ΜΠΑΡΑ

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Έρχεται νέο προσφυγικό χάος: Αυξάνονται οι ροές των λαθρομεταναστών - Εκτός ορίων η κατάσταση


Έρχεται νέο προσφυγικό χάος: Αυξάνονται οι ροές των λαθρομεταναστών - Εκτός ορίων η κατάσταση
Μπαρούτι μυρίζει η κατάσταση στα νησιά του Αιγαίου από τις ροές των λαθρομεταναστών που ολοένα αυξάνονται. Μονάχα μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου μπήκαν πάνω 1200 άτομα και οι οιωνοί είναι τουλάχιστον άσχημοι.
Ο Δήμαρχος Λέσβου ξέχασε γρήγορα τις χαρές του από τις γιορτές «αλληλεγγύης» και τα βραβεία που λάμβανε και πλέον στέλνει την μία επιστολή μετά την άλλη στους θεσμικούς παράγοντες, παρακαλώντας τους για αποσυμφόρηση του νησιού. Φαίνεται πως στο νησί δεν μπορεί να κυκλοφορήσει.
Από την άλλη γερμανικές εφημερίδες κάνουν λόγο για επιστολή ΜΚΟ που προειδοποιεί για την ψυχολογική κατάσταση των λαθρομεταναστών, γεγονός που φυσικά κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για στρατολόγηση τζιχαντιστών και τρομοκρατικά χτυπήματα. Ιδιαίτερα τώρα που κλείνει οριστικά και αμετάκλητα η οποιαδήποτε δίοδος προς την Ευρώπη.
Ο Δήμαρχος στις επιστολές του παρακαλάει για αποσυμφόρηση, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι το θέμα είναι πολύ μεγαλύτερο από κάτι που λύνεται με απλή αποσυμφόρηση.
Τώρα πλέον δεν υπάρχει καμία δυνατότητα μεταφοράς λαθρομεταναστών στην Ευρώπη, μείναμε τα μόνα κορόιδα στην υφήλιο, που έχουν Τσίπρα και Καμμένο με ανοιχτά σύνορα.
Που σημαίνει πως όσες αποσυμφορήσεις και να γίνουν και πάλι ο Γαληνός θα κρύβεται από τους ψηφοφόρους του και θα στέλνει επιστολές «απόγνωσης».


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου