ΜΠΑΡΑ

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ !!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ !!!



Κατρίτση, Αλιάγας και Σπύρος Φωκάς κλέβουν το Big Ben και το ...νοικιάζουν στους Βρετανούς [βίντεο]ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ !!....


Πρόκειται για το σενάριο ενός video που έφτιαξαν οι διαχειριστές της
ιστοσελίδας bringthemback.org, που ζητούν την επανένωση των Γλυπτών του
Παρθενώνα, με την επιστροφή εκείνων που βρίσκονται στο Βρετανικό Μουσείο
του Λονδίνου.
Στο bringthemback.org συγκεντρώνονται ηλεκτρονικές υπογραφές, με
στόχο τη συμπλήρωση 1.000.001 συμμετοχών, αριθμός που θα ανοίξει το
δρόμο για να τεθεί το θέμα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Διαβάστε περισσότερα

Η «αφηρημένη» Κάιλι Μινόγκ ξέχασε να φορέσει εσώρουχο στη φωτογράφηση [εικόνα]

Εντυπωσιακό είναι από... αισθητικής άποψης το εξώφυλλο του νέου σίνγκλ της εντυπωσιακής Κάιλι Μινόγκ, ωστόσο, όλοι πρόσεξαν άμεσα ότι κάτΗ «αφηρημένη» Κάιλι Μινόγκ ξέχασε να φορέσει εσώρουχο στη φωτογράφηση [εικόνα]ι λείπει.
Η «ξεχασιάρα» Κάιλι δεν θυμήθηκε να φορέσει εσώρουχο και συνεπώς το εξώφυλλο αποκτά συλλεκτική αξία.
Αναμένοναι και οι κριτικές για το κομμάτι, ωστόσο, μάλλον δεν θα έχουν καμία σημασία.
Διαβάστε περισσότερα

VIDEO - Σκάνδαλο Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, Ποινικές Ευθύνες Υπουργών, Δικαίωση Καμμένου





ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ....

Διαβάστε περισσότερα

Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική! Ο Χ. Ξηρός έχει ήδη επιλέξει το στόχο του χτυπήματος - Σε ποιά άτομα έχουν αυξηθεί τα μέτρα ασφαλείας





- Στην Αντιτρομοκρατική θεωρούν πως θα κάνει "άτσαλες" επιθέσεις ο Χ. Ξηρός αδιαφορώντας για τις απώλειες
- Ήδη έχουν ληφθεί μέτρα σε πρόσωπα υψηλού ρίσκου με εντολή συνεχών αλλαγών στα δρομολόγια τους
- Οι αστυνομικοί ψάχνουν ακόμα και το φούτερ του Χ. Ξηρού έτσι ώστε να εντοπίσουν ακόμα και τον αγοραστή
- Οι αξιωματικοί φοβούνται πως ο Χ. Ξηρός μπορεί να παρασύρει νεανικά μυαλά στην τρομοκρατία


Κάτι... πρόχειρο, εκδικητικό αλλά αιματηρό εναντίον σημαντικού στόχου, βλέπουν τα στελέχη του αντιτρομοκρατικού επιτελείου, πίσω από το οπτικοακουστικό και γραπτό μήνυμα του Χριστόδουλου Ξηρού. Το σύντομο χρονικό διάστημα που ο «Μανώλης» της 17Ν επέλεξε να κάνει «επίδειξη δύναμης» και οι ποικίλες αναφορές του, προκαλούν τον πρωτόγνωρο αστυνομικό συναγερμό για ενδεχόμενη επίθεση εναντίον οικονομικού στόχου, που μπορεί να σχετίζεται ακόμη και με την τρόϊκα, δικαστικού ή πολιτικού στόχου «πρώτης γραμμής».

Ανώτατα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ, δεν αποκλείουν επιθέσεις εναντίον διπλωματικών αποστολών, ενώ ανησυχούν ακόμη και για το απομακρυσμένο ενδεχόμενο εκδήλωσης απαγωγών...

Ο Χριστόδουλος Ξηρός φαίνεται να ήταν προετοιμασμένος και έτοιμος, μέσω ενός ασύλληπτου τρομοκρατικού δικτύου, να περάσει άμεσα στην ένοπλη δράση. Ο πολύχρονος εγκλεισμός του, σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ, έχει ενισχύσει τη διάθεση του «ελεύθερου μέλους της 17Ν», να προβεί σε ανταποδοτικές επιθέσεις, «μοιάζει να θέλει να καλύψει το ‘χαμένο έδαφος’» λένε χαρακτηριστικά οι ίδιοι αξιωματικοί.

Ήδη οι αρμόδιες διωκτικές αρχές βρίσκονται στο μέγιστο βαθμό επιφυλακής, με έκτακτα μέτρα ασφαλείας και εντολές ενίσχυσης της έντασης φρούρησης υψηλών προσώπων, με συνεχείς αλλαγές δρομολογίων κατά τις μετακινήσεις τους και κλοιό ασφαλείας γύρω από χώρους διαμονής και εργασίας τους.

Οι διαδρομές θα προκαθορίζονται προκειμένου να γίνεται προγενέστερος έλεγχος και «καθαρισμός» της πορείας, με τον εντοπισμό και έλεγχο ύποπτων παρκαρισμένων οχημάτων. Στο μεταξύ οι «ηλεκτρονικές ομπρέλες» της ΕΥΠ και Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας έχουν πάρει «φωτιά», απλώνοντας ένα μεγάλο... πέπλο ελέγχου επικοινωνιών ύποπτων προσώπων, που σχετίζονται με τον Χριστόδουλο Ξηρό και τους ασύλληπτους «Πυρήνες».

Σε ερευνητικό επίπεδο, αρμόδια στελέχη των εγκληματολογικών εργαστηρίων, προβαίνουν σε μία λεπτομερή ανάλυση του βίντεο του «Μανώλη» της 17Ν, αναζητώντας στοιχεία που θα ανοίξουν τον κύκλο των ερευνών. Για παράδειγμα γίνεται ανάλυση της εικόνας, ακόμη και του φούτερ του 56χρονου φυγά-τρομοκράτη, σε μία προσπάθεια εντοπισμού του τρόπου αγοράς και του αγοραστή.

Παράλληλα πυκνώνουν οι αστυνομικές περιπολίες, εποχούμενες και πεζές, σε κρίσιμα σημεία της πρωτεύουσας και γύρω από πιθανούς «υποψήφιους» στόχους, ενώ και οι πτήσεις των ελικοπτέρων της ΕΛ.ΑΣ έγιναν πιο συχνές πάνω από τα ίδια επίμαχα σημεία. Ενδεικτικά χθες, στη Λ. Κατεχάκη, από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης έως και την έξοδο Καισαριανής, υπήρχαν τέσσερις στατικές περιπολίες από ζευγάρια αστυνομικών.

Αρμόδιοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ, μετά την ανάγνωση και τηλεθέαση, των αναφορών του Χριστόδουλου Ξηρού, έχουν καταγράψει μία νέα και ευρεία «λίστα» υποψήφιων στόχων, προκειμένου να σχηματίσουν έναν κλοιό ασφαλείας γύρω τους. Ο 56χρονος τρομοκράτης έχει προβεί σε αρκετές απλοϊκές αναφορές σε ζητήματα που σχετίζονται με την οικονομική κρίση, την ανεργία, τον ρόλο των ΜΜΕ, εκτοξεύοντας ύβρεις και απειλές εναντίον θεσμών και προσώπων που τους αντιπροσωπεύουν.

Όπως επεσήμαναν στο NewsIt, αρμόδιοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ, ο «Μανώλης» της 17Ν, είναι διπλά επικίνδυνος, καθώς είναι φανερό ότι επιζητά άμεση «εκτόνωση» των δικών του απωθημένων, ίσως και τύψεων που τον διακατέχουν για τον δικό του ρόλο στην εξάρθρωση της 17Ν, μέσω των καταθέσεών του. «Ο Χριστόδουλο Ξηρός βιάζεται να αναπληρώσει τον χρόνο που έχασε στις φυλακές» επισημαίνουν οι αρμόδιοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ, και «επανήλθε αναλαμβάνοντας ηγετικό ρόλο στο εγχώριο αντάρτικο πόλης», όπως φαίνεται να του υποσχέθηκαν οι «συνέταιροι» του. Εκείνος χρησιμοποιεί τη συμμετοχή του στη 17Ν, και οι συνεργοί του τον μετατρέπουν σε «σύμβολο αντεπίθεσης» της νεοτρομοκρατίας. Ένα είναι βέβαιο για τα στελέχη του αντιτρομοκρατικού επιτελείου, ο «Μανώλης» μπορεί να παρασύρει νεανικά μυαλά σε αιματηρές ένοπλες επιθέσεις...
Διαβάστε περισσότερα

ΑΛΕΞΗΣ ΜΑΝΤΖΟΥΝΗΣ : ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ


Όπως προαναφέραμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας παρελθόν από τον πάγκο της Κορωνίδας Κοιλάδας αποτελεί από το Σαββάτο
ο Αλέξης Μαντζούνης . Σε τηλεφωνική επικοινωνία το απόγευμα της Τρίτης ο Μεσσήνιος προπονητής ανέφερε για το ξαφνικό διαζύγιο :

"Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και το συμβούλιο για την ευκαιρία που μου έδωσαν να αναλάβω την ομάδα. Ευχαριστώ τους λίγους αλλά αγνούς φιλάθλους της ομάδας .Θέλω να ξέρουν ότι μέσα από τα λάθη μου πάλεψα και έκανα κατάθεση ψυχής ΜΟΝΟ για το καλό της ομάδας και ΠΟΤΕ για το δικό μου. Αν αυτό δεν στάθηκε αρκετό να βρεθεί η ομάδα στην πρώτη θέση και ήμουν εγώ η αιτία, εύχομαι ο επόμενος προπονητής να την οδηγήσει όσο γίνεται πιο κοντά σε αυτήν. Ευχαριστώ και τους ποδοσφαιριστές  που με ανέχτηκαν για την επιμονή μου να δουλεύουν πάντα σε υψηλούς ρυθμούς και απαιτήσεις και  τέλος ευχαριστώ ιδιαίτερα τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΟΥ ΦΙΛΟ Παναγιώτη Τσατσαρό για την μεγάλη στήριξη στο πρόσωπο μου.
Φίλε Τακούλη ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ. για μια φορά

ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΟΡΩΝΙΔΑ

Υ.Γ. Η μόνη μου πίκρα είναι ότι η αλήθεια δουλειά, το πάθος και η αγάπη για την ομάδα έφυγαν και έμειναν το ψέμα, η υποκρισία και η τεμπελιά."
Διαβάστε περισσότερα

Κληρώνει για ανασχηματισμό -Θα είναι ευρύς -Ποιοί θα δουν την έξοδο από την κυβέρνηση


1 

- Σε ποιους Υπουργούς επικεντρώνεται το ενδιαφέρον

- Έως το τέλος του μήνα αποφασίζει ο Α.Σαμαράς

Ενισχύονται οι εισηγήσεις προς τον Αντώνη Σαμαρά για έναν ευρύ ανασχηματισμό, που θα εκπέμψει μήνυμα επανεκκίνησης της κυβερνητικής προσπάθειας εν όψει των κρίσιμων ορόσημων για τη χώρα, δηλαδή τη συζήτηση περί της βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους αλλά και τις καθοριστικές εκλογικές αναμετρήσεις του 2014.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι τελικές αποφάσεις του πρωθυπουργού τοποθετούνται έως το πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου ενώ συναρτώνται ευθέως με διάφορες παραμέτρους, οι οποίες δε συνδέονται κατ ανάγκη με παράγοντες της εσωτερικής πολιτικής σκηνής.
Πιθανή αλλαγή του Γιάννη Στουρνάρα θα προκαλέσει ντόμινο ανακατατάξεων στο κυβερνητικό σχήμα – ανασχηματισμός και εκλογές «πάνε πακέτο» διαμηνύουν από το Μέγαρο Μαξίμου
Εν αρχή είναι οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα. Ο πρωθυπουργός δεν παραλείπει σε κάθε σύσκεψη στο Μαξίμου να επισημαίνει προς τους αρμόδιους Υπουργούς ότι δε θα «συγχωρηθούν» παραλείψεις και καθυστερήσεις και ότι το μέτωπο με την τρόικα θα πρέπει να έχει κλείσει έως το Eurogroup της 17ης Φεβρουαρίου. Στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού διαμηνύουν ότι οι Υπουργοί, που διατηρούν εκκρεμότητες με την τρόικα «αξιολογούνται ημέρα με την ημέρα», ενώ το «βαθμολόγιο» του πρωθυπουργού είναι ήδη γεμάτο από τα Υπουργικά πεπραγμένα των τελευταίων μηνών.
Δεύτερος κρίσιμος παράγοντας είναι οι υποψηφιότητες για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές. Οι συσκέψεις για το συγκεκριμένο θέμα στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας υπό τον γραμματεά, Ανδρέα Παπαμιμίκο, είναι καθημερινές, ενώ ανοιχτός διαύλος επικοινωνίας υπάρχει και με το Μέγαρο Μαξίμου, το οποίο θα αποφασίσει για τα πρόσωπα, που θα διεκδικήσουν τους μεγάλους Δήμους και τις Περιφέρειες. Εφόσον προκύψουν κενοί Υπουργικοί θώκοι τότε θα τεθεί εκ των πραγμάτων το δίλημμα μεταξύ της πλήρωσης των συγκεκριμένων θέσεων και ενός ευρύτερου ανασχηματισμού. Η δεύτερη, πάντως, προοιπτική συνδέεται άμεσα με την ημερομηνία των βουλευτικών εκλογών, καθώς αναπτύσσεται εντός του Μεγάρου Μαξίμου  η άποψη ότι ένας πιθανός ανασχηματισμός θα αυξήσει τις πιθανότητες της κυβέρνησης καθ όδον προς μία εκλογική αναμέτρηση με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Τα πρόσωπα του ανασχηματισμού
Η συζήτηση αρχίζει και τελειώνει με τον Υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα. Το Μέγαρο Μαξίμου, επισήμως, διαψεύδει, ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν τον απασχολούν τα συγκεκριμένα σενάρια, ώστοσο το κλείσιμο ενός μεγάλου κύκλου με την πιστοποίηση του πρωτογενούς πλεονάσματος τον προσεχή Απρίλιο, το ανοίγμα ενός νέου με τη συζήτηση για τη διασφάλιση της βιωσιμότητας του χρέους αλλά και η λήξη της θητείας του Γιώργου Προβόπουλου στη διοίκηση της Τράπεζας της Ελλάδος, τον προσεχή Μαϊο, καταδεικνύουν ότι υπάρχει φωτιά πίσω από τον καπνό. Και στην περίπτωση του Γιάννη Στουρνάρα, πάντως, οι εξελίξεις συνδέονται με πιθανές πρόωρες εκλογές, καθώς ναι μεν ο Υπουργός Οικονομικών απολαμβάνει της πληρους εμπιστοσύνης του Αντώνη Σαμαρά, ωστόσο, η δημοφιλία του στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας καταγράφει ιστορικά χαμηλά και ενισχύεται η άποψη ότι δε μπορεί η Λεωφόρος Συγγρού να κατέλθει σε εκλογές με τον Γιάννη Στουρνάρα να παραμένει ένοικος του 6ου ορόφου της Οδού Νίκης.
Πολύς λόγος γίνεται και για τον Υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, που βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα με την υπόθεση του 25ευρω στα νοσοκομεία αλλά και σε ευθεία σύγκρουση με τον έτερο κυβερνητικό εταίρο, Ευάγγελο Βενιζέλο. Η πλευρά της Νέας Δημοκρατίας υποχρεώθηκε σε τακτική υποχώρησης και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από το πρωθυπουργικό περιβάλλον, ωστόσο, στενοί συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά αναγνωρίζουν στο πρόσωπο του Άδωνι Γεωργιάδη έναν αποτελεσματικό ως επί το πλείστον Υπουργό και την αιχμή του δόρατος της επικοινωνιακής εμπροσθοφυλακής της κυβέρνησης.
Πιεση δέχεται και ο Υπουργός, Προστασίας του Πολίτη, Νικόλαος Δένδιας μετά την απόδραση Ξηρού και τον αρνητικό αντίκτυπο, που έχει το ζήτημα στους κόλπους των εταίρων μας σε Ευρώπη και ΗΠΑ. Το θέμα «Δένδια» έχει ακόμη μία ενδιαφέρουσα πτυχή, κάθως φέρεται από τα στελέχη πρώτης γραμμής της Νέας Δημοκρατίας, που έχουν βολιδοσκοπηθεί για να διεκδικήσουν το Δήμο Αθηναίων. Ο ίδιος δε φαίνεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να ενθουσιάζεται με την ιδέα, ωστόσο, αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά εφ όσον του ασκηθούν….πρωθυπουργικές πιέσεις. Κριτική για τους χειρισμούς των δικαστικών αρχών στο θέμα της άδειας Ξηρού αλλά και για τους εν γένει χειρισμούς τους σε θέματα υπόπτων για τρομοκρατική δράση δέχεται και ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου.
Δύο Υπουργοί, που συχνά πυκνά «στοχοποιούνται» από το ΠΑΣΟΚ είναι ο Υπουργός Ανάπτυξης, Κωστής Χατζηδάκης και ο Υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, γεγονός, που συχνά πυκνά προκαλεί μίνι ή μεγαλύτερο κυβερνητικό βραχυκύκλωμα. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, μάλιστα, είχε ζητήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, την αποπομπή Βρούτση στον ανασχημστισμό του περασμένου Ιουνίου, ωστόσο, είχε προσκρούσει στη στήριξη, που παρείχε στον Υπουργο Εργασίας ο Αντώνης Σαμαράς. Τόσο, πάντως, ο κύριος Χατζηδάκης όσο και ο κύριος Βρούτσης απολαμβάνουν μέχρι νεωτέρας της κυβερνητικής στήριξης.

Διαβάστε περισσότερα

Πεϊσίνοβιτς για Ολυμπιακό


To ρώσικο site sport.ua, εμπλέκει και τον Ολυμπιακό στην προσπάθεια της Ζενιτ να αποκτήσει τον 26 χρονο Σέρβο κεντρικό αμυντικό Νεμάνια Πεϊσίνοβιτς

To ρώσικο site sport.ua, εμπλέκει και τον Ολυμπιακό στην προσπάθεια της Ζενιτ να αποκτήσει τον 26 χρονο Σέρβο κεντρικό αμυντικό Νεμάνια Πεισίνοβιτς.
Δύσκολα να έρθει στον Πειραιά, αφού ο Ολυμπιακός ψάχνει κοινοτικό γιατί οι θέσεις των ξένων παικτών είναι κατειλημμένες. 

 
Η γαλλική Νις έχει στο δυναμικό της,  τον 26 χρονο Σέρβο στόπερ Νεμάνια Πεϊσίνοβιτς, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι και γι αυτό θέλει να τον πουλήσει τώρα για να βάλει κάποια χρήματα στο ταμείο της, σύμφωνα με το ρωσικό site sport.ua
Η Ζενιτ Αγίας Πετρούπολης βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Σέρβου και γίνονται σκληρά παζάρια τον τελευταίο καιρό. Ο παίκτης όμως ισχυρίζεται ότι έχει στα χέρια του άλλες δυο προτάσεις, από τη Λιόν και τον Ολυμπιακό.
Κατά την τρέχουσα περίοδο, ο Πεϊσίνοβιτς αγωνίσθηκε σε  12 ματς και πέτυχε  ένα γκολ στη Ligue 1, αλλά είναι δύσκολο να έρθει στον πρωταθλητή Ελλάδας, γιατί δεν υπάρχει κενή θέση για ξένο και στον Ολυμπιακό ψάχνουν για κοινοτικό.
Διαβάστε περισσότερα

Πάτρα: Πλησίασε 63χρονο με το πρόσχημα ότι πουλά εικόνες και του άρπαξε την αλυσίδα


Πάτρα: Πλησίασε 63χρονο με το πρόσχημα ότι πουλά εικόνες και του άρπαξε την αλυσίδα
Νεαρή Ρομά έχοντας ως πρόσχημα πως πωλούσε χριστιανικές εικόνες, πλησίαζε ηλικιωμένους αλλά και νεότερους, άνδρες και γυναίκες προκειμένου να τους κλέψει.
Ένα από αυτά τα περιστατικά που καταγγέλθηκε ήταν όταν η γυναίκα, πλησίασε 63χρονο άνδρα ο οποίος καθόταν και απολάμβανε τον καφέ του σε κατάστημα που βρίσκεται στην πλατεία Τριών Συμμάχων στην Πάτρα.

Προσπαθώντας να τον πείσει να αγοράσει μία εικόνα, κατάφερε και του αφαίρεσε την χρυσή αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό του.

Η υπόθεση αυτή που είχε σημειωθεί στις 28 Οκτωβρίου 2013, εξιχνιάστηκε χθες από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της νεαρής θα αποσταλεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πάτρας για τα περαιτέρω. patrastimes.gr
Διαβάστε περισσότερα

Δύο συλλήψεις μετά από εντοπισμό πιστολιού στα Εξάρχεια


Δύο συλλήψεις μετά από εντοπισμό πιστολιού στα Εξάρχεια

Δύο συλλήψεις μετά από εντοπισμό πιστολιού στα Εξάρχεια

Στη σύλληψη δύο ατόμων, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη προχώρησε πριν από λίγη ώρα η Αστυνομία, μετά την εύρεση πιστολιού με γεμιστήρα σε διαμέρισμα στα Εξάρχεια...
Δύο άτομα, έχουν έως τώρα συλληφθεί στο πλαίσιο μεγάλης επιχείρησης της Ασφάλειας και της Αντιτρομοκρατικής σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Συνολικά έχουν ερευνηθεί οκτώ σπίτια στην Αθήνα και έξι στη συμπρωτεύουσα, μεταξύ των οποίων και η οικία του εξάδελφού του δραπέτη της «17 Νοέμβρη» Χριστόδουλου Ξηρού.

Μία σύλληψη έγινε στην Αθήνα, μετά τον εντοπισμό πιστολιού με γεμιστήρα σε διαμέρισμα στα Εξάρχεια. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συλληφθείς ανήκει στον αντιεξουσιαστικό χώρο και είναι παλιός «γνώριμος» της Αστυνομίας.

Η δεύτερη σύλληψη έγινε στη Θεσσαλονίκη, αφότου εντοπίστηκαν μικροποσότητες κοκαΐνης και χασίς, αλλά και ένα αεροβόλο πιστόλι.

Οι έρευνες συνεχίζονται.
Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ : ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΜΕ ΜΑΝΤΖΟΥΝΗ- ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΠΑΛΛΗ ;


Ο Αλέξης Μαντζούνης
Παρελθόν από τον πάγκο της Κορωνίδας Κοιλάδας αποτελεί από το Σάββατο το απόγευμα ο Αλέξης Μαντζούνης. Ο 48χρονος τεχνικός αμέσως...
τον αγώνα της Κορωνίδας Κοιλάδας με τον Ασκληπιό όπου οι κυανόλευκοι έχασαν με 2-1 συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ομάδας Παναγιώτη Αγρίμη ύστερα από πρωτοβουλία του τελευταίου και έλυσαν την συνεργασία τους κοινή συναίνεση.
Αντικαταστάτης του σύμφωνα με μη εξακριβωμένες πληροφορίες ο αντικαταστάτης του Αλέξη Μαντζούνη  θα είναι ο Γιάννης Πάλλης ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο βρισκόταν στον πάγκο του Ποσειδώνα Διδύμων
Διαβάστε περισσότερα

Νεκρή βρέθηκε η Τούρκος υποπρόξενος στη Ρόδο


Νεκρή βρέθηκε η Τούρκος υποπρόξενος στη Ρόδο


Νεκρή στο διαμέρισμά της βρέθηκε σήμερα το πρωί στη Ρόδο η Τούρκος Υποπρόξενος Atasoy Meysun ηλικίας 51 ετών...
Από τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσε η ΡΟΔΙΑΚΗ τα αίτια του θανάτου εκτιμάται ότι είναι παθολογικά. Η Tούρκος υποπρόξενος δεν εμφανίστηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο της, γεγονός που ανησύχησε τους υπαλλήλους. Επιτόπου έσπευσε αστυνομικός με υπάλληλο του προξενείου η οποίοι διαπίστωσαν ότι η υποπρόξενος δεν είχε αισθήσεις.

ʼΑμεσα ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας ενώ δόθηκε εντολή να γίνει εξειδικευμένη έρευνα παρουσία και Ιατροδικαστή.
Διαβάστε περισσότερα

‘Εληξε το θρίλερ στο «Ελ. Βενιζέλος»


‘Εληξε το θρίλερ στο «Ελ. Βενιζέλος»

Το αεροπλάνο, για το οποίο ακολουθήθηκε η διαδικασία ελέγχου, που εφαρμόζεται σε περιπτώσεις διεθνούς εμπάργκο, ανεφοδιάστηκε με καύσιμα (η διαδικασία ξεκίνησε γύρω στις 15:30) και αναχώρησε κανονικά για τον προορισμό του μεταφέροντας τη διπλωματική αποστολή της Συρίας στην Ελβετία, όπου διεξάγεται η διεθνής ειρηνευτική διάσκεψη για τη Συρία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο αεροσκάφος επιβαίνουν 26 άτομα ανάμεσα τους και ο Σύρος υπουργός Εξωτερικών.
Το πρόβλημα που δημιουργήθηκε ήταν ότι το αεροσκάφος δεν μπορούσε να ανεφοδιαστεί όπως προβλέπεται για όλα τα άλλα αεροσκάφη καθώς είναι σε ισχύ το εμπάργκο που έχει επιβληθεί στο καθεστώς Άσαντ και έπρεπε να ακολουθηθεί η προβλεπόμενη για τις περιπτώσεις αυτές διαδικασία.
Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ..... ΔΕΙΤΕ ΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΒΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ!


Η "ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ" ΔΙΑΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
Αναταραχή επικρατεί σήμερα στα ανώτατα κλιμάκια της ΕΛΑΣ από την εκτίμηση που υπάρχει στην Αντιτρομοκρατική ότι στο στόχαστρο τρομοκρατών βρίσκεται δημοσιογράφος, χωρίς όμως να...
έχουν πληροφορίες ή να γνωρίζουν το πρόσωπο που θα χτυπήσουν οι αντάρτες πόλης.
Η "πληροφορία" διακινήθηκε υπό μορφή "έγκυρης ενημέρωσης" σε πολιτικά και εκδοτικά γραφεία με αποτέλεσμα από χθες να έχει σημάνει συναγερμός για τα πρόσωπα που αποτελούν στόχους, πάντα κατά την εκτίμηση της Αντιτρομοκρατικής.
Δεν είναι τυχαίο ότι τα τηλέφωνα γνωστών στρατηγών της ΕΛΑΣ αλλά και προσωπικά του Ν. Δένδια έχουν ανάψει από χθες το μεσημέρι, καθώς τηλεφωνούν γνωστοί εκδότες και δημοσιογράφοι για να ζητήσουν ενίσχυση της φύλαξής τους.
Υπερβολικός πανικός ή παραπληροφόρηση;
Θα δείξει...
Διαβάστε περισσότερα

Βρέθηκε οπλισμός σε διαμέρισμα των Εξαρχείων - Μία σύλληψη


Βρέθηκε οπλισμός σε διαμέρισμα των Εξαρχείων - Μία σύλληψη
Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα έρευνες της Αντιτρομοκρατικής και της Ασφάλειας σε Αττική και Θεσσαλονίκη, μετά την σύλληψη και τον εντοπισμό πιστολιού σε διαμέρισμα στα Εξάρχεια, ατόμου που ανήκει στον λεγόμενο αντιεξουσιατικό χώρο και το οποίο, κατά το παρελθόν έχει απασχολήσει την ΕΛ.ΑΣ. Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ πρόκειται για τον Γιώργο Καλαϊτζίδη, ο οποίος είχε καταδικαστεί προ διετίας για επιθέσεις σε διμοιρίες των ΜΑΤ, κατά τη διάρκεια της οποίας οι δράστες είχαν αρπάξει ασπίδες και κράνη αστυνομικών.
Διαβάστε περισσότερα

Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡ.


Φωτογραφία για Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡ.
Ο Μίτσελ θα κάνει αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης.

Σύμφωνα με τις σκέψεις και τις δοκιμές του Ισπανού τεχνικού ο Μέγιερι θα είναι κάτω από τα δοκάρια, δεξί μπακ θα παίξει ο Σαλίνο, στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, αριστερά Χολέμπας, στον άξονα οι Εντινγκά και Μασάντο, επιτελικός χαφ ο Τσόρι, στα δύο άκρα οι Φουστέρ και Βάις και στην κορυφή ο Μήτρογλου.

Πιθανότητες για την ενδεκάδα έχουν και οι Μπονγκ, Ιμπαγάσα, Πελέ και Σέποβιτς.

Να θυμίσουμε πως στην 18άδα του αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη στον επαναληπτικό του 4-0 για το Κύπελλο είναι οι: Κάρολ, Μέγιερι, Μπονγκ, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Χολέμπας, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μήτρογλου, Ντινγκά, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Πελέ, Σαλίνο, Σέποβιτς, Βέργος, Βούρος και Βάις.
Διαβάστε περισσότερα

"Χτύπησαν" δυο τράπεζες με το καλημέρα - Ανθρωποκυνηγητό για τους ληστές με τη βαριοπούλα και τα καλάσνικοφ


Βρέθηκε εγκαταλειμμένο το αυτοκίνητο των ληστών...
Το διπλό "χτύπημα" έγινε λίγα λεπτά μετά τις 8:00΄ το πρωί στα Οινόφυτα Βοιωτίας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ πρώτος στόχος ήταν το υποκατάστημα της Πειραιώς. Οι 4 δράστες με κουκούλες και καλάσνικοφ έσπασαν με βαριοπούλα την τζαμαρία και μπήκαν στη τράπεζα. Με την απειλή όπλων άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό και έφυγαν με ένα γκρι τζιπ μάρκας BMW.

Η επόμενη ολιγόλεπτη στάση ήταν στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο της περιοχής λίγο πιο κάτω. Αυτή τη φορά δεν χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουν τη βαριοπούλα αφού βρήκαν την πόρτα ανοιχτή.

Με την απειλή των όπλων άρπαξαν ότι χρήματα βρήκαν πρόχειρα στο ταμείο και εξαφανίστηκαν.

Στην αστυνομία σήμανε συναγερμός. Στήθηκαν μπλόκα σε πολλά κομβικά σημεία, ενώ παράλληλα άρχισαν και οι αναζητήσεις.

Λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε εγκαταλειμμένο το γκρι BMW σε παράδρομο της εθνικής στο Σχηματάρι, ρεύμα προς Αθήνα, όχι όμως και οι ληστές, που διέφυγαν με άλλο όχημα.
Διαβάστε περισσότερα

Συγκλονίζει την Εύβοια η αυτοκτονία της φοιτήτριας -Βγήκε γυμνή από το μπάνιο και έπεσε στο κενό [εικόνες]

Συγκλονίζει την Εύβοια η αυτοκτονία της φοιτήτριας -Βγήκε γυμνή από το μπάνιο και έπεσε στο κενό [εικόνες]Η 26χρονη Εύη, ήταν φοιτήτρια οδοντιατρικής και σε λίγο καιρό θα έπαιρνε και το μεταπτυχιακό της. Σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν αντιμετώπιζε κανένα ψυχολογικό πρόβλημα που να αιτιολογεί την πράξη της.
Η 26χρονη φοιτήτρια, το περασμένο Σάββατο, βούτηξε στο κενό από το μπαλκόνι του 3ου ορόφου πολυκατοικίας που έμενε μαζί με την οικογένεια της, στη Χαλκίδα, επί της οδού Γκορτζή.
Ήταν 09.30 το πρωί, όταν ξαφνικά η νεαρή φοιτήτρια βγήκε γυμνή από το μπάνιο του σπιτιού της και πήδηξε από το μπαλκόνι του 3ου ορόφου, που βλέπουμε στην φωτογραφία, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο...
Στο σπίτι εκείνη την στιγμή ήταν οι γονείς της, η αδερφή της και η γιαγιά της, οι οποίοι από τον θόρυβο βγήκαν έξω να δουν τι έχει συμβεί και ξέσπασαν σε λυγμούς, μόλις αντίκρισαν νεκρή την 26χρονη.





 
Διαβάστε περισσότερα

Θεοφανία Παπαθωμά: Το οριστικό τέλος του γάμου της και ο νέος έρωτας


theofania papathoma,grigoris petrakosΟι φήμες για τα πρώτα σύννεφα στο γάμο τους είχαν αρχίσει να ακούγονται λίγο πριν φύγει το 2013. Αν και πάλεψαν πολύ, δεν κατάφεραν να σώσουν τη σχέση τους και να συνεχίσουν την κοινή τους ζωή. Η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Πασχάλης Τσαρούχας αποφάσισαν να ακολουθήσουν οριστικά πλέον διαφορετικούς δρόμους.
Το πρώην ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2004, ενώ είχε προηγηθεί μια σχέση που κράτησε τρία χρόνια. Έχουν αποκτήσει ένα παιδί, τον εννιάχρονο Αχιλλέα, ο οποίος αποτελεί προτεραιότητα και για τους δύο. Για αυτό το λόγο παρά την απόφαση να μην είναι μαζί, οι σχέσεις τους παραμένουν καλές. Ο Πασχάλης Τσαρούχας μοιράζει το χρόνο μεταξύ Αθήνας και Λάρισας, πρωταγωνιστώντας στην παράσταση Οικογένεια Τοτ. Ενώ η Θεοφανία Παπαθωμά πήρε το πτυχίο της στη Νομική και τώρα είναι ασκούμενη με καθημερινή παρουσία στα δικαστήρια.
Διαβάστε περισσότερα

Καλοκαιρία τέλος: Ερχονται βροχές, καταιγίδες και χιόνια -Ποιες περιοχές θα χτυπήσουν τα φαινόμενα



Αγριεύει ο καιρός από την Τρίτη, καθώς θα σημειωθούν βροχές, καταιγίδες, αλλά και χιόνια, κυρίως στα ορεινά και Δυτικά. Πτώση θα σημειώσει και η θερμοκρασία.
Αναλυτικά η πρόγνωση καιρού της ΕΜΥ για σήμερα έχει ως εξής:
  • Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές αρχικά στα ανατολικά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων από το μεσημέρι. Βελτίωση τη νύχτα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 στα ανατολικά 5 με 7, βαθμιαία νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 4 έως 14 βαθμούς κελσίου.
  • Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν αρχικά στο βόρειο Ιόνιο, την Ηπειρο τη δυτική Στερεά και αργότερα στη δυτική Πελοπόννησο, ενώ βαθμιαία χιονιά θα πέσουν στα ορεινά. Τα φαινόμενα πιθανώς κατά τόπους να είναι ισχυρά.
Άνεμοι: νοτιοδυτικοί 5 με 7 και στο Ιόνιο μέχρι 8 μποφόρ και από το βράδυ δυτικοί με την ιδία ένταση.
Θερμοκρασία: από 8 έως 17 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
  • Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών.
Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 στα ανατολικά και νοτιά τοπικά 7 μποφόρ. Βαθμιαία δυτικοί νοτιοδυτικοί με την ιδία ένταση.
Θερμοκρασία: από 7 έως 19 βαθμούς κελσίου. Στη Θεσσαλία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
  • Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: λίγες τοπικές νεφώσεις.
Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 στα δυτικά τοπικά 7 μποφόρ. Βαθμιαία δυτικοί νοτιοδυτικοί με την ιδία ένταση.
Θερμοκρασία: από 11 έως 18 βαθμούς κελσίου.
  • Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές. Πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων αργότερα στα βόρεια.
Άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 7 τοπικά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 11 έως 18 βαθμούς κελσίου.
  • Αττική
Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής μετά το μεσημέρι στα δυτικά και βόρεια. Βελτίωση τη νύχτα.
Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και το βραδύ δυτικοί με την ιδία ένταση.
Θερμοκρασία: από 10 έως 17 βαθμούς κελσίου.
  • Θεσσαλονίκη
Καιρός: παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές από το μεσημέρι και πιθανώς πρόσκαιρη καταιγίδα. Βελτίωση το βράδυ. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ βαθμιαία δυτικοί με την ιδία ένταση.
Θερμοκρασία: από 8 έως 14 βαθμούς κελσίου.
Διαβάστε περισσότερα

Καθηλωμένο στο Ελ. Βενιζέλος το αεροσκάφος του υπουργού Εξωτερικών της Συρίας - Δεν ανεφοδιάζεται λόγω του εμπάργκο στην Συρία!


Καθηλωμένο στο Ελ. Βενιζέλος το αεροσκάφος του υπουργού Εξωτερικών της Συρίας - Δεν ανεφοδιάζεται λόγω του εμπάργκο στην Συρία!
Πυρετός διπλωματικών διαβουλεύσεων είναι αυτή την ώρα σε εξέλιξη μεταξύ του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών, του ΟΗΕ και των συριακών αρχών, μετά την προσγείωση αεροσκάφους με σύρους αξιωματούχους στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Από το υπουργείο Εξωτερικών, δόθηκε άδεια κατ' εξαίρεση για να γίνει ανεφοδιασμός αλλά η εταιρεία ανεφοδιασμού αρνείται να το πράξει γιατί υπάρχουν οι οικονομικές κυρώσεις που έχουν επιβληθεί από την ΕΕ.
Το αεροπλάνο τύπου Τουπόλεφ, είχε απογειωθεί από την Συρία με προορισμό την Γενεύη όπου αύριο διεξάγεται η διεθνής ειρηνευτική διάσκεψη για τον τερματισμό του εμφυλίου στη Συρια.
Σε αυτό επιβαίνουν ο υπουργός Εξωτερικών Ουαλίντ Μουαλέμ, και άλλοι σύροι αξιωματούχοι.
Διαβάστε περισσότερα

Πολιτικό άσυλο στις ΗΠΑ ζήτησε ο Βενιζέλος


Πολιτικό άσυλο στις ΗΠΑ ζήτησε ο Βενιζέλος
Δραματική ήταν η συνάντηση του Ευάγγελου Βενιζέλου με τον αμερικανό υπουργό Εξωτερικών Τζον Κέρι στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Ο κ. Κέρι είπε στον Ευάγγελο Βενιζέλο «πώς είναι δυνατόν να δίνεις άδειες σε τρομοκράτες σαν τον Ξηρό ρε τσογλάνι;» και ο Βενιζέλος όρθωσε περήφανα το ανάστημά του και απάντησε «Thank you very much».
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες από την Ουάσιγκτον, ο Ευάγγελος Βενιζέλος ζήτησε από τον κ. Κέρι να του δοθεί πολιτικό άσυλο στις ΗΠΑ, αφού το ΠΑΣΟΚ είναι πια στο 2% και όσοι πασόκοι έχουν απομείνει αναζητούν νέο πρόεδρο, μπας και πιάσουν το 3% και μπουν στη Βουλή αντί στη φυλακή.
Ήδη, στελέχη του ΠΑΣΟΚ έχουν κάνει πρόταση στη Δήμητρα Λιάνη και την Μαργαρίτα Παπανδρέου να αναλάβουν από κοινού την προεδρία του ΠΑΣΟΚ για να στείλουν ένα μήνυμα ενότητας στους πασόκους που κρύβονται, ενώ πρόταση για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ έχει γίνει και στον Γέροντα Παστίτσιο που έχει μεγάλη απήχηση στα νεανικά κοινά.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος είπε στον Τζον Κέρι πως φοβάται ότι –ενόψει της κατάρρευσης της κυβέρνησης- ο Αντώνης Σαμαράς θα τον δώσει στη Δικαιοσύνη για να σώσει τον δικό του κώλο, και έπεσε στα γόνατα ζητώντας πολιτικό άσυλο.
Ο κ. Κέρι καθησύχασε τον Ευάγγελο Βενιζέλο, λέγοντάς του πως θα μιλήσει στον Μπαράκ Ομπάμα και θα του ζητήσει να φιλοξενήσουν τον Βενιζέλο στις φυλακές του Γκουαντάναμο.
Διαβάστε περισσότερα

Η Victoria Silvstedt με μαύρο μπικίνι στις διακοπές της στο St. Barts


Victoria_Silvstedt_Black_Bikini_St_Barts_Kanoni_5






Η Victoria Silvstedt με μαύρο μπικίνι στις διακοπές της στο St. Barts..
Δείτε την










Victoria_Silvstedt_Black_Bikini_St_Barts_Kanoni_1Victoria_Silvstedt_Black_Bikini_St_Barts_Kanoni_2 Victoria_Silvstedt_Black_Bikini_St_Barts_Kanoni_3 Victoria_Silvstedt_Black_Bikini_St_Barts_Kanoni_4 Victoria_Silvstedt_Black_Bikini_St_Barts_Kanoni_6 Victoria_Silvstedt_Black_Bikini_St_Barts_Kanoni_8
Διαβάστε περισσότερα

άφησε άναυδους τους αστυνομικούς

Η 31χρονη Joanna Dennehy ομολόγησε ότι σκότωσε τρεις άντρες και πέταξε τα πτώματα στα σκουπίδια. Αυτό που άφησε άναυδους τους αστυνομικούς είναι ότι η νεαρή serial killer έβγαζε φωτογραφίες και το καυχιόταν.
Παρά τους τρεις φόνους, η 31χρονη, παρέμενε ανικανοποίητη και έψαχνε για νέα θύματα, ανέφερε ένας δικαστής. Ανακάλυψε, λοιπόν, τον Robin Bereza, 64 ετών, και τον John Rogers, 56 ετών, οι οποίοι διασώθηκαν.
Οι δύο συνεργοί της, Gary Richards, 47 ετών, and ο Leslie Layton, 37 ετών, αρνήθηκαν ότι βοήθησαν την 31χρονη στις δολοφονίες. Τα εγκλήματα έγιναν στο Peterborough, του Cambridgeshire, στη Μεγάλη Βρετανία και η δίκη συνεχίζεται. Πηγή dailymail


O ένας από τους συνεργούς της serial killer:

Οι δύο συνεργοί της:

Αυτό το μαχαίρι χρησιμοποιήθηκε στους φόνους:

Αυτή είναι η 31χρονη δολοφόνος:

Αυτά είναι τα 3 θύματα:




 
Διαβάστε περισσότερα

Οι 4 λέξεις που είπε ο Βέλτσος όταν έμαθε ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι άθεος

Οι 4 λέξεις που είπε ο Βέλτσος όταν έμαθε ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι άθεος 
Η δήλωση του υπεύθυνου Θρησκευμάτων του ΣΥΡΙΖΑ ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι άθεος προκάλεσε πόλεμο δηλώσεων και ανακοινώσεων. Κι όμως ο Γιώργος Βέλτσος, με τέσσερις λέξεις δίνει έναν νέο ορισμό για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.
Γράφει σήμερα στο Βήμα υπό τον τίτλο Τσίπρας: «Ο από μηχανής άθεος.»
Διαβάστε περισσότερα

Υποστολή ελληνικής σημαίας και έπαρση...τουρκικής σε σχολεία της Καβάλας


Υποστολή ελληνικής σημαίας και έπαρση...τουρκικής σε σχολεία της Καβάλας
Μέσα σε διάστημα μόλις 4 ημερών (από την περασμένη Πέμπτη) σημειώθηκαν 2 περιστατικά στα οποία άγνωστοι εισήλθαν σε σχολικές μονάδες της Καβάλας, κατέβασαν την ελληνική σημαία, την έκαψαν και έβαλαν στην θέση της...την σημαία της Τουρκίας!

Η πρώτη καταγγελία είχε γίνει από τον Καβαλιώτη φωτογράφο Γιάννη Καπάιο, ο οποίος στην προσωπική του σελίδα στο facebook ανέφερε (με σχετική ανάρτησή του το περασμένο Σάββατο τα εξής): "Περίμενα μία μέρα να δώ αν θα υπάρξει από κάπου ενημέρωση , αλλά αυτή δυστυχώς δεν υπήρξε... Σας ενημερώνω λοιπόν ότι άγνωστοι το βράδυ της Πέμπτης κατέβασαν την ελληνική σημαία από τον ιστό της στο 5ο γυμνάσιο Καβάλας , την έκαψαν και ανέβασαν στην θέση της την τουρκική !!! Τα συμπεράσματα δικά σας ! Απ'οτι με ενημέρωσε ο γιός μου άγνωστοι πήδηξαν απο τα κάγκελα της αυλής στραβώνοντας τα κιόλας και έκαψαν την ελληνική σημαία μπροστά στην πόρτα του σχολείου ... και μετά ανεβάσαν την τουρκική , την οποία τα παιδιά δεν πρόλαβαν να δούν καθώς κατέβηκε αμέσως"...
Στην αρχή δυσκολευτήκαμε να το πιστέψουμε, ωστόσο το πρωί της Δευτέρας ο αστυνομικός διευθυντής Καβάλας Μάκης Κοσκερίδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό STUDIO 7, επιβεβαίωσε ότι σημειώθηκε το προαναφερθέν περιστατικό, σημειώνοντας ότι οι δράστες δεν έχουν ακόμα εντοπιστεί. Μέσα από την ίδια ραδιοφωνική συχνότητα, όμως, έγινε γνωστό ότι ανάλογο περιστατικό σημειώθηκε λίγες ημέρες μετά και στο 7ο Δημοτικό Σχολείο!
Για το ποιος μπορεί να είναι υπεύθυνος για αυτά τα συμβάντα το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι υποθέσεις και εικασίες.
Σε κάθε περίπτωση, πάντως, απαιτείται ψυχραιμία διότι τέτοιες ενέργειες έχουν σαν μοναδικό σκοπό την δημιουργία έντασης με συγκεκριμένο σκοπό. Άλλωστε και στο παρελθόν η συνοικία της Παναγίας έχει γίνει στόχος παρόμοιων ενεργειών (όπως η καρφωμένη κεφαλή χοίρου στην πόρτα του παλιού τεμένους Χαλίλ Μπέη-γνωστό και ως Παλιά Μουσική)..
Διαβάστε περισσότερα

Παρελθόν ο Μάριος Αγγελόπουλος από τον Παναργειακό


       ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ 
    Αναμένετε και επίσημη ανακοίνωση από τον  νέο πρόεδρο του Παναργειακου
Παρελθόν αποτελεί σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο Μάριος Αγγελόπουλος από τον Παναργειακό. Στο συμβούλιο της ομάδας χθες το βράδυ πάρθηκε η απόφαση να απομακρυνθεί ο ποδοσφαιριστής από την ομάδα και αναμένονται και άλλοι να ακολουθήσουν τον δρόμο του. Αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της ομάδας του Άργους. Ενας ποδοσφαιριστής ο οποίος με τα γκολ του και την εν γένει παρουσία του μέσα στους αγωνιστικούς χώρους ήταν από τα βασικά και αναντικατάστατα μέλη του συλλόγου των ΛΥΚΩΝ.

Διαβάστε περισσότερα

Η sexy φωτογράφηση της Έλενας Παπαβασιλείου στο Hilton για το Glam









Η sexy φωτογράφηση της Έλενας Παπαβασιλείου στην πισίνα του Hilton για το περιοδικό Glam που κυκλοφορεί με τον Κυριακάτικο Ελεύθερο Τύπο..
Δείτε την








Διαβάστε περισσότερα