι παρακολουθούντες την ομιλία του μπολσεβίκου βουλευτή δεν ξεπερνούσαν τα δέκα (10) άτομα, οι τραμπούκοι του ΚΚΕ προπηλάκισαν τους πολίτες, χωρίς να γλυτώσει από την άνανδρη συμπεριφορά τους ούτε η γυναίκα που συμμετείχε στην διαμαρτυρία, κάτι που αποτυπώθηκε εύγλωττα και στο βίντεο που κυκλοφόρησε. Με το γνωστό θράσος που διακατέχει τους μπολσεβίκους, ο βουλευτής του ΚΚΕ μίλησε για «οργανωμένη προσπάθεια να χαλάσουν την συγκέντρωση του ΚΚΕ»! Αυτή, δηλαδή, των δέκα (10) ατόμων….
Τόσα λεφτά ροκανίζουν κάθε χρόνο οι καπιταλιστές του ΚΚΕ, αλλά προφανώς τσιγκουνεύτηκαν να δώσουν έστω και λίγα απ’ αυτά, για να νοικιάσουν μια αίθουσα για την… λαοθάλασσα των δέκα (10) οπαδών τους.
Όσο για τους τραμπουκισμούς σε βάρος γυναίκας, οι μπολσεβίκοι φρόντισαν να δείξουν το «ήθος» που τους διακατέχει. Μην περιμένετε, φυσικά, η είδηση αυτή να παίξει στα καθεστωτικά ΜΜΕ, καθώς μια χαρά αγαστή συνεργασία έχουν μαζί τους οι ψευτοεπαναστάτες του ΚΚΕ, τους οποίους έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε να «πιάνουν στασίδι» στα τηλεοπτικά κανάλια της διαπλοκής.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου