ΜΠΑΡΑ

Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Ο Κοτζιάς έδωσε τα χέρια με τους Σκοπιανούς για την προδοσία της Μακεδονίας: Προκρίνει το “Άνω Μακεδονία” για το ψευδοκράτος των σφετεριστών

 Share
 Email
 Share
Ο Κοτζιάς έδωσε τα χέρια με τους Σκοπιανούς για την προδοσία της Μακεδονίας: Προκρίνει το “Άνω Μακεδονία” για το ψευδοκράτος των σφετεριστών
Παρόλο που το κρατίδιο των Σκοπίων είναι ένα βήμα πριν την διάλυση, με τις εσωτερικές έριδες να φουντώνουν, ο Κοτζιάς και η εθνομηδενιστική κυβέρνηση ως υπάκουα υποχείρια των ΗΠΑ, έχουν βαλθεί να τους δωρίσουν το όνομα της Μακεδονίας μας και να τους βάλουν στο ΝΑΤΟ.
Σύμφωνα με πληροφορίες το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών έχει ήδη στείλει τις προτάσεις του στα Σκόπια, πριν από την επίσκεψη του Νίκου Κοτζιά στο ψευδοκράτος στις 22 Μαρτίου.
Ο Κοτζιάς επέλεξε να στείλει το πακέτο των προτάσεών του πριν από την άφιξή του, με στόχο να επισπευστούν οι διαδικασίες και να βρεθεί λύση πολύ πριν από τον Ιούνιο, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές από την Ουάσινγκτον, τις οποίες επικαλείται η ιστοσελίδα hellasjournal.
Οι ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έχουν καταντήσει δηλαδή την Ελληνική εξωτερική πολιτική πειθήνιο όργανο του State Department.
Η μόνη πιθανότητα για να μην προχωρήσει η προδοσία της Μακεδονίας δεν είναι από την πρόθυμη ελλαδική πλευρά, αλλά από την πλευρά των Σκοπίων, καθώς οι σφετεριστές σλάβοι δεν δείχνουν ικανοποιημένοι από την "γη και ύδωρ" που τους προσφέρουν οι ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, αλλά θέλουν πλήρη αναγνωρίση των ψευτομακεδόνων.
Όπως έγινε γνωστό ο Κοτζιάς συμπεριέλαβε πέντε ονομασίες και φαίνεται να προκρίνει το «Nova Makedonija» και το «Gorna Makedonija» στη σλαβική γλώσσα. Η προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας, δηλαδή, από την εθνομηδενιστική κυβέρνηση είναι δεδομένη!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου