ΜΠΑΡΑ

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Δείτε φωτογραφίες από το κινητό του τζιχαντιστή της Αλεξανδρούπολης - Τι είπε για τους συμμορίτες κομμουνιστές του ΕΛΑΣ

Δείτε φωτογραφίες από το κινητό του τζιχαντιστή της Αλεξανδρούπολης - Τι είπε για τους συμμορίτες κομμουνιστές του ΕΛΑΣ

Μόνο την φρίκη μπορούν να προκαλέσουν τα τεκμήρια, υπό τη μορφή φωτογραφιών, που βρέθηκαν στο κινητό του τζιχαντιστή που συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη. Όχι τόσο διότι απεικονίζουν εικόνες μάχης ή όπλα, αλλά επειδή ο συγκεκριμένος συνελήφθη στην Ελλάδα, όπου είχε έρθει προκειμένου να μεταφέρει την δολοφονική βία του Ισλαμικού Χαλιφάτου.
Χωρίς πολλά λόγια σας παραθέτουμε τις φωτογραφίες:
Αυτό που έχει περισσότερη αξία, όμως, είναι οι πληροφορίες που διέρρευσαν γύρω από το περιεχόμενο της ανακρίσεώς του, τα οποία και σας παραθέτουμε σε σημεία:
Για ποιο λόγο είχε αυτές τις φωτογραφίες στο κινητό του;
«Από περηφάνια και για τις αναμνήσεις»
Κοινώς, είναι αμετανόητος τζιχαντιστής.
«Μα καλά είναι δυνατόν να βγάζετε φωτογραφίες στον εμφύλιο;»
«Μου είπαν ότι φωτογραφίες σαν κι αυτές κυκλοφορούν κατά εκατοντάδες ή χιλιάδες από τον εμφύλιο που έγινε στην Ελλάδα τα έτη 1945-1949 και οι οποίες δείχνουν στρατιώτες με βαρύ οπλισμό και οι οποίες φιλοξενούνται σε εκθέσεις, μουσεία ακόμη και υπουργεία, ουδείς όμως τόλμησε να κατηγορήσει τους απεικονιζόμενους σε αυτές ως τρομοκράτες. Για ποιο  λόγο να διαγράψω τις αναμνήσεις μου και την ιστορία από το κινητό μου τηλέφωνο;».
Σε αυτό έχει ένα κάποιο δίκιο. Εδώ, τους δικούς μας κατσαπλιάδες «τζιχαντιστές» τους έχουμε κάνει κυβέρνηση και διαλύουν ολόκληρο τον τόπο, σπρώχνοντας στην αυτοκτονία πολλούς συμπολίτες μας και την Νεολαία μας σε μετανάστευση, αυτός μας μάρανε;


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου