ΜΠΑΡΑ

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Λυσσάξανε οι αντίχριστοι συριζαίοι με την απόφαση του ΣτΕ: Προαναγγέλλουν ότι θα αγνοήσουν την απόφαση της Δικαιοσύνης!

Λυσσάξανε οι αντίχριστοι συριζαίοι με την απόφαση του ΣτΕ: Προαναγγέλλουν ότι θα αγνοήσουν την απόφαση της Δικαιοσύνης!

Η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ), το βράδυ της περασμένης Τρίτης, σύμφωνα με την οποία κρίθηκε αντισυνταγματική η απόφαση Φίλη για το μάθημα των Θρησκευτικών, είναι σαφέστατα μια πολύ σημαντική νίκη για το Έθνος των Ελλήνων, εμπεριέχει όμως και άλλες θετικές διατάξεις, καθώς έδειξε (για πολλοστή φορά) το ανθελληνικό μίσος του ΣΥΡΙΖΑ και το μένος του κατά της Ορθοδοξίας.
Ο Γαβρόγλου επιτέθηκε(!) εναντίον του ΣτΕ για την απόφαση που αυτό εξέδωσε, ενώ γράφοντας εκεί που δεν πιάνει μελάνι την ετυμηγορία του ΣτΕ ξεκαθάρισε ότι τίποτε δεν αλλάζει στην διδασκαλία του μαθήματος!
Μάλιστα, ο Γαβρόγλου δήλωσε (ΕΡΑ) ότι η απόφαση του ΣτΕ «δεν έχει καμία απολύτως επίπτωση πρακτική. Τα σχολεία συνεχίζουν τα μαθήματα, συνεχίζονται οι επιμορφώσεις. Δεν θα υποκύψει η κυβέρνηση στον σκοταδισμό που κάποιοι θέλουν να φέρουν σε αυτόν τον τόπο. Και αυτό είναι ένα γενικότερο πρόβλημα». Με απλά λόγια ο συριζαίος υπουργός δηλώνει ότι δεν πρόκειται να δεχθεί τις δικαστικές αποφάσεις και λέει ευθέως ότι θα παρανομήσει!
Από την άλλη, οι ανάλογοι βαρείς και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εκ μέρους του Φίλη, με εκφράσεις περί «σκοταδισμού», «μεσαίωνα» και «αναχρονισμού», με αποδέκτες τους ανώτατους δικαστικούς λειτουργούς, δείχνουν τον «σεβασμό» αλά καρτ που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ (αλλά και η αριστερά ευρύτερα) προς τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης. Δέχονται μόνο τις αποφάσεις που είναι σύμφωνες με την δική τους ιδεολογία και εξυπηρετούν τα μικροπολιτικά στενά συντηρητικά συμφέροντά τους.
Το ΣτΕ αποφάσισε με βάση το Σύνταγμα των Ελλήνων και σε πείσμα όλων όσοι ήθελαν να περάσουν μια διάταξη για μια «ουδέτερη» υποχρέωση του κράτους να διδάσκει θρησκειολογία και φιλοσοφία. Είτε αρέσει είτε όχι σε εθνομηδενιστές και πολιτικά παχύδερμα τύπου Φίλη, Γαβρόγλου και άλλους, η Εκκλησία της Ελλάδος έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να λέει φωναχτά και σθεναρά την γνώμη της, η οποία αντανακλά και τα ανάλογα πιστεύω των εκατομμυρίων πιστών της, καθώς το προνόμιο αυτό δεν μπορεί να εξαντλείται στους κάθε είδους περιθωριακούς τύπους και τον μικρόκοσμό τους.
Τα Ελληνόπουλα έχουν το δικαίωμα να διδαχθούν την Ορθοδοξία, η οποία αποτελεί την θρησκευτική έκφραση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού, και όχι τις εθνομηδενιστικές, αποπροσανατολιστικές και διαλυτικές αηδίες-ανοησίες που με λύσσα επιχειρεί να λανσάρει η ανθελληνική «πολιτική ορθότητα».


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου